Çıtır Annelerin Diyet Günlüğü

Yok hkmetcim menu saglikli zaten konu insanlari kandirmak icin 1 haftada 10 kilo yazmalari bizler 3 5 kikonun derdindeyiz ama 20 30 50 kilo vermk isteyenler ciddi umut bagliyi bu tarz vaatlere 2 3 ay ye ye 10 kilo al sonra 1 haftada ver yani mantiga bike sigmiyor

Misafirler i hafta da bi gün al yeter .. ya da cok yememeye çalış. Ben de geçen kurabiye getirdi annemler yememek için buzluga attım. Sende öyle yapabilirsin.
Ah ne mümkün bebek görmeye geliyorlar birde kstadenizliyiz kalabalık es dost puff ama kalanı dolaba atma fikri güzelmiş :)
Nurellalar shakiralar :-):KK53: Winn güzel ve douyrucu bir diyet bakalı 1 haftanın sonuce ne olucak heyecanla bekliyorum.Bende mi yapsam :KK64::rolleyes:
Kuzey canım hepimiz geçtik o uykusuz gecelerden ah ahHoppaBenimde normal ısrarım 40 haftamı doldurdugum gün suyum geldi suni sancı çek çek ama çocuk susuz kalınca aniden sezeyana:KK42::KK62::KK67:Saglıklı olsunlarda napalım:KK36:UYu dinlen annen bakarken.:KK39:
Aynen öyle sağlıkla yanimizdalar ya şükür maalesef gidemedum anneme babam aracı bakıma götürmüş :(
Haklısın Özgem ama acil bişeler yapmam gerek. Vücudum u saldığm için az yiyerek kendime gelirim anca .. menüye bakınca da sağlıklı aslında. Salata et Sebze yemegi .. derdim sadece 2 3 kilo vermek. zaten 70 e düşim. Korumaya geçicem zorladı m tam 69 u görmüştüm. Sonra berbat ettim .. malesef..
Canım boy kaç ki 70 de koruma ??

Araser kaldığımız yerden devam pes etmek yok
Özgem aynı çıkmışsın ne güzel
Win saglıklı bencede ama 10 kilo gitmez .Gitsede saglıklı olmaz zaten dimi.
İşler bitti kalorili harika mamacıklar yapıldı :)) uyumak istiyorum ama akşama annemler Yatıya gelirse yarında koşturmaca ama gelmezse kimse sabah beni kaldıramaz yataktan:))

Özgem bana da mantıklı gelmedi 10 kilo gitmesi .. Menü güzel doyurucu diye yapim dedm. Annemler gelecekler. Bakalım bogazım nasıl tutucam.

Ayfer cnm boyun 1.75 .. Normalde ideali yani 65 67 falan .. bende de hedef oydu ama olmuyor zorladım 69 u gördm.
Yani artık spor ve saglık lı beslenme.
Ben Ye abartarak yiyenlerdenim

Kızlar Menüm

Sabah 20150418_090123.webp

Öğle 20150418_123019.webp

Ara 20150418_133344.webp
Bitki çayım

Akşam 3 ymk pirinç pilavı ,1 kase mrcmk corbası, 2 servis k. Patlıcan Kebabı , 1 bardak ayran,1dlm ekmek

Ara 2 kck dilim bisküvi li pasta, 1 brdk şekersiz cay.

Akşam yemegni cok geç yedim ama iki gündür ugraşım boşa gitti ya. Poffff. Valla en Az 5 gün yere gitmem arkadaş

Selam
İyi hafta sonlari size bir migren agrim ile merhaba diorum gobegime baktikca migrenimartiyor gibi 68.1 kg yum...11 aylik bir minis kizim war....bu kulupteki gercek dostluga samimiyete inandigim dan biraz da diyet listelerine bakim dedim yazmadan edemedim ..........bir cok kez diyete basladim biraktim birakma sebebim hep tansiyonum dusup bayilmayla burun buruna kalmak.....cumleten merhaba ....

