Çıtırlar,anne olacağız diyoruz, başka bir şey demiyoruz.Sorular,sıkıntılar,sevinçler

allahım güle güle oturmak nasip etsin serapcım inşallah yeni evin ugurlu gelkirde hamile kalırsın dualarım senınle canım

Amın kuzularım ınŞ.canım sıızınde gÜzel haberlerınızı alıyım ben
sonradan bende gelırım arkadan :))

amin serapcım inşallah... güle güle güldeşekercim ben de cıkıyorum kızlar akşama misafirlerim var öptüm hepiniziopuyorumnanaktan

HAHAHAHAH GENİŞ GENİŞ YATÇEZZZZ:kedi:

merhaba kızlar nasılsınız , serap evine geçmişsin canım geçmişten okudum:) hayırlı uğurlu olsun temiz bir sayfa açarsın evinde inşallah hamiş olursun kuzu.

bendekide ne şans yada ne zamanlama diyelim hep kimse yokken boş kalıyorum bende :))

artık yapacak birşey yok kendinize iyi davranın canlar öpüldünüz

AMİN KUŞUM BENİM NASILSIN CANIM opuyorumnanaktan

Yaaaaaaaaa ceylan netten Çıkmak zorunda falan kalırsam Çok merak edıyom senı mesaj at arayamazsam senı :)))

Günaydın kıslaarr gerçi ben öğleni yaptım ama kaydirigubbakcemile3
dün bütüngün ewdeydim sabahtan ewi toparladım biraz malum kaynana gelicek diye
kaynanam da annemle kızçem de geldiler kahwaltı ettik beraber
kızçem kaynanamı boş tutmadı, teyzenin canı böre3k çekti diye çalıştırdı kadını gidene kadar
ben de oturdum bütüngün millet gelince üst raftan tabak almayı bile yasakladılar kafamçokkarıştı
birsencim annişine çoook geçmiş olsun canımm
serabım yeni we geniş yatak odan hayırlı olsun aklinialirimsmile

ayyy ceylan bakalım ne olcak bebiş inşallah biz de çabuk öğreniriz uzun kalamayabilirim çünküm
annem bugün de ewde, gelmiicektim ama dün bütün gün telefonum susmadı gelip acil işlerimi halledeyim dedim

kuşum...kalabalık gördüm sizi..
ohh bee kuşum....
ust raftan alma tabak...düşünülmek güzel sey demı elif opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

ewet ööleymiş kendimi çocuk gibi hissettirdiler ama faslası da zarar kaydirigubbakcemile3
sen napıyosun canım nası oralarda hawalar

kuşum çookk rusgarlı bıldüğün gibi değil....
ora nasıl...
gel cunda ya gıdek.. kaydirigubbakcemile5

nerdesınız kuşum yaaaaaaaaaaaaa................:dilcikar: :dilcikar: :dilcikar:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…