Çıtır Annelerin Diyet Günlüğü

Hoşbulduk canım menü biraz yogun olmuş sanki..ama sporun süper leslie iyi ter attırıyor
Hoşbulduk canım gene pizzada az yemişin tebrikler pizza oldu mu ben kendime hakim olamıyoruömenünü begendım canım

Bugünkü menüm çok oldu amaaa:18:

Sabah annemde kahvaltı vardı az patates kızartması yarım simit çeyrek yufka ekmek 1 yumurta peynır domates salatalık sekersiz çay

Ara annem yaptı elinden çikolatalı Türk kahvesi

Öğlen güne gittim..1 börek 1 sarma 1 yemek kaşığı kadar tavuk göğsü 1 köfte seklinde un helvası..daha çok vardı ama yemedim

Ara neskafe sekerli:26:

Aksam 6 kaşık bamayız çorbası yarım kase yoğurt..ekmek yok

Böyle yazınca ne kadar çok oluyor..oysa bu kadar gezmeden ucuz kurtuldum gibime gelmişti...baya yemişin..spor olarak da gezmede kızımın peşinden koşmaya başka da yok..yarın okul var öğle arası yürüyüş ıyı oluyor

hafta sonu olunca yemek dengesi de değişiyor..akşam yiyeceklerimi sabah yedimmm. :))

sabah: 1 kıymalı pide, bol maydonoz, 2 yk ezme, 2 közlenmiş yeşil biber, sabah sabah bir kaç lokma haşlanmış beyaz lahana attım ağzıma
ara. 1 dilim sütlü irmik tatlısı (irmik, süt, şeker ve hindistan cevizi ile yaptım, dilimlerim ince , kalın değil , içerisinde yağ yok)
öğle: 1 dilim irmik tatlısı
ara. 1 dilim irmik tatlısı
akşam: yarım porsiyon kuru fasulye, 1 dilim kepekli ekmek, 150 gram civarında etsiz çiğ köfte

sporlarım: 200 mekik,toplamda 30 dak yürüyüş, 2-3 saat civarı ev temziliği , ve günüm mutfakda geçti. bulaşık yıkamak buzdolabı temizlemekle uğlaşıp durdum..

ev temizliği , mekik ve yürüyüşü yediklerimden düşünce 1292 kalorim kalıyor..

Son düzenleme:
kızlar menümü yazayım da ben bilemedim menüm iyi mi değil mi sanırım evde olmak bana yaramıyor...
10:00 küp şeklinde doğranmış 8-10 adet patates, 1 kk peynir, domates, salatalık, bir dilim tam tahıllı
12-14 arası bir kase beyaz leblebiyi gittim geldim yedim...
16:00 tek şekerli nescafe, 1 elma, 1 portakal, yarım kivi
18:30 saç kavurmak yapmıştım, 2 dilim tam tahıllı ekmekle bana bana yedim. sanırım 3-5 yk et yemişimdir.
az sonra havuç yiyeceğim.
spor olarak da 2 mil leslie arkasından da slim in 6 start yaptım...
yoldaşım bekliyorum menünü.

Sanki tatlıyı biraz abartmışssın canım ama haftasonu denge bozuluyor gerçekten ama spor da yapmışsınız kaloriyi nerden hesaplıyorsun canım

Bence menü gayet iyi canım patatesi sabah yemişin iyi olmuş öğlen yememizin ama akşam da gayet ideal yemişin afiyet olsun saç kavurmada öyle bana bana yenirspor da gayet iyi ben evde spor yapamıyorum en çok yürüyüş seviyorum onu da kızımdan her zaman yuruyemıyorum hafta içi yapıyorum artık..aslında haftasonu spor açısından boş ve hareketsiz geçiyor hafta içi zaten çok hareketliyim bi de spor baya yoruluyorum haftasonu daha hareketsizim ama spor yapacak da dermanım kalmıyor

Ay çok tanıdık geldin bana hemşerim ...öğretmen misin?konya içinde mi oturuyorsun resimlerine baktım da

Canım evet öğretmenim bir iki seneye Konya merkeze tayinimi isticem şimdilik ilçedeyimmm
Bu arada eşim de senin gibi sen artık Konyalısın diyor
Emmee ben Adanalıyım

