Çıtır Annelerin Diyet Günlüğü

Süperimmmm yoldaşşş
Senin mönünü regline veriyorummmm
Spor güzel ama
Bu hafta 500 gr versek süper olurrrr

sabah yediğine inanmıyorum aynısı yaptimmmmm bende yedim....icinde bi ber yoktu benimkinin
zeytin dilimi koymuştum
Misafirlerim yeni gitti... Evi toplamalıyım... Vakit bulursam yine gelicem

Canım ben ne güzel kahvaltılıklar yapardım artık kalorili diye yapamıyorum
Seçeneklerim azaldı
Sıkıldım valla bugün salata yaptım gitti afiyet oldu

Canim ya ne kadar zayıflamassin ... Cok zayıf olmadın mı o kiloda...
bu ara da misafiri ben atlattım :) darısı basına
cok yoruldum ama....

Evet canim baya zayiftim ya hatta akraba icindeki kadinlara dert olmustu nedenseAyy biraz kilo al deyip deyip durdular zaten esim cok zayif hic sevmez basimin etini yedi sonuc simardim yazdi zaten hem gezdim hem yedim simdi acisini cekiyorum tabi simdiki hedef 51 ama gene cok zayiflayip insanlari mesgul etmeyim

Zorisimbuldum fotograftaki sen misin sensen daha nerenden vercen kilo
Cok güldüm yaaaa...
osge canım ya senin su halin güzeldir o zaman.... Peh cok zayıf bende sevmem.... Aman sakın 1 kilo bile alma ama....
zor isbuldum canım bende yapardım ... Ama artık kalorisine bakıyorum... Öcü gibi geliyorlar.... Yesemde bütün gün suc işlemiş gibi geziyorum ortalıkta ... Vicdan azabiyla....
Sukur kızım uyudu.... Bi saat babası salladı ...isimi bitirdim geldim 1 saatte ben ugrastim yine uyumadı ... Kaldırdım babasını elimizde salladık sukur uyudu... Zaten uykusu çoktu... İnattan uyumuyor... Bu kızı bebekken bilmem elimizde salladigimizi....
oldu 7 aylık başladık...

dünkü menüm
sabah yeşilçay
kahvaltıda 1 tabak çorba 1 dilim ekmek 2 zeytin bardak çay
ara türk kahvsi 1 ince dilim kek
öğl arkadaşımdaydım 1 küçük tabak şehriye pilavı börek 1 tane kurabiye çay
ara sütlü türk kahvesi
akşam 4 tane çiğ köfte yoğurt
yatarken yeşilçay
spor yok su 1 litre

Bi güldürmeli kendime demin:))ösge sen demişsinya zorisim bulduma resmimdeki sensen zayıflama deyü oda demişya hamilelik öncesi diye bende baktım nasılmış diye baktım foto yok :))avatardakini kasdettin heral hemi:26:hay allahım:)

Yok kiz ne avatari dun profiline bakarken tesadufen gordum fotoyu kaldirmis olabilir dun vardi canim

Zorisimbuldum 52 bile olsan olur canim tam ideal olursun boyunda var zaten
Kız boy olup da 164
Canım haklısın aslında
53 olunca pantolonlarım sıkar gibi oluyordu onun altında kaldığım sürece sorun yok
Bi de benim eşim zayıf olmamı sever
Kilo aldığımda daha bir gün ver filan demişliği yok aksine tatlıları alıp alıp yedirirdi
Ama biliyorum ben onu zayıf halimi seviyor

Son düzenleme:
Süperimmmm yoldaşşş
Senin mönünü regline veriyorummmm
Spor güzel ama
Bu hafta 500 gr versek süper olurrrr

canım ben her hafta inşallah 400 gram vermeyi hedefliyorum. bu hafta 62 idim. hedef 60. bu şekilde 5 haftada gidecek inşallah. boyum 165. 60 dan daha azı da çok zayıf olur. o zaman yüzümden gider diye düşünüyorum...
ay bana da bak 60 olmuşum da daha fazla vermeyeyim diyorum....
bugün evde yalnızım. oğlum ve eşim kayağa gittiler. kahvaltıdan hemen sonra 2 mil leslie ve slim in 6 yaptım. canım sıkılırsa ilerleyen zamanlarda 3 mil yaparım bi de belki.
spor olarak bu hafta 4 gün yaptım. zaten haftada 3-4 gün spor yapmayı hedefliyorum. bu şekilde daha az gergin oluyorum. ay bugün spor yapamadım diye strese girmiyorum.
çocuk evde olmayınca tuhafıma gidiyor. 7 yıldır alışmışım evde sürekli onunla kalmaya.
eskiden o yokken evde ne yapıyordum acaba.
o zamanlar net falan da yoktu. hatırlamaya çalışıyorum ama hatırlayamıyorum...

Canım her insanın kendini mutlu hissettiği bir kilo var boy ne olursa olsun
Sen kendini 60 la iyi hissediyorsan gerisi boşş
İnşallah 400 500 vericez canımmm

Canım foto kaldırmadım duruyor ama sadece arkadaşlar listesine açık:26:

Yok kiz ne avatari dun profiline bakarken tesadufen gordum fotoyu kaldirmis olabilir dun vardi canim

Bi an kendimi manyamış eciş büçüş oldum hissettimdi değilim ben öyle

İşte benim garabetimmmmmmbana didin kendin yidin itiraf et ben aklına geldimmkünefenin peynirinin sünüşü gibin kilo vermende lastik gibin uzamaz inşan ne diyimmcanım yaa şaka yapıyorum biliyorsun demi.eğer yarısını yediysem künefenin ve 1buçuk İskender yimediysen teprikben öyle yapıyorumda bazennapim seviyorum lennnnnn ben battalgazinin oğluyummm

Canım evet benim
ama o gebelik öncesi fotoğrafım
Yani o halimi hedefliyorum canım orda 50-51 arasıydım
Bu halimle olan foto da atıcam fırsat bulursam
Bende bende görmek istiyorum

Valla didim didim kendim yidimBi dahakine beraber yiyelim.Tabisiii 1 porsiyon yedim.Kaynım1.5 yedi 1 künefe üstüneŞu resim konusunda senin gibi cin gibin kızın avatar mı demesi beni çok üzdü.Noldu sana sehracıkkk sen kül yutmaz hocaydın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…