merhaba kızlar bütün gün arkadaştaydık uzun zamandır görüşmeyince bir çok şey hazırlamış yedikte yedik, ama özlemişim arkadaşlarımı, çocuklarda güzel güzel oynadı

ebruli1820 ebruli1820 canım ben kaçırıdm galiba yarın özel bir gün mü yada misafirlermi gelecek
areser areser canım sıkma canını 200 hiç bir şey
wisdom01 wisdom01 canım akşamki pasta olmayaydı iyiydi, ama yarın artık daha dikkat edersin, oğlunada maşallah benim kız bir ara bir rusça çizgi filme alışmıştı onu istiyordu illa baktım ordaki şarekıları söylüyor çocuklar çabuk alışışıyor bende bazen netten çizgi film açarken ingilizce açıyorum kulak dolgunluğu olur diye
@kuzeykuziimm canım verirsin hiç moralini bozma, bak ben 15 kilo verdim 5 kaldı ama onuda verecem sadece biraz daha zamana yaydım diyelim, ikramlıklardan çok yememeye çalış bol bol su iç, salata ye hem süt yapar hem tok tutar, ekmeği, pilavı makarnayı azalt, havalar ısınıyor fırsatın olursa bebeğini koy arabnay biraz yürü hem spor olur hem stres atarsın
BESTEKIZ BESTEKIZ hoş geldin

Araser kaldığımız yerden devam pes etmek yok
Özgem aynı çıkmışsın ne güzel
Win saglıklı bencede ama 10 kilo gitmez .Gitsede saglıklı olmaz zaten dimi.
İşler bitti kalorili harika mamacıklar yapıldı :)) uyumak istiyorum ama akşama annemler Yatıya gelirse yarında koşturmaca ama gelmezse kimse sabah beni kaldıramaz yataktan:))
Oh yataginnkeyfini çıkar zira ben gece 1_3 nobetindeyim:)
Özgem bana da mantıklı gelmedi 10 kilo gitmesi .. Menü güzel doyurucu diye yapim dedm. Annemler gelecekler. Bakalım bogazım nasıl tutucam.

Ayfer cnm boyun 1.75 .. Normalde ideali yani 65 67 falan .. bende de hedef oydu ama olmuyor zorladım 69 u gördm.
Yani artık spor ve saglık lı beslenme.
Ben Ye abartarak yiyenlerdenim
Aynen bende ipin ucu kactimi salla gitsinlerdenim maşallah canım boyuna gore 70 daha ne olsun ben güdük Necmi olunca :)
Kızlar Menüm

Sabah Eki Görüntüle 1500043

Öğle Eki Görüntüle 1500045

Ara Eki Görüntüle 1500047
Bitki çayım

Akşam 3 ymk pirinç pilavı ,1 kase mrcmk corbası, 2 servis k. Patlıcan Kebabı , 1 bardak ayran,1dlm ekmek

Ara 2 kck dilim bisküvi li pasta, 1 brdk şekersiz cay.

Akşam yemegni cok geç yedim ama iki gündür ugraşım boşa gitti ya. Poffff. Valla en Az 5 gün yere gitmem arkadaş
Akşamki puskuuuttluu pasta olmasa iyiymis yada pasta aksam olmasa daha erken saatte olsa o bile kurtardi neyse model bozmak yok
merhaba kızlar bütün gün arkadaştaydık uzun zamandır görüşmeyince bir çok şey hazırlamış yedikte yedik, ama özlemişim arkadaşlarımı, çocuklarda güzel güzel oynadı

ebruli1820 ebruli1820 canım ben kaçırıdm galiba yarın özel bir gün mü yada misafirlermi gelecek
areser areser canım sıkma canını 200 hiç bir şey
wisdom01 wisdom01 canım akşamki pasta olmayaydı iyiydi, ama yarın artık daha dikkat edersin, oğlunada maşallah benim kız bir ara bir rusça çizgi filme alışmıştı onu istiyordu illa baktım ordaki şarekıları söylüyor çocuklar çabuk alışışıyor bende bazen netten çizgi film açarken ingilizce açıyorum kulak dolgunluğu olur diye
@kuzeykuziimm canım verirsin hiç moralini bozma, bak ben 15 kilo verdim 5 kaldı ama onuda verecem sadece biraz daha zamana yaydım diyelim, ikramlıklardan çok yememeye çalış bol bol su iç, salata ye hem süt yapar hem tok tutar, ekmeği, pilavı makarnayı azalt, havalar ısınıyor fırsatın olursa bebeğini koy arabnay biraz yürü hem spor olur hem stres atarsın
BESTEKIZ BESTEKIZ hoş geldin
Onbeş kgmu versin hay maşallah siz boyle anlattıkca ben çok mutlu oluyorum idollerim benim :KK74::KK36:

günayfin kizlaar
Sinavlarim var bugun de hem sabah hem ogleden sonra var, oglani babanneye yolladim esimle kardesim gelip goturecek beni de.. valla cuma aksam yedim dun aksam da yedim ne olacak bu yemelerin sonu besbelli ama nedense aksam yemek yerken doymak istiyorum ekmegi bana bana yemek istiyorum nihayetinde yedim de ins bugunden itibaren duzene koyacagim tekrar zaten esim yarin sabah erkenden cikacak yola bizde oglusla basbasa.. o zaman daha bi sikmam lazim kendimi ne kaldi 1 mayisa sunun surasinda
Hadi bana iyi sanslar sinavlarimda size de iyi gezmeler tozmalar dinlenmeler eglenmeler.. bu arada hikom sen bu donem kayit yaptirmadin mi sinavlara girmiyon

Günaydın kızlar. .

