- Konu Sahibi maviduvar1
-
- #2.001
Hoşbulduk canım menü biraz yogun olmuş sanki..ama sporun süper leslie iyi ter attırıyorjojopppppp hoşgeldin yeniden....
zorisimbuldum yoldaşım nasılsın...
sehracık hoşgeldin....özlettin kendini....
ben neler yaptım bugün ayyy hatırlamak bile istemiyorum....
10:30 2-3 dilim sucuk, 2 zeytin, 1 kk peynir, domates, salatalık,
13:30 kremalı bir kk kadar pasta, kendim yaptım kremanın içinde süt, şeker ve nişasta vardı.
14:00 bir elma, bir kivi
18:00 10 adet lahana sarma, 3adet kabak mücver, bol yoğurt
20:30 4 adet fındık büyüklüğünde kurabiye
spor olarak da 5 mil leslie yaptım. geçen çarşambadan beri reglim. ondan belki de tatlı yemek istiyorum. dediniz ya regl iken metabolizma daha iyi çalışıyor. ondan sporu artırdım bugün. bir de yalnızdım evde. vakit vardı yani.
Hoşbulduk canım gene pizzada az yemişin tebrikler pizza oldu mu ben kendime hakim olamıyoruöYeni bi arkadas gelmiş (zaten eskilerdenmis) hosgelmis...
kızlar benim misafirler daha gelmediler(yoldalarmis)
menümü yazayım kaçayım (heran gelebilirler)
sabah(yumurta salatası yaptım kendime her sabah aynı sıkılmıştım (icine domates,roka, salatalık azcikta zeytin dilimi koydum)
bi isirik kurabiye (oğlum ye anne dedi yok yemicem dedim, o zaman dadina bak deyince cok güldüm ısırdım )
Öğle bi dilim acem helvası yaparken yemiş bulundum...1 kasık tavuk ...
1 kase yogurt
Ara bi elma ,yarım kivi ,bi avuç leblebi
Aksam 2 (kare) dilim pizzaüzgünüm kendimi fazla tutamadım ...fakat sunu söylemeliyim yaptıgım hiç bi şeyi yemedim pizza hariç
Ara: 2 hurma
(Dün ne güzel ac uyumuştum bugün malesef tokum)
Sanki tatlıyı biraz abartmışssın canım ama haftasonu denge bozuluyor gerçekten ama spor da yapmışsınız kaloriyi nerden hesaplıyorsun canımhafta sonu olunca yemek dengesi de değişiyor..akşam yiyeceklerimi sabah yedimmm. :))
sabah: 1 kıymalı pide, bol maydonoz, 2 yk ezme, 2 közlenmiş yeşil biber, sabah sabah bir kaç lokma haşlanmış beyaz lahana attım ağzıma
ara. 1 dilim sütlü irmik tatlısı (irmik, süt, şeker ve hindistan cevizi ile yaptım, dilimlerim ince , kalın değil , içerisinde yağ yok)
öğle: 1 dilim irmik tatlısı
ara. 1 dilim irmik tatlısı
akşam: yarım porsiyon kuru fasulye, 1 dilim kepekli ekmek, 150 gram civarında etsiz çiğ köfte
sporlarım: 200 mekik,toplamda 30 dak yürüyüş, 2-3 saat civarı ev temziliği , ve günüm mutfakda geçti. bulaşık yıkamak buzdolabı temizlemekle uğlaşıp durdum..
v temizliği , mekik ve yürüyüşü yediklerimden düşünce 1292 kalorim kalıyor..
kızlar menümü yazayım da ben bilemedim menüm iyi mi değil mi sanırım evde olmak bana yaramıyor...
10:00 küp şeklinde doğranmış 8-10 adet patates, 1 kk peynir, domates, salatalık, bir dilim tam tahıllı
12-14 arası bir kase beyaz leblebiyi gittim geldim yedim...
16:00 tek şekerli nescafe, 1 elma, 1 portakal, yarım kivi
18:30 saç kavurmak yapmıştım, 2 dilim tam tahıllı ekmekle bana bana yedim. sanırım 3-5 yk et yemişimdir.
az sonra havuç yiyeceğim.
spor olarak da 2 mil leslie arkasından da slim in 6 start yaptım...
yoldaşım bekliyorum menünü.
Ay çok tanıdık geldin bana hemşerim ...öğretmen misin?konya içinde mi oturuyorsun resimlerine baktım da
kızlar menümü yazayım da ben bilemedim menüm iyi mi değil mi sanırım evde olmak bana yaramıyor...
10:00 küp şeklinde doğranmış 8-10 adet patates, 1 kk peynir, domates, salatalık, bir dilim tam tahıllı
12-14 arası bir kase beyaz leblebiyi gittim geldim yedim...
16:00 tek şekerli nescafe, 1 elma, 1 portakal, yarım kivi
18:30 saç kavurmak yapmıştım, 2 dilim tam tahıllı ekmekle bana bana yedim. sanırım 3-5 yk et yemişimdir.
az sonra havuç yiyeceğim.
spor olarak da 2 mil leslie arkasından da slim in 6 start yaptım...
yoldaşım bekliyorum menünü.
Bende bende görmek istiyorum
Ebruuuuu merak ettiysen açıp bakabilirsin canımm
Canım evet öğretmenim bir iki seneye Konya merkeze tayinimi isticem şimdilik ilçedeyimmm
Bu arada eşim de senin gibi sen artık Konyalısın diyor
Emmee ben Adanalıyım
Sanki tatlıyı biraz abartmışssın canım ama haftasonu denge bozuluyor gerçekten ama spor da yapmışsınız kaloriyi nerden hesaplıyorsun canım
Bence menü gayet iyi canım patatesi sabah yemişin iyi olmuş öğlen yememizin ama akşam da gayet ideal yemişin afiyet olsun saç kavurmada öyle bana bana yenirspor da gayet iyi ben evde spor yapamıyorum en çok yürüyüş seviyorum onu da kızımdan her zaman yuruyemıyorum hafta içi yapıyorum artık..aslında haftasonu spor açısından boş ve hareketsiz geçiyor hafta içi zaten çok hareketliyim bi de spor baya yoruluyorum haftasonu daha hareketsizim ama spor yapacak da dermanım kalmıyor
menüm sabah yeşilçay
kahvaltıda 1 tabak çorba 1 dilim ekmek azcık sucuklu yumurta 3 zeytin çay
ara nescafe 1 dilim ince kek
öğle 2 yeek kaşığı mantı bol yoğurtla
ara yeşilçay
ara türk kahvesi
akşam yemek kaşığı ciğer sote 1 kaşık mantı
ara yarım portakal
boğazlarım çok acıyo yutkunurken evdeki herkeste salgın var bana da ulaştı sanırım kv büyük oğlum küçük oğlum galiba şimdide ben oluyorum o yüzden 1 tatlı kaşığı bal yedinm
spor yok
su 1 litre
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?