Çıtırlar,anne olacağız diyoruz, başka bir şey demiyoruz.Sorular,sıkıntılar,sevinçler

fatoşum bu arada benimki geç döllenme ne ara yumurtladım bilmiyim
kan değerine bakarsak ptesi günü 4.haftayı bitirmeme yakındı sanırım
hesaplayınca da martın 23-24 ü gibi oluyo sanırım o aralar da faaliyet fulldu kaydirigubbakcemile3
ovulasyonda da pozitif görmüştüm o hafta o sıralar olsa gerek canım emin deelim
ctesi doktor amcaya gitçes bakalım inşallah kesemizi görürüzz

iiyim canım napiim işleri toparlamaya geldim dün telefonda rahat bırakmadılar
bilgisayar işlerimi halledip ewe gitçem akşama eşim yapar yorucu şeyleri

amn çok yorma kendini yapsın koçiş

çatıdan çatıdan esmiştir belkim kaydirigubbakcemile3
ayyy hayırlı uğurlu olsun güle güle oturun canım
nohuttan haber yokmu bu arada

ay bilmiyom canım çatıyada hiç çıkmadım ama :))) yorgunluktan vurdu galiba amin canım inş.hayırlı olur yeni ev

serabım koruncaz zaten şu tahliller rahim şekli düzeltilmesi falan 4-5 ayı bulur sora bakalım..şimdi dr arıyom kendime histeroskopi için brüksel tüp bebek merkezinde yücel karaman varmış iyi ama pahalıymış..forumları karıştırıp duruyom ondan..

elifim çizelge güzelolmuş..progestandanda kafa güzel sanırım..

ben çıkıyorum kızlar karnım acıktı sankim atıştırim biraz..öpüyorumm

Eylem gıtmeden canım rahım Şeklı bozukluĞu ne tatlım muaynede bellı oluyomu benımkı gerıye dÖnÜk dedı Öyle bıŞıymı baŞka tÜrlÜ bıŞıymı

opuyorumnanaktan

opuyorumnanaktan
HOŞGELMİŞSENİZ KIZANCIKLAR NASILSINIZ BAKEM

valla işlerim öyle birçokki serap başımı kaşıcak birini arıyorum, canımda sıkılıyor dışarda yaz havası var :)) sen nasılsın canım

iyiyim işte canım napim evde yalnız yalnız takılıyorum işe başlamama az kaldı onu bekliyorum..sen nasılsın

geçmiş olsun canım sitres yapma şimdiden, işe başlayınca daha çabuk gecer zaman biraz kafanı dagıtırsın tedavini olduktan sonra bu sefer olacak ben inanıyorum buna.

eylem canım haberini duydum ama sana geçmiş olsun diyemedim çok çok geçmş olsun moralini yüksek tut kendine özellikle şimdi çok dikkat et üşütme sakın bir sonrakini sağlığı için önemli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…