- Konu Sahibi NohutluPilav
-
- #2.601
Aminn canım Allah dualarımızı kabul eder inşallah[/QUOTE
amin canim amin
sizinde hepinizin agzina saglik canim
insanin kendi arkadaslari boyle iyiligi yapmaz vallahi, hic ayrilmayalim birlik olalim boyle
opuyorumnanaktan :1hug:
sohbeti güzel dadlı diili arkadaşalrım..
ben çıkıom yiimemi yimedim daaaaa..
hamiş melek anneleri sizde doyurun yavrularınızı bakım..
aç kalmayın...
ooooo sana kolay gelsinnnn canımmmm bende iyiyimmm namazımı kıldımm dualarımı ettimmm deldimm tekrarrr
mirage hoşgeldin fıstıkım....
GeldÜm tatlım 1-2 saat kalabİlcem bugÜn yoĞun hemİde patronum var kuŞum sİz ne ettÜnÜz bakem
Ceylanım naber canım ÇİÇeem nasılmıŞ nezaman bİtİcek İŞİ
Bende evde test yaptim ilk yaptigimda sok oldum hemen en yakin arkadasimi aradim zaten o demisti bana test ya diye :)
Sonra hemen evde 3 tane daha test vardi onlarida yaptim, hepsi positif cikinca oturdum baya agladim
ALLAH` sükrettim , öyle telasla evde dolastim, geliodum gidiodum testlere bakiyordum :)
eee görmemisin testinde 2 cizgi cikmis :))) yani, gördügümmü vardi? hep 1 cizgi göre göre gina gelmisti :)
allahım kabul etsin canım dualarını namazını
aminnnnnn :Saruboceq: :Saruboceq:
aç kalmayın...
hmmm patronaa hürmetlerrrr efemmmbuyrunnnnnnnnn
nasılsın datlumm başım agrıyo yazmışsınn ıyımıın şincikk
aç kalmayın...
güle güle canım afiyet olsunnn bende daha hiç bişi yemedimmm kahvaltı bile yapmadımm hiçde yiyesimm yokk sadece bi çikolatayla duruyorummm
Hasret kaldım canım senİn gİbİ mucİze allahım bİzede yaŞatır İnŞ.tebrİkler canım
kıss yukarı yazdım yaaa kaydirigubbakcemile3 datlum anlaşılan senın başın baya bı kalabalık yaakaydirigubbakcemile2
YOK KUŞUM GEÇMEDİ DAHA BİDE MİDEM BULANIYOOkafamçokkarıştı
canımm agzına saglık bbegımmm...rabbım kabul etsın ınşallah hoş geldınnn
hosbulduk kuzuuum
aksam cok gec kaldik gelir gelmeznhemen girdim topige ama yetisemedim size
ayrica annenin ve yengeninde agzina saglik
afiyet olsun bebemmm imkanın varsa bı c vıtamını al başla eczaneden datlummm ıyı hıssettırır ınşallah....ben daha ynı kahvaltı ettım bebişide doyurdum:)
şirinemmmmmmm koşş bişiler yee bakemm kuzuu bak hamıle olabılırsınn aç bırakma kendını ...iyiii bak kendınee bı çikolata ne işini görecek bebemm yaaa hadıı bakemm mutfagaacokacimcoook
tebrik ederim tatlim hamilemissin simdi okudum
Allah kucaginada almaya nasip etsin
listemize senide yasin serif okuma listemize senide bekleriz, hem hamislerin duasida kabul olurmus bizde senin bebisin icin dua ederiz:Saruboceq:
ahh tatllımm üşüttünmu yoksa yaaa..bilmiyorumkismile
Saolasin canimcim, ALLAH hepinizin dualarini kabul etsin insallah..
Bende cikiorum arkadslar cuma vaktini bebisimle degerlendirelim, ne kadar sükretsek zaten azdir yüceler Yücesine...Herkese hayirli günler insallah güzel haberler alirsiniz en yakin zamand ..bye bye
heeeeeeeeee haylaz çocuk gibi dedüğüm dedükkk oldum bugün 10 defa diyom almıyo kafam
nohutcum cıcegın neyı vardı ben kacırmısım yaaaa kusur kalmıyım demı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?