Elifim kuzum yok kayıt yaptırmadm. Sende biliosun calısıcak zor vakit buluyoruz. Kendimi tam hazır hissetmiyorum malesef.
Sana da başarılar ben yapamadm sen yap cnm arkadaşm.

Ayfer bence AZALTMAz diye düşünüorm . Içinde yararlı şeyler var . Yeşil cay sakın içme ..
kıs ben agustos 20 13 dw 93.3 kiloydm.
20 üstü kilo verdm

BESTEKIZ BESTEKIZ hoşgeldin. Bizimle kal .. gidicek kilolar patır patır

Gunaydinnn kizlarrrrrr dun baya yogun bi gun gecirdim sabah kizo parka goturdum 2.5 saat parkta canim cikti pesinde koscam diye sonra eve geldim kizi uyuttum gorumcemle disciye gittik ordan geldik kiz uyanmos hanimanneme indim 8.30 da eve ciktim kizi uyuttum esim onbucukta geldi kitap okudum ve uyudum sabah nasil yorulduysam artik gece nasil uyudum bilmiyorum

Hikmetcim benim de hic calisacak vaktim yok aslinda varda derse degil baska seylere ayitiyorum o zamani ama ben 3. Sinif olunca birakmak istemiyorum ins kendinde o gucu azmi tekrar bulur baslarsin yeniden okula

Kubra masallah canim sana evde olmana ragmen baya tempolu bi hqyatin var, ben hep ev hep ev bunaldim daraldim cok ozluyorum okul zamanlarimi calistigim zamanlari... yorgunluk nedirki dinlenirsin gecer

Kahvaltida sadece haslanmis yumurta yiycem bugun pur ikkat olmam gerek iki gunfur yediklerim kiloya donusmesin diye veee o surahi varya kim hazirladi hatirlamiyorum hemen bende yapcam aksama kadar gidip gelip icicem
Sevgiyle kalin prensesler

Günaydın kızlar. .

Elifim kuzum yok kayıt yaptırmadm. Sende biliosun calısıcak zor vakit buluyoruz. Kendimi tam hazır hissetmiyorum malesef.
Sana da başarılar ben yapamadm sen yap cnm arkadaşm.

Ayfer bence AZALTMAz diye düşünüorm . Içinde yararlı şeyler var . Yeşil cay sakın içme ..
kıs ben agustos 20 13 dw 93.3 kiloydm.
20 üstü kilo verdm

BESTEKIZ BESTEKIZ hoşgeldin. Bizimle kal .. gidicek kilolar patır patır

Canım ne güzel vermissin ohh ohh darısı basıma inşallah

BESTEKIZ BESTEKIZ hoşgeldin bende yeni geldim çok sıcak bir ortam burada bu sıcaklıkla erir kilolar

Kızlar, selamlar tartıldım sabah 73 3 cıktım .. gidio gr lar dünkü geç yememe ragmen mutlu oldum sabah sabah:21:
Menüye uydum sbh kahvaltmı yaptım . Şimdi oglanı yatırıyorum sonra öğle menümü hazırlıcam. Kociş kızarmış tavuk almş hakkımı et gününe ayırıcam. Öğle yemeqim 1dlm kepekli ekmek 2 ymrta
Akşam da sınırsız Sebze yemegi ben bakla yicem . Valla kararlıyım kızlar 70 i görücem. :rolleyes:

Mutlu pazarlar kızlar.Gece 2 de geldik oglum arabada uyudu yavrum.3 te yattık.11 de oğlumun güzel öpücüğü ve günaydınıyla uyandım:)) Yemek Ocak'ta hiç bi iş yapmadım yapmıycamda!!!Oglumla ara öğün keyfi yapıyoruz ve oynuyoruz :))Pc yi televizyonu açtırmıyor civciv gibi peşimde dolaşıyor :))Çok değişim var akşamda farkettiler eski çocuk geri dönmüş dediler :))Geçmişi merak ediyorum bakıp geliyorum.Bu arada yapılanlara bayıldılar.Teyzem yapmış gibi söylemedik benim yaptığımı:)) Bugün erken kapatıcam resimli menü paylaşıcam.Pişamaları çıkarmayı düşünmüyorum .Akşama dogru markete çıkabilirim yürüycem bol bol.

