- Konu Sahibi NohutluPilav
-
- #21.581
gunaydın arkadaşlar...
çok kötü bi gece geçirdim ama şkürler olsun ki şimdi çok iyiyim...
dün eylem e o kadar üzüldüm ki..iki gundür gögüs hasasıyetım ve göbegimdeki bi belirti yoktu...eylem i ve sonra bu ıkı gunu üstüste koyunca sabaha kadar uykusuz bı gece geçirdim eşimi de uyutmadım...
kesın beegımın kalbı durdu dedım aglayıp durdum eşim çok tesellı etmeye çalıştı ama mümkün mü içim nasıl ynıyordu anlatamam....
sabahın ılk ışıklarıyla kendımızı rasgele bi hastaneye attık..nöbetçi kadın dogum uzmanına göründüm...ultrasona bakalım hemen dedi uzandım e bı baktım bebegın kalbi atıyo o an aglamamak için zor tuttum kendımı..kızlar psikolojim çok kötü oldu benım yaaçok pimpirikleniyorum....
işin kötüsü herşeyi eşimede yansıtıyorum garıbim adam uykusuz halıyle işe gitti şimdi..bende devrilir yatarım birazdan olan ona oldu...canım kocam benım yaa
bu arada kızlar bu doktor da kız olaılır dedi..pipi görünmüyo kız olma ihtimali yüksek dedi...
rabbimm saglıkla gönder de kızı erkegi hiçç önemli degil bugun rabbime ne kadar şükretsem azdır....
sabaha kadar kafamda neler kurmuştum bi bilsenız....
:çok üzgünüm:umutlar olmadan yaşanmaz kı cnm..inşallah eylemde tekrardan yenı umuduna kavuşacak e bugunlerıde unutacakgünaydn canlarım. ya hiç iyi değilim yaa. akşam eşimede dedim arkadaşlarımdan birinin bebeğinin kalbi durmuş diye çok üzüldü. bende çok kötüydüm akşam. eylemim canım benim inan geçiyor. bende iki düşük yaptım aynı senin gibi oldu hemde aynı haftalarda. inan kaderin önüne geçilmiyor. neler yaptım kendime o zaman. delirdim çıldırdım. ama hiç bişey geri gelmiyor. canımsın inşallah en kısa zamanda giden bebeğin sana sağlıklı bi kardeşini gönderir ve bu acılarını unutturur. sana üzülme diyemem ama ne olur burdan uzaklaşma inan tek başına kalmak daha kötü yapıyor insanı. Rabbim sana sabır versin bi daha yaşatmasın canım.
canımsın yapma ne olur. biliyorsun stres üzüntü herşeyin sebebi. Rabbimin izniyle kızın sağlıkla dünyaya gelecek merak etme ne olursun. bak üzülmek hiç iyi gelmiyor bebeğe biliyorsun. ne olur yapma böyle. bak kendini ne hale getirmişsin.
sana diyoruz kızın olacak. bak işte görüyorsunnnn. Şeniz
:çok üzgünüm:umutlar olmadan yaşanmaz kı cnm..inşallah eylemde tekrardan yenı umuduna kavuşacak e bugunlerıde unutacak
ahh sultan bı bılen canım o kötü haberi nasıl verırım etrafımdaki insanlara diye bile düşünmüştüm e herşeyi tasarlmıştım kamda...çok kötüydüü...inşallah tekrardan yaşamam cnm..
rabbim hayırlı bı hamılelık ersın sizede canım (tabiki bizlerde) diken üstünde omak heran bişey olacak diye beklemek çok kötü
günaydın kızlarr ay sormayın yaa bende çok etkilendimmm koca gece uyumadımmmm kasık ağrılarımda devam ettiii sabaha karşı uyumuşum ondada rüyamdaa kötü gördüm bebeğimi düşükilaçlarını falan gördüm hepp öff delircektim haa
senısevıyorumbıtanem nıcklı arkadaşın geçmiş mesajlrını okudum da profilinden şaka gibi yaaa...
kcasının yüzünün kanlar içinde olugunu ve durumunun ciddi oldgunu yazmış ama gitmemiş gece diyee..çok şaşkınım:1shok:acaba dogrumu bu yaa
iyi olmaya çalışıyoruz isoldecım sen nasılsın hayırır bu saatdeee....
