Çıtırlar,anne olacağız diyoruz, başka bir şey demiyoruz.Sorular,sıkıntılar,sevinçler

ayy dur şu bardak işini bende sorayım bir bilene yaptırayım belki de tutar her yolu deniycez artık napalım canım

dene mutlaka
teyzem her zaman sööler çünkü
6-7 ay olmamiş bebeği
onada eski kadinlardan biri demiş gel bardak vuralim beline die
hemen o ay hamile kaldim der hep

ayy kanalda bartdak furyasııı başladı keşke daha önce süleseydimm kızlar inşş fayda bulursunuz ama dikkatli olun yaktırmayın kendinizi

birsencim yapan birisini bulamassam diye nasıl yapılıyo biliyomusun anlatsana bende eşime yaptırırım

analtmıştım diğer sayfada ama yine anlatimm ekmek kabuğunu alıyosun üzerine 4 5 tane kibrit diziyosunuz beline koyup kibriti yakıyosunn hemen bardağı kapatıyosunn bardak tuttuğu zaman zaten eti yukarı doğru çekıyo azcık morarma oluyo ama korkmayın

ay benim kocam becerdiysee becerirler heralde ama ben yapamam bakk bana yalvarıyo sende bana yap belim ağrıyo diee dedim ben yapamam cesaret edemıyomm benmki bi kez ablamda gördü kaptı işi

tamam canım teşekkürler eger kociş yapamassa başkasına yaptırırım adet bitince yaptırılıyo dimi

Aman ben hıÇ korkmuyom kuŞum delı cesaretı var galıba tek korktuĞum dıŞÇı onada hıÇ gıtmedım dıye endoskopı yapıldı korkmadım amelıyat rıskı var kalpte genede korkum yok allahtan gelıyo sabrınıda verıyo kızlar ya bukadarcık Şeyler ıÇın korkmamamız lazım daha doĞumu var demÜÜ

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…