- Konu Sahibi NohutluPilav
-
- #26.601
günaydınnn kızlarrr çiçekimm bgn allh yardımcın olsunnn cnmm kolay mesele değil ama herşey allahtann
sen hangisine gidiosun özele mi canım
hamdi karanfil e gittiiğimisde bizde direk tüp bbebek istedik ama o bi kere daha deneyin dedi
keşke denemeseydik
yine olmadı
evet canı sizlerle hafifletiorum işte
kalkıp yıkanmam lazım ama kaldım yine
biraz daha iyiyim şimdi
seyhan başkente gidiyorum canım esra bulgana. bana çok kişi önerdi çok genç bi doktor çok tatlı ilgili. bana önerenler hep hamile şimdi hemde ikizleri oldu 2 tanesinin diğerlerinin tek. hastanede güzel. beğendim canım. hamdi karanfilde çok iyiymiş onuda duydum canım. ama orası çok pahalı geldi bana bide burası ünv hastanesi ya daha iyi gibi geldi.
bunuda atlatıcaksın cnmm biz yanında olmasakta sanalda olsa arkdndayızzz daha vakit varyaa yıkanırsınn kuzum
anladım canım seninde ikizlerin olur inşallaaah
hastane sigorta ile anlaşmalı olduğu için ilk önce aşılama şart koşuolar anladığım kadarıyla
sendede tüp bebeğe gerek kalamz umarım
inşallah canım yaa inaşllah seninde ikiz gelir. ve çoook yakında olur. evet canım ssk ile anlaşmalı. muayene 68 tl tahlillerdende yüzde alınıyor dün 4 tüp kan aldılar bayağı bi tahlil vardı çok tutmadı ama 58 tl. olsunda canım aşılamayla olsun daha iyi eşimde dedi böyle daha iyi diye. bide araştırma hastanesi ya o yüzden istedim asıl
teşekkür ederim birsenim
genel anestezi olcak gidene kadar hiç bişi yememem gerekio
dünden beri midem boş zaten iyice dermanımı kaybetmeden yıkansam iyi olcak
gerçekten çok iyiymiş
allah yardımcınız olsun
gönlünce olur inşallaaahhh bitanem
1 de hastanede olcam
1 buçukta alcaklar dilayım
kızlar bende 1de hastaneye gidicemm
çıçekcım canım benım..üzülme nolur...allah sana saglık versın..çok yakında yenıden olur ınşallah...
geçmıs olsun canım benım...
canım kanama içinmi gideceksin inşallah sorun yoktur canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?