Çıtır Annelerin Diyet Günlüğü

hawar komşular hawaaar boğazıma engel olamayınca böyle bağırırım artık salih abi gibi
kızlar hani bizim bi iş vardı ya o oldu biz taşınalı 1 sene oldu eski geldiğimiz yere gidiyoruz bütün çevrem ordaydı çok sevinçliğim hemde memleketimiz 2 haftaya taşıncaz benim geri dönüşüm muhteşem olmalı giderken stresten hayatımın en kilolu dönemiydi şimdi hedefime ulaşmış bi şekilde gitmek isteiyorum beni bu yolda destekleyin kızlar

oooo eşler ayarlanmış. bu haftanın daha iyi olacağını düşünüyorum. hedefim 400 gram. yani en az 61,600 olmalıyım bu da demek oluyor ki doğduğumdan beri görmediğim 61'i göreceğim.
az önce sporunmu yaptım. leslie 5 mil yaptım yaklaşık 70 dakikalık yürüyüş yapmış oldum. bu akşam bir arkadaşa davetliyiz. çok güzel şeyler yapar. yememek için tutucam kendimi...

canım bu hafta biz ekibiz birbirmizi destekleyip uyaralım
senin boyun kaçtı canım 61 hedef olunca merak ettim
önümüzdeki hafta da inşallah bu hafta gibi güzel geçer
papatya bence her şeyden az az ye yemek türevleriyle karnın iyice doysun ki abur cubur tatlıyı pek canın istemesin
benden tavsiye sofraya oturunca hemen bir bardak su iç canım
sporların da gayet güzelll
ben de bugün yürüyüş yapıp mekik çekicem

Son düzenleme:
daha sık giriceM eskisi gibin yaşasınnnsabah tartışdım kızlar 59.3çıktım beklemiyordum açıkçası 60olmuşumdur diyorduM benim canım vücudum üzmedi çok beni.ve ben anladımki ben zor alıp zor verenlerdenim ana Almam saha zor kiloyu insan okadar yerde 60olmazmu ya hayretnelsınnnnnnnnnnnn biz ikimiz olmuşuzzzz bugün bir saat yürücem yeme sakın cumaya hedefim 58.8 bakalım papatya biz rakipmi olduk şimdiknapalım yarışta mübah herbişeyyyy yaşasın nelsınnnnnnnnnnnn yaşasın kötülüklkk

Tam kızımı uyuttum kaç saattir cebellesiyirum... Spor yapcaktim... Telefon geldi aksama misafir gelicekmis....
sevinsem mı üzülsem mı bilemedim.... Aksama ne yapsamki ?
uffff yap yap yeme sonra...ewet evet aynen böyle yapmalıyım yapıp yapıp yememeliyim

Senin adına cok mutlu oldum canım... Bi de biz karar verebilsek...?:44:

senin adına sevindimm canım gözünüz aydınn
canımm bağır bağırr, bende elffffff diye bağırırım artık ama şimdiden söyliyeyim 2 gündür çok kötü yedim cumasanki kıtlıktan ççıkmıştım, yani şöyle diyeyim yediklerimi hesapladımda 3000 kaloriyi geçti sen hesapla gerisini, bu günde sabah çok yedim arkadaşlara gideceğiz akşam bende bişeyler hazırladım götürmek için çayın yanına, onlardan da yiyecem yani bu gün de çok yiyeceğim kesin, artık geriye kalan 5 günde bu 2 günde aldıklarımı vermek için uğüraşırımmm

valla 2 haftadır böyle oluyor, eşleştirme olduğunuda yeni gördüm gerçi yeni bakabildim, önce göreseydim belki sabah abrtmazdım ama artık olan oldu ama yarından itibaren söz çok dikkat edecem elfff

tatlım çok iyi yaaa.kilo vemene çok sevindimmm.. aramızda 600 garm var ben senden 600 garam daha ağırım.. 59,9 çıkmıştım baskülde.. cuma ben de 59 olursam eğer son 7 yıldır göremediğim kiloyu görmiüş olacağımmm.. hadi sehraa hadi sehraa kim tutar bizi söyle.... kilo vermeye tam gaz devam.. ben gündüz günde yedim ama şimdi yürüyüş yapıp yakabildiğim kadar kalori yakacağım. . şimdi canım birşey istemiyor zatennn..akşamda açıkırsam bol yağsız salata yapar onu yerim

