Çıtır Annelerin Diyet Günlüğü

Kizlar Sabah moralim cok Bozuktu esime bi saka yaptim( bosbogaz ben) o da alindi ise gitti sevgililer gunu kus basladik sonra asagi indim gonlunu alayim diye hic pas vermedi msj attim cvp yazmadi sonra bi tlfff Cabuk hazirlan istsnbula 18 ucagina bilet aldim bi yemek yiyip doncezCanim kocisim benim ya sevgililer gununde ayni sehirde olucaz ebruuu

Ayyyyy ne güzelSenin adına ve ist olmanada çok sevindim.Aynı havayı soluyoruz ne güzelAllah mutlulugunuzu daim etsin.

iyi eğlenceler güzelim

arkadaşlar daha sporumu yapmadım ama işte gelince 1 saat ev temizledim..onuda spordan saymayacağım buğün..

sabah: bitki çayım,1 kk beyaz peynir, 1 dilim kepekli ekmek,3 zeytin,2 yaprak marul , maydonoz..
ara: 100 gram yoğurt,
öğle: 1 porsiyon şehriye çorbası, 2 yk makarna, 3 yk yoğurt, salata
ara: su ile hazırlanmış salep(18 kalori), 2 dilim kepek ekmeği arasında marul maydonoz peynir, maden suyu
ara : 1 elma
akşam: 2 yk pırasa yemeği,2 yk makarna, salata
25 gram hindistan cevizi

toplamda :1140 kalori.. sporlarımı yapınca ilave ederim.

Son düzenleme:
sevgililler gününüz kutlu olsun ızlar en kötü gününüz böyle olsun inşallah kusura bakmayın ben arada bi cee eee yapıp çıkıyorum bi müddet böyle olucak ama cuma günleri ni aksatmadan kilo bildirimimi yapıorm seviyorum sizi

kızlar canlar dostlar....
benim oğlan o uyanıkken kk'ya girmeme acayip bozuluyor. şu anda tv izliyor.
bugün telefondan okudum. aklımda kalanlara cevap yazayım yine hemencecik...
aramıza yeni bir arkadaş katılmış. nickini hatırlamasam da hoşhelmiş aramıza..inşallah güzel paylaşımlarda bulunuruz.
ayyyy özge ne güzel ya...ben istanbulu çok seviyorum ve çok özledim...allah mutluluğunuzu daimetsin...
bizde sevgililer günü falan yok. yani tabi ki çok seviyoruz birbirimiz de biz de yapılacak ödevler, okunacak kitaplar var...
kızlar benim bugün kü menüm pek iyi değil. ben psikolojik midir nedir perşemde akşamları istemsiz şekilde diğer günlere göre daha çok yiyorum. bu akşam spor da yapamıcam. oğlum uyuduktan sonra yarın yetiştirmem gereken bir özet var. onu yazmam lazım...
menüm:
07:30 bir dilim tam tahıllı, 1 kk peynir, 1 zeytin, 1 domates, 1 salatalık
11:00 yarım avuç beyaz leblebi
12:30 yarım avuç beyaz leblebi (toplantıd arasında tuvalete diye çıktım kıtlıktan çıkmış gibi koridorda yedim)
13:00 bir kepçe mercimek, bir dilim ekmek, bir alabalık, salata, 3-4 çatal helva
15:00 bir parça bitter
18:00 3 yk bezelye, 3-4 yk bulgur pilavı, salata, yoğurt
az önce portakal

sabah 1 bardak ılık su kahvaltı iki dtilim kepek ekmek arası labne bir bardak süt
11 de mate çayı
öğlen büyük bi kase tarhana çorbası ekmek yok
ikindi 1 adet elma (oğlumun yarım kalan cici bebe sütünü yedim 2 kaşık)
akşam yarım ekmek tost hemde sucuklu ve en kötüsüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüü eşimin aldığı yaş pasta iki dilim azıcıkta çerez şekersiz çayyy bitanede çikolata küçük parçaaaaa
çok suçluyummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

yarım saat leslie sansone
şimdi bir saat daha yapacağım cezalıyım leslie den çok pişman oldummmm güyaaaaa beni mutlu etmek için almış yememek olmuyo işte((((