eylemı duydun mu cnm okumadın sanırım geçmişi
canım seni çok iyi anlıyorum ama yapma diyorum çünkü bi sebebi var canımsın. ben ilk hamileliğimden 2 ay sonra tekrar hamile kaldım. bende senin gibi yaptım ama günleri saydım. işte o zaman şu gününde şu olmuştu. buda gidecek falan dye diye sonuç ortada o yüzden diyorum bitanem. ne olur yapma. iyi şeyler düşün iyi olsun. ben soranlara cevap verirken yinemi oldu yazık cümlelerinden nefret etmiştim. şimdi en büyük korkum tekrar hamile kalırsam aynı şeyleri yaşamak. bide ben düşük yaptım çoook kötüydü çok zordu. gecelerce acıdan uyumadım. sen yapma bak canım her şey çok güzel olacak. kızımız çoooook sağlıklı doğacak annesi
canım duan içinde Allahım razı olsun amin canım. en önemlisi hamile kaldıktan sonra sağlıklı bi hamilelik geçirmek ve sağlıklı bi bebek dünyaya getirmek. ve Rabbimin izniyle burdaki herkes bunu yaşayacak inşallah :Saruboceq: :Saruboceq:
senısevıyorumbıtanem nıcklı arkadaşın geçmiş mesajlrını okudum da profilinden şaka gibi yaaa...
kcasının yüzünün kanlar içinde olugunu ve durumunun ciddi oldgunu yazmış ama gitmemiş gece diyee..çok şaşkınım:1shok:acaba dogrumu bu yaa
banada öyle geldi ama boş yere huursuz edıyor insanıalsanaalsanasmilecanım bana yalan gibi geliyor. Allah büyük konuşturmasında canım giderim gidemesemde kusura bakmayın ama bi dostum vardır ayrıda böyle her yere girip bu kadar rahat yazamam. sanki dikkat çekmeye çalışıyor yaaa
kıs dün annemdeydim ondan bi girip çıktım hemen..
hiç geçmişi okumaya fırsatım olmadı noldu ceylanım yaa eyleme??
gunaydın arkadaşlar...
çok kötü bi gece geçirdim ama şkürler olsun ki şimdi çok iyiyim...
dün eylem e o kadar üzüldüm ki..iki gundür gögüs hasasıyetım ve göbegimdeki bi belirti yoktu...eylem i ve sonra bu ıkı gunu üstüste koyunca sabaha kadar uykusuz bı gece geçirdim eşimi de uyutmadım...
kesın beegımın kalbı durdu dedım aglayıp durdum eşim çok tesellı etmeye çalıştı ama mümkün mü içim nasıl ynıyordu anlatamam....
sabahın ılk ışıklarıyla kendımızı rasgele bi hastaneye attık..nöbetçi kadın dogum uzmanına göründüm...ultrasona bakalım hemen dedi uzandım e bı baktım bebegın kalbi atıyo o an aglamamak için zor tuttum kendımı..kızlar psikolojim çok kötü oldu benım yaaçok pimpirikleniyorum....
işin kötüsü herşeyi eşimede yansıtıyorum garıbim adam uykusuz halıyle işe gitti şimdi..bende devrilir yatarım birazdan olan ona oldu...canım kocam benım yaa
bu arada kızlar bu doktor da kız olaılır dedi..pipi görünmüyo kız olma ihtimali yüksek dedi...
rabbimm saglıkla gönder de kızı erkegi hiçç önemli degil bugun rabbime ne kadar şükretsem azdır....
sabaha kadar kafamda neler kurmuştum bi bilsenız....
gunaydın cnm tek etkılenen ben degılım demekki..rabbim hakkımızdan hayırlısın ı ersın ınşallah
kız bırakşunuu bide cvp yazmışsınız onaaa senin kocannnın başına öle bişi gelse sen evdemi durursunnnn alllh aşkınaa ben ortalığı kaldırırımmmmmmmmmmmmmmmmmmmm geçmişi daha yeni okumuşsun sennnn eylmei deli etmiştii oo sadece onu değil hepimizii o yazdıklarının yeri burasımııı gitsin onla ilgili topikte yazsın milletinde moralini bozuyo
yani allak korusunda benim kocamın başına böle biş gelcek oturupta kk'ya bişiler yazmayımı düşünücem..
aklıma bile gelmez..
canımı dişime takar yinede giderim kocama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?