- Konu Sahibi NohutluPilav
-
- #25.021
selam kızlarrrrr...
randevu saatimi yaklaşıyo bırazdan eşim almaya gelıcekkk....
önce dr a sonra ordan anneme geçebilirim kızlar haberınız olsun..pc almıcam yanıma ama neti alsam mı yaa:uhm:
neyse dr çıkınca serapı ararım o yazar ben giremezsem eger kuzular....
bu arada serappp yatak odan geniş miş ferahmış ya haniiisempatiksalakcinni artık o geniş ferah odada ferahh ferahh çalışıppp bi bebiş müjdesi vericeksin inşallah bize...
patikim çok geçmiş olsun annecıgıne cnm benım...
kızlarr başka yazmam gereken bişey varmıydıııııı hmmmmm ayy çok heycanlıyımm ne yazcamıı unuttumm..
neyse şekerler ben kaçar eşim damlamak üzereee duaa edin banaa nolurrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr.....
merhaba kızlar nasılsınız , serap evine geçmişsin canım geçmişten okudum:) hayırlı uğurlu olsun temiz bir sayfa açarsın evinde inşallah hamiş olursun kuzu.
bendekide ne şans yada ne zamanlama diyelim hep kimse yokken boş kalıyorum bende :))
artık yapacak birşey yok kendinize iyi davranın canlar öpüldünüz
Günaydın kıslaarr gerçi ben öğleni yaptım ama kaydirigubbakcemile3
dün bütüngün ewdeydim sabahtan ewi toparladım biraz malum kaynana gelicek diye
kaynanam da annemle kızçem de geldiler kahwaltı ettik beraber
kızçem kaynanamı boş tutmadı, teyzenin canı böre3k çekti diye çalıştırdı kadını gidene kadar
ben de oturdum bütüngün millet gelince üst raftan tabak almayı bile yasakladılar kafamçokkarıştı
birsencim annişine çoook geçmiş olsun canımm
serabım yeni we geniş yatak odan hayırlı olsun aklinialirimsmile
amin serapcım inşallah... güle güle güldeşekercim ben de cıkıyorum kızlar akşama misafirlerim var öptüm hepiniziopuyorumnanaktan
kuşum...kalabalık gördüm sizi..
ohh bee kuşum....
ust raftan alma tabak...düşünülmek güzel sey demı elif opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
ewet ööleymiş kendimi çocuk gibi hissettirdiler ama faslası da zarar kaydirigubbakcemile3
sen napıyosun canım nası oralarda hawalar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?