- Konu Sahibi maviduvar1
-
- #1.981
jojopppppp hoşgeldin yeniden....
zorisimbuldum yoldaşım nasılsın...
sehracık hoşgeldin....özlettin kendini....
ben neler yaptım bugün ayyy hatırlamak bile istemiyorum....
10:30 2-3 dilim sucuk, 2 zeytin, 1 kk peynir, domates, salatalık,
13:30 kremalı bir kk kadar pasta, kendim yaptım kremanın içinde süt, şeker ve nişasta vardı.
14:00 bir elma, bir kivi
18:00 10 adet lahana sarma, 3adet kabak mücver, bol yoğurt
20:30 4 adet fındık büyüklüğünde kurabiye
spor olarak da 5 mil leslie yaptım. geçen çarşambadan beri reglim. ondan belki de tatlı yemek istiyorum. dediniz ya regl iken metabolizma daha iyi çalışıyor. ondan sporu artırdım bugün. bir de yalnızdım evde. vakit vardı yani.
sabah yediğine inanmıyorum aynısı yaptimmmmm bende yedim....icinde bi ber yoktu benimkinin
zeytin dilimi koymuştum
Misafirlerim yeni gitti... Evi toplamalıyım... Vakit bulursam yine gelicem
Canim ya ne kadar zayıflamassin ... Cok zayıf olmadın mı o kiloda...
bu ara da misafiri ben atlattım :) darısı basına
cok yoruldum ama....
Cok güldüm yaaaa...Zorisimbuldum fotograftaki sen misinsensen daha nerenden vercen kilo
Zorisimbuldum fotograftaki sen misinsensen daha nerenden vercen kilo
Yok kiz ne avatari dun profiline bakarken tesadufen gordum fotoyu kaldirmis olabilir dun vardi canim
Kız boy olup da 164Zorisimbuldum 52 bile olsan olur canim tam ideal olursun boyunda var zaten
Süperimmmm yoldaşşş
Senin mönünü regline veriyorummmm
Spor güzel ama
Bu hafta 500 gr versek süper olurrrr
canım ben her hafta inşallah 400 gram vermeyi hedefliyorum. bu hafta 62 idim. hedef 60. bu şekilde 5 haftada gidecek inşallah. boyum 165. 60 dan daha azı da çok zayıf olur. o zaman yüzümden gider diye düşünüyorum...
ay bana da bak 60 olmuşum da daha fazla vermeyeyim diyorum....
bugün evde yalnızım. oğlum ve eşim kayağa gittiler. kahvaltıdan hemen sonra 2 mil leslie ve slim in 6 yaptım. canım sıkılırsa ilerleyen zamanlarda 3 mil yaparım bi de belki.
spor olarak bu hafta 4 gün yaptım. zaten haftada 3-4 gün spor yapmayı hedefliyorum. bu şekilde daha az gergin oluyorum. ay bugün spor yapamadım diye strese girmiyorum.
çocuk evde olmayınca tuhafıma gidiyor. 7 yıldır alışmışım evde sürekli onunla kalmaya.
eskiden o yokken evde ne yapıyordum acaba.
o zamanlar net falan da yoktu. hatırlamaya çalışıyorum ama hatırlayamıyorum...
Canım foto kaldırmadım duruyor ama sadece arkadaşlar listesine açık:26:
Yok kiz ne avatari dun profiline bakarken tesadufen gordum fotoyu kaldirmis olabilir dun vardi canim
Bi güldürmeli kendime demin:))ösge sen demişsinya zorisim bulduma resmimdeki sensen zayıflama deyü oda demişya hamilelik öncesi diye bende baktım nasılmış diye baktım foto yok :))avatardakini kasdettin heral hemi:26:hay allahım:)
Bende bende görmek istiyorumCanım evet benim
ama o gebelik öncesi fotoğrafım
Yani o halimi hedefliyorum canım orda 50-51 arasıydım
Bu halimle olan foto da atıcam fırsat bulursam
İşte benim garabetimmmmmmbana didin kendin yidin itiraf et ben aklına geldimm künefenin peynirinin sünüşü gibin kilo vermende lastik gibin uzamaz inşan ne diyimm canım yaa şaka yapıyorum biliyorsun demi.eğer yarısını yediysem künefenin ve 1buçuk İskender yimediysen teprik ben öyle yapıyorumda bazen napim seviyorum lennnnnn ben battalgazinin oğluyummm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?