Çıtırlar,anne olacağız diyoruz, başka bir şey demiyoruz.Sorular,sıkıntılar,sevinçler

ne bilim cnm ılk okudugumda ınandım..malum burda bi çok şey paylaşıyoruz ..neden böyle şeylere gerek duyuyo anlamıyorum...dedigin gibi huzursuz edıyo ınsanı ya yazmasın bırdaha buraya mümkünse

valla cnmmm evet biz burda bi çok sıkıntımızı paylaşıyoruzzz sevincimizide amaaa benim içime doğuyo şuana kadr iki kişide olduuu bu topikte yazdıklarına inanmadımm ama diğer arkdşlar hep samimi geldiii onlar kendileriniii belli edıyoo zaten biz söledik ona yazma diee ama o pek tınlamamışş anlaşılan

insanın elinde olmuyo bazen cnm ya.şimdi daha iyiyim saol bebemm
evet cnmm aynı duyguları paylaşmışıkkk allahım acısınıı yerinde bıraksınnnn öle diyelimmm herkes kucağına sağlıkloa alsın yavrusunu
amin cnm inş.
yani allak korusunda benim kocamın başına böle biş gelcek oturupta kk'ya bişiler yazmayımı düşünücem..
aklıma bile gelmez..
canımı dişime takar yinede giderim kocama

ne diyosun yaa ınsanın aklına gelırmi hiç kk falan...ıkı elım kanda olsa giderim yani eş bu başka bişey degıl yaa:mymeka:

aynen cnm
eylem yine aynı dr yemi gitmiş acabaa

evet cnm aynı doktora gıtmiş

kızlar ben görüştüm eylemle..
valla dayanamadım...
canım benim yaaa sesi nekadarda kırgın yorgun geliodu...
üzülmüorum ama çok kırgınım dio kızlar yaaa..
3 dür aynı şeyleri yaşıorum dedi..
bende bişiler dedim ama biliorum nedesem faydasız şuan..
ama onun öyle güzel bi zamanda okadar güzel bi bebeği olucaki ben inanıorum buna..
rabbim hepimize hayırlı hamilelik dönemi,kolay güzel bi doğum ve güzel hayırlı,sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah....

aminn cnm kolay değilll bide 3,ye yaşayınca aynı şeyleriii

gunaydın kızlar eyleme cok uzuldum allah sabır versın bende cok korkuyorum 1 haftadır kahverengı akıntım devam edıyo allahım bebegımı bana bagıslasın ne olur dua edın

gunaydın kızlar eyleme cok uzuldum allah sabır versın bende cok korkuyorum 1 haftadır kahverengı akıntım devam edıyo allahım bebegımı bana bagıslasın ne olur dua edın

dilay hoşgeldin cnmmmm çok dikkat et kendine kalkmaa sakınnn hiç bi işte yapma ilacını içiyon demiii dualarmız seninle tabi cnmm tüm bebek isteyen arkdşlarlaaa ve hamile olanlarında sağlıkla kucağına alsın dieee

ılaclarımı ıcıyorum canım ıhmal edermıyım hıc cok korkuyorum ama yaa yatıyorum sadece wc ye kalkıcaksın dedı doktor cıddı dusuk rıskı yasıyosun dedı bebege gıden bı kanama yokmus ama ben yınede cok korkuyorum azaldı ama ılk zamanlardakı gıbı degıl bıde kahve rengı akıntımla karısık gelıyo ıste

allah yardımcın olsun cnmmm çok streess yapma stress başlı başına düşük riski unutma bunuuu bide şöle düşün kolay diğil ama ben öle moral veriyorum kendime allahım bu dünyada yıyecek ekmeği varsa elbett gelicekk ama nasip değilse ne kadr korursam koruyayyımm gidecekkk allahım hayırlı yazılar yazsınn çiçeğinde öleydi ya geçti bak şimdi dinlenn sen bide üzüntüden uzak dur

zaten benım stresten oldu canım annem yogun bakımda falan kaldı hastalandı benım ondan oldu uzuntuden yanı

canım benim dualarımız seninle. Rabbimin izniyle sağlıkla gelecek bebeğin canım benim. sakın üzülüp stres yapma canımsın.

amin canım amiiiiiiiiin

annem iyi allaha sukur saolun kızlar moral verdıgınız ıcın ıns bısey olmaz hayırlısıyla bebebıgıme allha emanet

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…