Mönü
erken bir armut
kahvaltı iki bar çay bir dilimden fazla k ekmeği
4 çatal tulum peyniri bir haş yumurta
yeşil soğan salatalık domatas havuç
4 dilim kızarmış hellim
3 zeytin tarçınlı çayım
öğleyin dünden kalan pırasadan birkaç kaşık ekmeksiz bir mini browni
sonra türk kahvesi
Akşama doğru bir aktivya
akşam bir orta boy balık bol roka-marul salata yarım bardak kola:26: bir dilimden biraz fazla beyaz ekmek
çay bar neskafe

balıktan sonra mutfağı kırkladım

Yoldaşşş bence mönü güzelll
Patates sabah yenmiş bol meyve de var
Eti de az yağlı pişirdiysen çok kararında yemişsin
Hem et geç sindiriliyormuş vücut onu eritmek için bayağı mesai harcıyormuş
Çok et yiyenler daha çabuk kilo veriyor
Yağlı olmicak ama

Canım evet öğretmenim bir iki seneye Konya merkeze tayinimi isticem şimdilik ilçedeyimmm
Bu arada eşim de senin gibi sen artık Konyalısın diyor
Emmee ben Adanalıyım

Ben de ilçede öğretmenim ama geliş gidiş yapıyorum..merkez de oturuyorum aynı ilçede miyiz ki hiç yabancı gelmedin?

kalori sepeti var güzelim oraya üye oldum. Yediklerimi ve sporlarımi giriyorum kendisi hesaplıyor. Güzel bir site. Geçmişe dönük bilgileri de kaydediyor. Tavsiye ederim.

menüm sabah yeşilçay
kahvaltıda 1 tabak çorba 1 dilim ekmek azcık sucuklu yumurta 3 zeytin çay
ara nescafe 1 dilim ince kek
öğle 2 yeek kaşığı mantı bol yoğurtla
ara yeşilçay
ara türk kahvesi
akşam yemek kaşığı ciğer sote 1 kaşık mantı
ara yarım portakal
boğazlarım çok acıyo yutkunurken evdeki herkeste salgın var bana da ulaştı sanırım kv büyük oğlum küçük oğlum galiba şimdide ben oluyorum o yüzden 1 tatlı kaşığı bal yedinm
spor yok
su 1 litre

Kesin kilo vermem lazım haftasonu simsiyah takım elbiseyle foto cektirmiştik o bile beni tomak göstermiş oysa ben kendimi siyahlarda başyazarım hissetmiştim değilmişimzaten kışın tartıdan hep korktum en sonsonbahardaki pantolonlarını denedim ve gerçek ortaya çıktı bacağımdan geçmedi ayy cok üzüldüm yaaa ama ben yemek yemeyi seviyorum kışın da akşamın uzunluğundan ve gunün yorgunluğundan kendimi yemeye verdimmm öff açım şimdi de yemicemmmmmmmm uyutmam ben kaçar kızlar sabah okul var hala buralarda sallanıyorummm herkese ii geceleeeeerrr

Bu hafta seninle yoldasiz canim bugunum kotuydu biraz cok abartmasamda misafirim vardi cunku
Sana gelince oncelikle gecmis olsun canim mantiyi az yemissin nescafeyidr sekersiz icmeye calis derim kremasiz tabiki
Onun disinda aksami iyi kapatmissin

Çok geçmiş olsun canım:2:

Minikkelebekk
Canım iyi misin
Sanki senin motivasyonun düşmüş
Halbuki kilo vermiştin
Niye böle oldu ki
Topiğe uğramadın meşgul müsün

Elffff sen nerelerdesin

Son düzenleme:
BUGÜN:Aç karınla 2 bardak ılık su
12:00=kk peynir,1 zeytin,domates,biber,2dl.beyaz ekmek,yarım simit,kk kaymak,4 çatal bal,çay
16:30=1 kivi,yeşilçay,4 bim gevrek
18:40=2 dolma,5 k. yogurt,2 k.lahana kavurması,1dl.ekmek
29:45=çay,yeşilçay,7 bisküvi

Malum h.sonu ve eşimi sabah bekledim.Akşamda annecigime gittim.Spor yok tembellik varMinikkelebegim sen neler yedin bakemBen yerken hep seni düündüm.Düşün bu düşünmüş halim yoksa saldım çayıra mevlam kayıra olurdu.Beni frenle kelebegim.Çünkü biz kazanıcaz

Zorisimbuldum,Ne kadar güzelsin sen öyleBu şimdiki halin mi?Öyleysen kal böyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…