Selam çıtır anneler buldum sizi😊aslında bulalı çok oldu ama yazmaya yüzüm yoktu 1 haftadır yediklerime dikkat ediyorum eğer kilo verebilirsem ve bozmasam kızlara tekrar Yazacam dedim kendi kendime 1 kilo vermişim bende artık sizinleyim tekrar kabul ederseniz elimden geldiğince menü yorumlamaya ve yazmaya çalışırım bu dönem biraz daha rahatım. Okulda öğle arası her gün kızlarla okul cevresinde 5 tur atıyoruz bu da bana motivasyon oldu ve iyi geldi.. Benden şimdilik bu kadar yarınki menümü yazarım yarın da günüm var ama ayarlayacağım artık ...

Bu aramda bugün Konya pilavı vardı bilirmisiniz bilmem düğün ona gittim ekmeksiz yedim çorba bamya etli pilav biraz da helva sabah da 1 dilim kek ve süt dü menüm telaşeliydi bugün çok düzensiz oldu ama artık aksam sadece meyve yerim belki onu da yemem saat 3 de yemiştim çünkü

tatlım bildirimlermiz cuma günü yapılıyorr

Aynı yani gene canım sağol.. Senle tanışmadık ben bu hatunlar eski topikteyken gecen sene onlarla takılarak 63 leri gören daha sonra calışmaya başlayınca kendini koyveren burayı da ihmal eden 72 olan bir tombul anneyim.. 164 boyum..Konya'dan katılıyorum ya sen?

ben ankaradan katılıyorum. yaklaşık 2-2,5 aydır bu topikteyim. bende 60 kiloyum.. balık etli yani ama inceleceğim. 5 kg verdim.. hedefime 5 kg kaldı.. burada olmak bana keyif veriyor ve tüm arkadaşlara ısındım..

Elff senin adina cok sevindim.hep destek tam destekSoyle havalu bi giris yap bakalim herkesten topla ovguleri
Hawar minikkelebek benimde yarin misafirim var :18:Birkac gun once tatli yollamistim hamile bi akrabamiza odacsagolsun muhallebi kek gonderdi ev tatli doldu gene ben de yapmistim misafirim gelcek diye offf valla
Bu arada regl oldum bi ohh dedim yani:18:

buğünkü menüm( çok kalorili menüm)amasehraa biz yiyerek de kilo ver,yoruz değil mi :) kendimi üzmeyim değil mi bu hafta ki ortağım.

sabah: tarçınlı çayı, 1 kk beyaz peynir, 1 dilim kepekli ekmek, menemen,3 zeytin, maydonoz
ara: az fırında tavuk, 1 elma
öğleden sonra(günde): turşu bol yeşillik eşliğinde 1 porsiyon kısır, 3 tane yufkalı kadayıf sarması, 1 dilim ağlayan pasta,küçük bir dilim börek
akşam yok yemeyeceğim,,
gece: tarçınlı çayımı içeceğim

sporlarım: 70 dak yürüyüş (45 daksını lesie ile yürüdüm), 200 mekik, 45 dak aerobik, 500 ip atlama
---- buğünkü sporlarımın hepsini yaptımmm-----

bu kadar spora rağmen bile çok kalorim kaldı...kalan kalorilerim 1698 kalori

arkadaşlar söylemezsem vicdan azabı çekeceğimi biliyorum.. dünkü menü bildirimim de yazdığım 45 dak lık aerobiği yapamadım. ve bir ka küçük atıştırmam oldu. beni affedinn...sabah yazzmadığım için gün boyu kendimi yalancı gibi hissettim...yazdım rahatladımm.. oh beee

Son düzenleme:

özgecim senin boyun kaç güzelim.

Jojop hosgeldin canim ozlettin kendini nasilsin kizcen nasil hersey yolundadir ins. Biz de yiyoruz yiyoruz sonra buna uzulup tekrar duzene giriyoruz kilo verince sevindirik olup yiyip tekrar kilo aliyoruz yuvarlanip gidiyoruz anlicagin
Nelson yesende vicdan yapip sporla yakiyosun ne guzel spor sekilde veriyo vucuda ben spor yapmadigim muddetce aynadaki goruntumden hosnut olmucam ama ustume sanki okuz oturdu yerimden kalkasim dahi yok motive olamiyorum keske karsilikli dairelerde otursaydik perdeyi acar karsilikli ip atlardk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…