Çıtırlar,anne olacağız diyoruz, başka bir şey demiyoruz.Sorular,sıkıntılar,sevinçler

elifcim canım napıosun..
kız senin hamiş kalma işine hala aklım sırrım ermedi..
şimdi sen hangi ara hamile kaldın..
en son adet tarihin neydi..tahminen kaçıncı gün yumurtladın..
yokona göre bi yol çizicemde kendime....
ondan soruom..

slm kızlar giremedim bikaç gün nevar ne yok..tam giriyom yazcam misafir geliyo..öyle işte..annemde gitti çok kötü oldum giderken alışmıştım hemen..

fatoşummm napıyon güzel arkidişimmm

canım benim yalnızlıgın fazla sürmicek merak etme..
sen istemiosuny aşimdi işte rabbim sana bu zmanada güzel bi bebek nasip edicek..
onu kucagına alıcaksın kokusunu içine çekiceksin..
uzak diil bu günler merak etme...

yok be kuzu okadar kolay değilmiş işimiz..ben bi damar hastasıymışım.keza babamda yaşadı 2 yıl önce akciğerlerine pıhtı attı..mesela çiçeğim sonradan edinsel yani taşıyıcı heterozigot,ama ben homozigot yani hastaymışım..bilinen tek tedavisi bu iğneler onuda denedik işe yaramadı ha bide protein c eksikliği var oda sorun yine pıhtılaşma ve folik asit yıkımına sebep oluyo..bebeğin hücre oluşumu için gerekli şeyde folik asit..dr. kromozomlarınıza bakalım sorun yoksa tüp bebekte yapsak yine senin vücudunda oluşacağından beslenmeyebilir dedi..kromozomda sorun çıkmazsa rahim şeylimi histeroskopiyle düzeltip denemekten başka şans yok...

canım benim yaaaa.....
üzülme...
valla ne olursa olsun rabbim büyük..

Eylemmm canım herŞey yoluna gırecek ben ınanıyorum yanlıŞ anlama benı ama bıraz korunun bence sen kendını toparla tedavını ol bıraz keyıf yap allahımın ıznıyle bebıŞın olucak

kızlar bi saattir bi çizelge yapmaya çalışıyorum beceremedim uff
hoşgeldiniz sıkılmıştım bende çizelgeye verdim kendimi bakalım olmuşmu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…