- Konu Sahibi maviduvar1
-
- #1.841
başlasın 60 gün.hiç kaçamaksızzzz.nelson papatyaaa 60 gün kilo versekte bu süre zarfında ödül yok kaçamak yok diikkatle incelicem hepicinizin menülerini eleştiri yapalım vallahide az kaldı yaza
mesela ben et yemem balık sevmem tavuk eh işte canım canım yemem tavuğuda sebzeleride seçerimmmm en çok kahvaltı türü severim bana ona göre bişiler ayarlama imkanınız varmı bildiğiniz bi yöntem varmı bana göre önerilerinizi bekliyorummm 15 kilooo bi gitseeeeeeee varyaaaaaa çok mutlu olacağım
geçmiş olsun canım kızın kaç aylık bilmiyorum ama diş çıkarıyor olabilir, diş genellikle gece ağrı yaptığı için gece uykusu kalmaz, iştahsız olur bide yani benim kız öyle oluyor diyeyim
kızlar bide size bişey sormak istiyorum, playesçi arkadaşlarr, hangi markanın plates aletlerini aldınız şimdi nette biraz baktım hani gidemediğim zaman evde yapsam diye, ama onun için malzeme lazım, önerebileceğiniz marka varmı, bide kaça aldınız
OhhAllah muhabbetinizi arttırsın.Ama yoruldum okurken Misafirlerim vardı az önce gittiler.Bugün bulantıyla uyandım.Oglum uyurken uyumuşum gündüz hayret(sehra gibi)7 de kalkınca ogluma tv karşısında kendi kendine uyudu Klaktım baş agrısı sonra yine bulantı gece yine başagrısı.Misafirlerin gitmesini dört gözle bekledim ilk kez:26:2 hap içtim banamısın demedi.Bende kaynar suyla nerdeyse boyunlarıma başıma tuttum suyu duş aldım haşlandım bi nevi.Ama iyi geldi.Yoksa 3 .hapı içmeye cesaret edemezdim.Uyumaya alışkın degilim ondan mıdır nedir bugün bi uyuşuk bi gariptim.Yoksaaaaaaaa :18:hayır teyze olmanızı istemiyorum Şaka bi yana nolur nolmaz ihtimal olmasada test yapayım en iyisi.
BUGÜN:Aç karınla 1 bardak ılık su
10:30=1dl. beyaz ekmek,2 kk kaşar,4 zeytin,ıhlamur
15:30=1 tabak kesme,1 bardak vişne suyu,7 bim gevrek
16:45=yeşilçay
20:00=1 tas çorba,2 kaşık yogurt,1dl.ekmek,3 biber turşu(migdemin bulantısı bu saatte geçti)
21:00=2 çatal ayva tatlısı,çay,1 avuç çerez
Spor:
10dk plates
İnş. yarın daha iyi bi gün olur.Geçmişi okudum ama yarın yorum yaparım artık.Uyuyayım şimdi.Hepinizi öpüyorum
Elff,menün güzel canım.Oglumda yemedigi için ve bazı saglık sorunundan 19 aylık bıraktırdım.İştahı açıldı ilk zamnlar ama sonra yine aynı
Sehraaaa,menülerin iyi ama şu nelsonu al da motive olun.
Özge, o dizi merak ediyordum sen anlatınca daha bi meraklandım.Ben hürremciyimGerçi oglumdan bi başı bi ortası hop dizi bitmiş. Tekrarını verirler muhakkak o zaman izlerim.
