Çıtırlar,anne olacağız diyoruz, başka bir şey demiyoruz.Sorular,sıkıntılar,sevinçler

sohbeti güzel dadlı diili arkadaşalrım..
ben çıkıom yiimemi yimedim daaaaa..
hamiş melek anneleri sizde doyurun yavrularınızı bakım..
aç kalmayın...

aç kalmayın...

güle güle canım afiyet olsunnn bende daha hiç bişi yemedimmm kahvaltı bile yapmadımm hiçde yiyesimm yokk sadece bi çikolatayla duruyorummm

ooooo sana kolay gelsinnnn canımmmm bende iyiyimmm namazımı kıldımm dualarımı ettimmm deldimm tekrarrr

allahım kabul etsin canım dualarını namazını

mirage hoşgeldin fıstıkım....

hoşbuldum kuşum napıyon üşütmüssün benimde başım tuttu akşam 8 var yok bende yattım midem bulanıyoo ağrısından

tebrik ederim tatlim hamilemissin simdi okudum
Allah kucaginada almaya nasip etsin
listemize senide yasin serif okuma listemize senide bekleriz, hem hamislerin duasida kabul olurmus bizde senin bebisin icin dua ederiz:Saruboceq:

aç kalmayın...

afiyet olsun bebemmm imkanın varsa bı c vıtamını al başla eczaneden datlummm ıyı hıssettırır ınşallah....ben daha ynı kahvaltı ettım bebişide doyurdum:)

güle güle canım afiyet olsunnn bende daha hiç bişi yemedimmm kahvaltı bile yapmadımm hiçde yiyesimm yokk sadece bi çikolatayla duruyorummm

şirinemmmmmmm koşş bişiler yee bakemm kuzuu bak hamıle olabılırsınn aç bırakma kendını ...iyiii bak kendınee bı çikolata ne işini görecek bebemm yaaa hadıı bakemm mutfagaacokacimcoook

Hasret kaldım canım senİn gİbİ mucİze allahım bİzede yaŞatır İnŞ.tebrİkler canım

Saolasin canimcim, ALLAH hepinizin dualarini kabul etsin insallah..

Bende cikiorum arkadslar cuma vaktini bebisimle degerlendirelim, ne kadar sükretsek zaten azdir yüceler Yücesine...Herkese hayirli günler insallah güzel haberler alirsiniz en yakin zamand ..bye bye

biras daha sizinle duruyumdaaa öle yiyimm bareeeee olumunekankayizsmile

tebrik ederim tatlim hamilemissin simdi okudum
Allah kucaginada almaya nasip etsin
listemize senide yasin serif okuma listemize senide bekleriz, hem hamislerin duasida kabul olurmus bizde senin bebisin icin dua ederiz:Saruboceq:

cok tesekkürler canim,
memnuniyetle okurum canim, nasil olacak yani nezamana kadar kac tane okuyacam? Hatta birazdan okicaz bebisimle...

ahh tatllımm üşüttünmu yoksa yaaa..bilmiyorumkismile

BİLMİYOM Kİ CANUM KASUKLARIMDA AĞRİR BAŞIM AĞRİR MİDEM BULANİRRRRR kafamçokkarıştı

YEMEK YİYİM MİNOSET İÇİCEM AKŞAMDA YEMEDİM BİŞİ EVE GİTTİM DİREK YATTIM ODA MİDEMİ BOZDU GALİBA AÇ AÇINA YATINCA

heeeeeeeeee haylaz çocuk gibi dedüğüm dedükkk oldum bugün 10 defa diyom almıyo kafam

önemlıı dııl bebemmm sen haylazlık yapp ben çekerumm senııııaklinialirimsmileaklinialirimsmile

nohutcum cıcegın neyı vardı ben kacırmısım yaaaa kusur kalmıyım demı

canım yumurta sayımı yaptırdı..kıss ben böyle şeylerı hıç bılmıyodum valla varyaa bu sitede çook şey ögrendımm yaaa ne cahılmışımm megerr bu arada hepımız gelecegın kadın dogum uzmanı ollcezz haaakaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…