- 13 Şubat 2013
- 76
- 3
- 28
- 38
- Konu Sahibi maviduvar1
-
- #1.861
Leslie Sansone Küçültülmüş Tek Linkler - Güncellendi
burdan indire bilirsinn
SEHRAAA bizim toplantıda birinci toplantı 14:30 2. toplantı 16:00 da artık kaçta biter bilmiyorum 2 ayrı toplantı koymuş müdürr
bu gün boş günümdü bide hiç anlamı kalmadı, kızımı yeni nakıcıya bıraktım, evi süpürüp sile bilirsem iyidirr
cnm ama olmuyor ya indiremiyorum bi türlü
Kizlar Sabah moralim cok Bozuktu esime bi saka yaptim( bosbogaz ben) o da alindi ise gitti sevgililer gunu kus basladik sonra asagi indim gonlunu alayim diye hic pas vermedi msj attim cvp yazmadi sonra bi tlfffCabuk hazirlan istsnbula 18 ucagina bilet aldim bi yemek yiyip doncez Canim kocisim benim ya sevgililer gununde ayni sehirde olucaz ebruuu
Kizlar Sabah moralim cok Bozuktu esime bi saka yaptim( bosbogaz ben) o da alindi ise gitti sevgililer gunu kus basladik sonra asagi indim gonlunu alayim diye hic pas vermedi msj attim cvp yazmadi sonra bi tlfffCabuk hazirlan istsnbula 18 ucagina bilet aldim bi yemek yiyip doncez Canim kocisim benim ya sevgililer gununde ayni sehirde olucaz ebruuu
kızlar fırtına kıyametler koptu burda elektirikte yeni geldi, fırtına vardıı
nelson menünü beğendim canımm
papatya kendinde demişsin bu gün ipin ucu kaçmış akşama doğru bitteri yemseymissin keşeke ama sporunu yap siler onu
ketenprenses senin menün de kötü canım sende farkındasınn
kendi menümü yazayım yada mönü ( zorisimbuldum)
10:00 sabah 2,5 dilim yam buğday ekmeği, 9 zeytin, 2yk pekmez, 70 gr köy peyniri
ara 1 armut
14:00 öğlen 7 yk zeytinyağlı portakallı kereviz
ara 1 ayva
akşam 2 tavuk but ızgara, salata
ara yarım greyfurt, 2 avuç leblebi
2,5 lt su, 90dk yürüyüş
Kizlar iyi dilekleriniz icin tesekkurler yemegi anca 21.30 gibi yedik. Tatlidan yarim dilim yedim tabi ucaktada azcıkk yedik
Keyfini cikardim valla nediyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?