Zorisimbuldm, canım zor günler ama büyüyünce biraz daha rahatlıycan en azında uyuyabileceksin.Ama büyüyüncede yok tualet egitimi yok yemek sorunu sorunlarda büyüyorMenünü begendim
Nelsonum ne diyeyim sana sarıl şu sehraya ve motive ol eski nelsonu geri istiyorum
Ketenprenses46 ,aramıza hoşgeldin canım.Çiko yok(bunu söyleyen ben )
Nelsonum, nettin bana acı 1odk karnım yanıyor bacaklarım acıyorAlışayım 20dk çıkarcam söz
Sevgililer gününüz kutlu olsun kızlarSevdiklerinize sevdiginizi sık sık söyleyin bugün degil herzaman Sizleri seviyorum
tmm çikoyu sildim hayatımdannnnn bugün hiç yemedim en azından şuana kadar :) şimdiye kadar yediklerimi yazıyorummm sabah bir bardak su kahvaltıda 2 dilim kepek ekmek arası labne peynir bir bardak süt az öncde bir bardak mate çayı içtim :) (oğluşuma mama hazırlarken bi tanecikte bebek bisküvisi yedim tabi:) ve hala karnım tok bakalım acıkınca yiyeceğim artık bişilerrrrr :))))
hoşgeldin aramıza
evet tamamen silemesen çok azaltman bile çok işe yarıyacaktır, tatlı ihtiyacını meyvelerden sağlaya bilirsin, bide sabah eyer canın çok tatlı istiyorsa 1 kaşık pekmez de yiyebilirsin
bide biz menülerimizi akşam toplu yazıyoruz yani her öğün şunu yedim bunu yedim diye yazmıyoruz, akşam toplu yazıyoruz canımm
canım bence de yap bi test gündüz uykuları filanOhhAllah muhabbetinizi arttırsın.Ama yoruldum okurken Misafirlerim vardı az önce gittiler.Bugün bulantıyla uyandım.Oglum uyurken uyumuşum gündüz hayret(sehra gibi)7 de kalkınca ogluma tv karşısında kendi kendine uyudu Klaktım baş agrısı sonra yine bulantı gece yine başagrısı.Misafirlerin gitmesini dört gözle bekledim ilk kez:26:2 hap içtim banamısın demedi.Bende kaynar suyla nerdeyse boyunlarıma başıma tuttum suyu duş aldım haşlandım bi nevi.Ama iyi geldi.Yoksa 3 .hapı içmeye cesaret edemezdim.Uyumaya alışkın degilim ondan mıdır nedir bugün bi uyuşuk bi gariptim.Yoksaaaaaaaa :18:hayır teyze olmanızı istemiyorum Şaka bi yana nolur nolmaz ihtimal olmasada test yapayım en iyisi.
BUGÜN:Aç karınla 1 bardak ılık su
10:30=1dl. beyaz ekmek,2 kk kaşar,4 zeytin,ıhlamur
15:30=1 tabak kesme,1 bardak vişne suyu,7 bim gevrek
16:45=yeşilçay
20:00=1 tas çorba,2 kaşık yogurt,1dl.ekmek,3 biber turşu(migdemin bulantısı bu saatte geçti)
21:00=2 çatal ayva tatlısı,çay,1 avuç çerez
Spor:
10dk plates
İnş. yarın daha iyi bi gün olur.Geçmişi okudum ama yarın yorum yaparım artık.Uyuyayım şimdi.Hepinizi öpüyorum
Allah yardımcımız olsun canım ... Seni okuyorum kendimi görüyorum bazen... Bizim ağzımızda 6 diş var artık ...:)
darısı basınıza
leslie sansone hareketlerinin linki varmı elinizde kızlar?
ketenprenses hoş geldin aramıza inşallah hedefine ulaşırsın
kızlar sevgililer gününüz kutlu olsun
ama benim için bugünün bi önemi yok
bizim sevgili olduğumuz gün 24 şubat
biz onu kutluyoruz daha özel bizim için
aşkıma ilk görüşte aşık olmuştum :26:
o beni izlemiş sevmiş önceden benim haberim bile yoktu hatta onu görmedim bile
birbirimizi tanıdıkça daha çok sevdik 6 ay içinde yüzük takıldı yaza evlendik
şükür evlenince de farklı olmadı
onu çok seviyorum 24 şubata bi sürpriz düşünmem gerek fikirlere açığım
Ketenprenses Hosgeldin canim zamanla beslenmem duzene gircektir merak etme yaza kadar gider kilolarin
Ebrucum dizi hande altaylinin kahperengi kitabinin uyarlamasi kitap yorumlari da cok iyi ben o kadinin 1 kitabini okumustum 1 gunde bitirdim surukleyiciydi bu kitabini alipokumam ama diziden takip edicem bunu
Sehraa alinti yap bi mubarek nediyon heee hic kacamak yapmican mi
Minikkelebek ayni fikirdeyim bi degisiklik gerek hep birlikte motive olmamiz gerek ebru belki cumaya yaris duzenler gene de degisik seyler bulalim motivasyonumuz dusmesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?