- Konu Sahibi maviduvar1
-
- #1.941
oooo eşler ayarlanmış. bu haftanın daha iyi olacağını düşünüyorum. hedefim 400 gram. yani en az 61,600 olmalıyım bu da demek oluyor ki doğduğumdan beri görmediğim 61'i göreceğim.
az önce sporunmu yaptım. leslie 5 mil yaptım yaklaşık 70 dakikalık yürüyüş yapmış oldum. bu akşam bir arkadaşa davetliyiz. çok güzel şeyler yapar. yememek için tutucam kendimi...
Senin adına cok mutlu oldum canım... Bi de biz karar verebilsek...?:44:hawar komşular hawaaar boğazıma engel olamayınca böyle bağırırım artık salih abi gibi
kızlar hani bizim bi iş vardı ya o oldu biz taşınalı 1 sene oldu eski geldiğimiz yere gidiyoruz bütün çevrem ordaydı çok sevinçliğim hemde memleketimiz 2 haftaya taşıncaz benim geri dönüşüm muhteşem olmalı giderken stresten hayatımın en kilolu dönemiydi şimdi hedefime ulaşmış bi şekilde gitmek isteiyorum beni bu yolda destekleyin kızlar
hawar komşular hawaaar boğazıma engel olamayınca böyle bağırırım artık salih abi gibi
kızlar hani bizim bi iş vardı ya o oldu biz taşınalı 1 sene oldu eski geldiğimiz yere gidiyoruz bütün çevrem ordaydı çok sevinçliğim hemde memleketimiz 2 haftaya taşıncaz benim geri dönüşüm muhteşem olmalı giderken stresten hayatımın en kilolu dönemiydi şimdi hedefime ulaşmış bi şekilde gitmek isteiyorum beni bu yolda destekleyin kızlar
daha sık giriceM eskisi gibin yaşasınnnsabah tartışdım kızlar 59.3çıktım beklemiyordum açıkçası 60olmuşumdur diyorduM benim canım vücudum üzmedi çok beni.ve ben anladımki ben zor alıp zor verenlerdenim ana Almam saha zor kiloyu insan okadar yerde 60olmazmu ya hayret nelsınnnnnnnnnnnn biz ikimiz olmuşuzzzz bugün bir saat yürücem yeme sakın cumaya hedefim 58.8 bakalım papatya biz rakipmi olduk şimdik napalım yarışta mübah herbişeyyyy yaşasın nelsınnnnnnnnnnnn yaşasın kötülüklkk
Bu arada 72 idim 71 oldum düşünün yazdan beri nerdeyse 10 kilıbildirim günü ne zaman
tatlım bildirimlermiz cuma günü yapılıyorr
Aynı yani gene canım sağol.. Senle tanışmadık ben bu hatunlar eski topikteyken gecen sene onlarla takılarak 63 leri gören daha sonra calışmaya başlayınca kendini koyveren burayı da ihmal eden 72 olan bir tombul anneyim.. 164 boyum..Konya'dan katılıyorum ya sen?
Elff senin adina cok sevindim.hep destek tam destekSoyle havalu bi giris yap bakalim herkesten topla ovguleri
Hawar minikkelebek benimde yarin misafirim var :18:Birkac gun once tatli yollamistim hamile bi akrabamiza odacsagolsun muhallebi kek gonderdi ev tatli doldu gene ben de yapmistim misafirim gelcek diye offf valla
Bu arada regl oldum bi ohh dedim yani:18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?