Çıtır Annelerin Diyet Günlüğü

Yazayim selvi boyumu 1.58 canim

canım bende çok uzun boylu değilim.161 im

evet canım ya. buğün yemesem olmayacak yedim zaten ayda bir oluyor günümüz,, ama sabahtan beri spor yapacağım diye kendimi parçalıyorum..

ama beraber olsa idik ip atlar, sabahları yürüş bile yapardık. bazı sporları tek başına yapamıyor insan. ondan hep evde yürüyorum lesie ile ( ve spor konusunda birilerine söz verince mecbur yapmak zorunda hissediyor insan.. ama tek başımayız ve kendimizi gaza getrmeliyiz.regl oldun onunda etkisi vardır.. bende buğün regl oldum.. insan halsiz oluyor ama bence hadi kalk ve kendine gel..yap sporlarını

Canim bekarken annemle ya da kiz ark. Sahile gider yurur ya da bisiklet binerdik insan ariyor bi arkadas yanina valla
Bahane uretmicem cozum uretcem ki sonunda yuzum gulsun :13:

Canim bekarken annemle ya da kiz ark. Sahile gider yurur ya da bisiklet binerdik insan ariyor bi arkadas yanina valla
Bahane uretmicem cozum uretcem ki sonunda yuzum gulsun :13:

evet canım kesinlikle böyle düşünmelisin.. bir ayda 5 kg verdiğim zamanlarda pes etme noktasına çok geldim.sinirimden oturup yediğm anlar bile oldu.. ama dedim ki kilolu olmak kader değil.. onca zayıf insan var sen(yani kendimi kasdettim) onlar kadar iradeli değil misin. neyn eksik onlardan.. yapacaksın başaracaksın dedim.vereceksin kiloları...

yolda giderken zayıf bayanlara bakarım. çıtırlar .. onları kıskanmıyorum ama onlar gibi olmam için neden elimden geleni yapmayım...kabinlerde mücadele etmekten, hep bir beden büyük istemekten ya da bu elbise bana yakışmaz suram buram çıkar demekten yoruldum..sadece bir iki ay dişimi sıkmak ve geriye kalan yaşamımda vucudumdan, göbeğimden nefret etmeyerek geçirmek..

hayatım boyunca hiç 55 kg olmadım .. sadece gelişme evremde ki bu ne zamana denk geliyor bilmiyorum muhtemelen ortaokul yıllarımda 55 kilo olmuşumdur...

ama gençlik yılarımda zayıf olamasam da 30 lu yaşlarımda olacağım...

ben ankaradan katılıyorum. yaklaşık 2-2,5 aydır bu topikteyim. bende 60 kiloyum.. balık etli yani ama inceleceğim. 5 kg verdim.. hedefime 5 kg kaldı.. burada olmak bana keyif veriyor ve tüm arkadaşlara ısındım..
evet gerçekten ben de burayı cok seviyodum eşim kızıyordu yeter artık kapat diye ama sonra okullar acılınca bi koşturmaca iş ev cocuk nete bakacak zamanım olmadı buranın keyfi başka aslında
yemişssin ama sporunu da yapmışssın canım aslında günde en güzeli pastalarını biriye paylaşmak..sen biraz abartmışsıın ama olsun yakmıssın da..buranın en güzel tarafı cıss yediğinde ya da spor yapmadıgında adama vicdan azabı cektiriyor

sağol canım hoşbuldum..kilo vermişssin sanki özgecim görüşmeyeli..sanki 57 falan mıydın..ben de burdayım inşallah inşallah yazmaya vakit bulurum

Canim sen gittiginde kac kiloydum tam bilmiyorum ben gecen mayis hedefime ulastim 49.700 falandim heralde sonrasi malum suan 54 um

Canım hoş geldinnnn
Kızzzz Konyalı mısın ben de Konyadayım
Benim eşim Konyalı canım
Buraların düğün yemeği bamya çorbası meşhurdurr

Senin başlığını yirimmm

Canım emeklerine yazık yaaa
Hiç acımadın mı tüh tüh
Neyse yine verirsin

Canım zaten destek için burdayız
Her zamannnnn
Yani hangi şehre taşınıyorsunuz nerelisin canım

mönü
kahvaltı iki bardak çay bir dilimden az fazla kepek ekmeği
yumurta salatası roka yeşil biber salatalık domates
üç zeytin az reçel
arada sütlü cornfleks bir kase
eşim bayağı geç geldi acıkınca bisküvi yedim
ama eşim gelince temizlik yaptım sil süpür yakmışımdır
akşam bir tabak limonlu havuçlu patatesli tavuk sulu pırasa yemeği
yiyince fark ettim çok özlemişim
yanında yarım kase yoğurt yeşil soğan bir dilim k ekmeği
küçük bardak neskafe

bugün temizlik yaptım kızımı yıkayıp yatırınca yürüyüşümü mekiğimi yapıcam

sabah yediğine inanmıyorum aynısı yaptimmmmm bende yedim....icinde bi ber yoktu benimkinin
zeytin dilimi koymuştum
Misafirlerim yeni gitti... Evi toplamalıyım... Vakit bulursam yine gelicem