kııııızzz izmirden istanbullara mı gidiyorsunuz
çok hoşş valla keyfini çıkar

canımm çok hoş bir süpriz keyfini çıkar iyi eğlenceler

kızlar fırtına kıyametler koptu burda elektirikte yeni geldi, fırtına vardıı

nelson menünü beğendim canımm
papatya kendinde demişsin bu gün ipin ucu kaçmış akşama doğru bitteri yemseymissin keşeke ama sporunu yap siler onu
ketenprenses senin menün de kötü canım sende farkındasınn

kendi menümü yazayım yada mönü ( zorisimbuldum )
10:00 sabah 2,5 dilim yam buğday ekmeği, 9 zeytin, 2yk pekmez, 70 gr köy peyniri
ara 1 armut
14:00 öğlen 7 yk zeytinyağlı portakallı kereviz
ara 1 ayva
akşam 2 tavuk but ızgara, salata
ara yarım greyfurt, 2 avuç leblebi

2,5 lt su, 90dk yürüyüş

he hee yaşasın mönü kardeşliğiiii
canım burda da aynı fırtına var yağmur şimşek gök gürültüsü
elektrik kesilmese keşke:18:
eşim de henüz gelmedi birazdan gelir heralde
bu arada mönünü beğendim

Kizlar iyi dilekleriniz icin tesekkurler yemegi anca 21.30 gibi yedik. Tatlidan yarim dilim yedim tabi ucaktada azcıkk yedik
Keyfini cikardim valla nediyim

Kizlar iyi dilekleriniz icin tesekkurler yemegi anca 21.30 gibi yedik. Tatlidan yarim dilim yedim tabi ucaktada azcıkk yedik
Keyfini cikardim valla nediyim

kız bugün de yemiceksen ne zaman yiceksin
adam o kadar sürpriz yapmış yemesen ayıp da olur yanii
emme velakin yarın tartıya da kendini hazırla çok üzülme:18:

mönü

bugün kızım gece uyutmadığı gibi erkenden de kalktı
kalktık birlikte kahvaltı yaptık
kahvaltı yine iki yumurta bir dilim k ekmeği beş zeytin tulum ve b peynir az zeytin yağı az reçel iki bar çay
ara yapmaya fırsat olmadı
öğle bir kase cornfleks sütlü yaptım bı defa bir mini browni
arada çikolata bitmiş kavanozun dibini sıyırdım yarım muz
akşam yemek yapmadım zaten canım bişi de istemedi 4 tarhana az çekirdek bir çay bardağı neskafe
bugün canım bir şeyler istedi ama bi türlü bulamadım
hala da istiyor eşimden çiğ köfte mi istesem gelirken tatlısesten alır aslında

BUGÜN:Aç karınla 2 bardak ılık su
10:00=1.5dl. ekmek,2kk peynir,4 zeytin,3 çatal bal,ıhlamur
12:00=1 armut
13:00=1 elma
14:30=1 tas çorba,1dl.ekmek,1 yk.potleşka(yazın patlıcan domates közlenip sarımsakla kavonozlanır soguk yenir)
15:30=çay,7 bisküvi
19:00=1 tabak kıymalı karnıbahar,1dl.kepek,2 salata turşu
20:00=çay,3 bisküvi

spor:2 saat normal yürüyüş
10dk plates(söz yarın 20dk yapıcam nelsonum)

Şimdi yeşilçayımı içiyorum.Cal hesaplıycam dahaPoff sıkıldım.Bu gece son hesap kitap yapayımBugün kv deydim yürüdügümden anlaşılacagı üzere.Çayın yanına hazır bi sürü kek bisküviler tatlılar çikoltalar almış.Sadece bisküvi yedim ama yememeliydim.Bu sabah tartı beni üzdüDolapta ayva tatlıları kaldı ve gördükçe migdem bulanıyor nedense.Çöpe atıcam yarın.İnş. yarın yüzümüz güler

İnanamıyorum yedigim o minik bisküviler 480 cal tuttu
toplam cal:1180.68
spor düşünce:716.28
Yürümek sadece bisküvileri eritmiş

Ebrucum nbr hayirdir bu saatte uyaniksin bizde daha yeni eve geldik birazdan uyuycam canim yorulduk valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…