KUZEY bende yapıyorum bu kürden.1 limon 10 nane dur yapayım hemen özendim:)) nane sütü etkiliyormu ki bilmiyorum netten bakıp öyle iç canım.
BESTE hoşgeldin aramıza:))
WİNN tam güzel diyecektim ki akşamki pilav ve ekmek sonrasında pasta yazık etme emeklerine akşamları :((Ama bu diyetle yine 69 görücegine dair bir his var içimde :))
BTLKBRA maratoncu kız:)) okurken ben yoruldum valla :))
LAJOBAM Allah zihin açıklığı verdin canım benim.İnş benimde kaydım duruyorsa oglumda biraz daha büyüyecek seneye inş iş yerinde boş zamanda çalışıp bitiririm 5 dersimi.

Ebru kaydin duruyordur canim, ,ozellikle sildirmedigin surece kaydini donduruyorlar donem basinda gidip kayit yeniletip basliyorsun.. ver tabi guzelim 5 ders dedigin ne ki verirsin ins alirsin diplomani.. tabi benim etrafimdaki gibi aman ne yapcan diger diploman ne ise yariyor ki bide aciktan okuyacaksin diyenler moralini bozmak isteyenler cekemeyenler yoksa :63:

Kızlar, selamlar tartıldım sabah 73 3 cıktım .. gidio gr lar dünkü geç yememe ragmen mutlu oldum sabah sabah:21:
Menüye uydum sbh kahvaltmı yaptım . Şimdi oglanı yatırıyorum sonra öğle menümü hazırlıcam. Kociş kızarmış tavuk almş hakkımı et gününe ayırıcam. Öğle yemeqim 1dlm kepekli ekmek 2 ymrta
Akşam da sınırsız Sebze yemegi ben bakla yicem . Valla kararlıyım kızlar 70 i görücem. :rolleyes:
Ne güzel emeğinin karşılığını aliyorsun :KK49:alınca da insan kaçamak yapmak istemez
Mutlu pazarlar kızlar.Gece 2 de geldik oglum arabada uyudu yavrum.3 te yattık.11 de oğlumun güzel öpücüğü ve günaydınıyla uyandım:)) Yemek Ocak'ta hiç bi iş yapmadım yapmıycamda!!!Oglumla ara öğün keyfi yapıyoruz ve oynuyoruz :))Pc yi televizyonu açtırmıyor civciv gibi peşimde dolaşıyor :))Çok değişim var akşamda farkettiler eski çocuk geri dönmüş dediler :))Geçmişi merak ediyorum bakıp geliyorum.Bu arada yapılanlara bayıldılar.Teyzem yapmış gibi söylemedik benim yaptığımı:)) Bugün erken kapatıcam resimli menü paylaşıcam.Pişamaları çıkarmayı düşünmüyorum .Akşama dogru markete çıkabilirim yürüycem bol bol.
İyi pszarlarrrr
Ay benim oglumdaboyle civcivlik yapcakmi bilerek uyanması bile omrumr omur katıyor bide opse ben daha olmem :KK54:
KUZEY bende yapıyorum bu kürden.1 limon 10 nane dur yapayım hemen özendim:)) nane sütü etkiliyormu ki bilmiyorum netten bakıp öyle iç canım.
BESTE hoşgeldin aramıza:))
WİNN tam güzel diyecektim ki akşamki pilav ve ekmek sonrasında pasta yazık etme emeklerine akşamları :KK43:(Ama bu diyetle yine 69 görücegine dair bir his var içimde :))
BTLKBRA maratoncu kız:)) okurken ben yoruldum valla :))
LAJOBAM Allah zihin açıklığı verdin canım benim.İnş benimde kaydım duruyorsa oglumda biraz daha büyüyecek seneye inş iş yerinde boş zamandan çalışıp bitiririm 5 dersimi.
tadi çok güzel boyle beklemiyordum şaş suyunu ne öyle birşey geçiyor yağ yakıcı tok tutucu özelliği var nabeyi kulaktan dolma duymuştum evet bir arastiriyim olmazsa salatalik limon yaparım :KK68:[/QUOTE]

Bugün kot aldım kendime 38 beden nedir yahuu kabinde aglayacaktim neredeyse kendine bakıp bakıp hırs yaptım :KK34:
Hamileoldugumu bilmeden aldığım 28-29beden kotlar şuan rüya gibi tek bacağı koluna olur galiba hepsini sallıyor gideceğim onların içine tekrar :KK71:acayip mutlu ve kararliyim :KK73::KK73::KK73::KK73:

Back
X