Son düzenleme:
12 de2 yüm 3kk peynir bir Çavdar'ın 8zeytin çay bir çok kuşburnu marmelat bir çatal gözleme
Ara çeyrek port
45dk yürüyüş 2lt su
18.00bşrkase yoğurtlu havuç bir kase çorba iki el et
9buçuk 8tane Medine hurması komşum umreden yeni geldi

Jojopum,hoşgeldin özledik seniUnuttugunu sanmıştım bizleriNeyseki artık yine beraberiz.Aldıklarını verme zamanı
Özge,regl olup rahatlamışsındır.Bende testten sonra rahatladım
Elff,canım memleketine sevdiklerinle olacagın için çok sevindim senin adına
Hawarım,bende bugün iskender ve yarım künefe yedim.Sende baya kalori almışsın ama h.içi düzene gireriz.
Ve kızlar blender için teşekkürler hepinize.Braunda karar kıldım.Yrın alıcam kısmetse.
Sehra,avmde iskender yedik ailecek gelseydin keşke

Kızlar bugün 2 tane avm gezdim.İskender ve yarım künefeden sonra ama hala yakamadımRhatsız hissediyoru karnım şiş.Ama evde düzenli yedigimde 3 kere wc ve haiff oluyorum.Ama böyle çok yiyince yeşilçay ve suyu az içince böyle oluyor.Düşünüki bedenimize bagırsaklarımıza organlarımıza yaptıgımız külfetiGeçmişi okuyup yatıcam.

Canim sen gittiginde kac kiloydum tam bilmiyorum ben gecen mayis hedefime ulastim 49.700 falandim heralde sonrasi malum suan 54 um
64 tuummmmmm
Canım hoş geldinnnn
Kızzzz Konyalı mısın ben de Konyadayım
Benim eşim Konyalı canım
Buraların düğün yemeği bamya çorbası meşhurdurr
Eveeett konyadayım gelin mi geldin bize..Hosgeldin şekerim iyi olur konyalılar doğru seçim
Canım emeklerine yazık yaaa
Hiç acımadın mı tüh tüh
Neyse yine verirsin
Hiç üzülme canım ben her kış alır her bahar veririm bu sefer fazla aldım biraz ama.. Doğum kilolarımı vermiştim uzun süre sağlıklı beslendim ramazandan sonra bi saldum ki o salış sağlıksız beslenmeyi özlemiştim doğru yolu buldum artık
Menünü beğendim hemşerim
Doktor yazısı gibi o ne kızzzzz okuyamadım kiiiii
iyi ki geldin ...

Hoşbuldummm ebrucum sizi unutmak mümkün muuju

jojopppppp hoşgeldin yeniden....
zorisimbuldum yoldaşım nasılsın...
sehracık hoşgeldin....özlettin kendini....
ben neler yaptım bugün ayyy hatırlamak bile istemiyorum....
10:30 2-3 dilim sucuk, 2 zeytin, 1 kk peynir, domates, salatalık,
13:30 kremalı bir kk kadar pasta, kendim yaptım kremanın içinde süt, şeker ve nişasta vardı.
14:00 bir elma, bir kivi
18:00 10 adet lahana sarma, 3adet kabak mücver, bol yoğurt
20:30 4 adet fındık büyüklüğünde kurabiye
spor olarak da 5 mil leslie yaptım. geçen çarşambadan beri reglim. ondan belki de tatlı yemek istiyorum. dediniz ya regl iken metabolizma daha iyi çalışıyor. ondan sporu artırdım bugün. bir de yalnızdım evde. vakit vardı yani.

Yeni bi arkadas gelmiş (zaten eskilerdenmis) hosgelmis...
kızlar benim misafirler daha gelmediler(yoldalarmis)
menümü yazayım kaçayım (heran gelebilirler)
sabah(yumurta salatası yaptım kendime her sabah aynı sıkılmıştım (icine domates,roka, salatalık azcikta zeytin dilimi koydum)
bi isirik kurabiye (oğlum ye anne dedi yok yemicem dedim, o zaman dadina bak deyince cok güldüm ısırdım )
Öğle bi dilim acem helvası yaparken yemiş bulundum...1 kasık tavuk ...
1 kase yogurt
Ara bi elma ,yarım kivi ,bi avuç leblebi
Aksam 2 (kare) dilim pizza üzgünüm kendimi fazla tutamadım ...fakat sunu söylemeliyim yaptıgım hiç bi şeyi yemedim pizza hariç
Ara: 2 hurma
(Dün ne güzel ac uyumuştum bugün malesef tokum)

Canim ya ne kadar zayıflamassin ... Cok zayıf olmadın mı o kiloda...
bu ara da misafiri ben atlattım :) darısı basına
cok yoruldum ama....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…