Çıtırlar,anne olacağız diyoruz, başka bir şey demiyoruz.Sorular,sıkıntılar,sevinçler

herkese günaydın

sultancım çok kötüyüm yaaaa
gözyaşlarım yıkıo yüzümü
kendimi durduramıorum
bu sefer daha kötü oldu

sultan dün cvp veremedim
burda olcak operasyon
adanada diil
ama orda olsaydı kesin görcektim bu sefer seni
okdar içten yazmışsın ki

kızlar günaydııınn...
5er gün arayla tekrar adet oldum ..
daha gecen hafta adettim şimdi yine oldum.
nasıl sinirlerim bozuk anlatamam

canım kür falanmı yaptın ne oldu

herkese günaydın

sultancım çok kötüyüm yaaaa
gözyaşlarım yıkıo yüzümü
kendimi durduramıorum
bu sefer daha kötü oldu

canımsın canım inan hiç aklımdan çıkmadın. öyle zorki yaşadıkların Rabbim artık yeter desin canım yaaa. keşke bi mucize olsa gittiğinde kalbini atıyor olsan. o kadar isstiyorumki bunun olmasını. sen hep tedirgindin başından beri demekki çok haklıymışsın. sana ağlama diyemiyorum çünkü yaşadıkların çok zor bende yaşadım. ilki insanı o kadar üzmüyor ama sayı arttıkça insan nasıl dayandığına şaşırıyor artık. Rabbim sana sabır versin

fatoş dün bile bu kadar diğildim sabah iyice kötü oldum 1 saat uyudum sadece.gözlerim uyumaktan şişmiş gibi ama ağlamaktan

sultancım bilirsin tabi nasıl bi acı olduğunu
şimdi ilkini düşünüorumda gerçekten kolay geçmiş
bu en zoru çünkü 2,5 aylık yaa
çok alışmıştık olcak dioduk
dün ultrason resimlerinden albüm yapmıştım
elimde kaldı yine onlar

en mantıklısı artık tüp bebek sayı arttıkça tekrar olma riskide artıo
sen de en doğrusunu yapıosun bence

sultan dün cvp veremedim
burda olcak operasyon
adanada diil
ama orda olsaydı kesin görcektim bu sefer seni
okdar içten yazmışsın ki

canım nasıl içten olmasınki hissettiklerini anlıyorum hissediyorum canım. seni çok seviyorum canımsın. biliyormusun bende yaşadım ya aynı şeyleri en büyük korkum hep aynı devam etmesi. derdimiz hep aynı üzüntümüz hep aynı duamız hep aynı canım.

sultan bu sefer tüp yatırmıcan mı
olmaz inşallaah
ama o işe girerkende iyice araştır yapılması gereken bişi atlanmasın
sadece bebek olmasıyla bitmio işte biliosun
rahim filmi falan çekildin mi

canım benim artık olmuyor hamilede kalamıyorum çünkü stres yapmaktan olmuyor. sürekli hamile kalacakmıyım kalırsam bu defa ne olacak hep bu düşünceler işte. kısmet ama ne diyeyimki canım kısmetten öte bi laf söylenmiyor yoksa insan kabullenemiyor. tüp bebekten önce 2 aşılama var canım daha. bide bana tahlilleri eksik yapmışlar pıhtılaşma falan. aslında dün bunlar olmasa sana onları soracaktım daha 3 hafta sonra çıkacakmış sorun. bendede olabilirmi diye. sende kendimi gördüm sende benim gibiydin sürekli diken üstünde. inşallah artık yüzümüz güler canım sayfamızdaki herkesin sağlıklı bebişleri olur. ikiz ikiz hemde

sultan bu sefer tüp yatırmıcan mı
olmaz inşallaah
ama o işe girerkende iyice araştır yapılması gereken bişi atlanmasın
sadece bebek olmasıyla bitmio işte biliosun
rahim filmi falan çekildin mi

çekildim canım aslında sen bana sorarken bende sana cevap yazmışım. bu doktor çok ii gerçekten herşeyi kontrol etti. bakalım artık canım kaderimize. evet bizim için hamile olduktan sonra başlıyor asıl stres

amin canım inşallah
herşeyi sorabilirsin sorun diil gerçekten
sen şimdi aşılama mı yaptırcan
kan pıhtılaşması ççıksa bile sorun diil ki
bunlar pıhtılaşma yüzünden yaşanıosa kan sulandırıcıyı kullanıosun çözüm oluo canım
ama sağlıksız embriyo ise kan sulandırıcılarda yaşatmıo

sen hangisine gidiosun özele mi canım

hamdi karanfil e gittiiğimisde bizde direk tüp bbebek istedik ama o bi kere daha deneyin dedi
keşke denemeseydik
yine olmadı

gunaydın kızlar aysegulum canım benım uzulmene dayanamam butun gece bene uyuyamadım senı dusunmekten kıyamam sana kuzum benım

canım benim çok sağol. canım dün doktor onlar eksik dedi. sorun çıkarsada üzülme ilaçları var hepsinin dedi. artık kanun değişmiş yoksa direk tüp bebek diyecekti öyle dedi. göbekten iğnelerle raporlu aşılama olmadıktan sonra sayılmıyormuş bununda 2 kere yapılması gerekiyormuş. onu yapalım olmazsa dedi tüp bebek. aslında sana haplada 3 yumurta çok iyi gerek yok dedi ama elimden gelen bişey yok dedi. 2 hafta önce çıkmış bu kanun. düşüklerimdede doktor sağlıklı olsa kalırdı demişti ilk başta ne kadar kızmıştım ona.ama şimdi sen söyleyince çok mantıklı geliyor. o zaman insan düşünemiyorki acıdan. hem için acıyor hem canın. benim düşük oldu canım kürtaj değil doktor şükret kendi düştü demişti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…