Çıtırlar,anne olacağız diyoruz, başka bir şey demiyoruz.Sorular,sıkıntılar,sevinçler

sen hangisine gidiosun özele mi canım

hamdi karanfil e gittiiğimisde bizde direk tüp bbebek istedik ama o bi kere daha deneyin dedi
keşke denemeseydik
yine olmadı

seyhan başkente gidiyorum canım esra bulgana. bana çok kişi önerdi çok genç bi doktor çok tatlı ilgili. bana önerenler hep hamile şimdi hemde ikizleri oldu 2 tanesinin diğerlerinin tek. hastanede güzel. beğendim canım. hamdi karanfilde çok iyiymiş onuda duydum canım. ama orası çok pahalı geldi bana bide burası ünv hastanesi ya daha iyi gibi geldi.

anladım canım seninde ikizlerin olur inşallaaah
hastane sigorta ile anlaşmalı olduğu için ilk önce aşılama şart koşuolar anladığım kadarıyla
sendede tüp bebeğe gerek kalamz umarım

anladım canım seninde ikizlerin olur inşallaaah
hastane sigorta ile anlaşmalı olduğu için ilk önce aşılama şart koşuolar anladığım kadarıyla
sendede tüp bebeğe gerek kalamz umarım

inşallah canım yaa inaşllah seninde ikiz gelir. ve çoook yakında olur. evet canım ssk ile anlaşmalı. muayene 68 tl tahlillerdende yüzde alınıyor dün 4 tüp kan aldılar bayağı bi tahlil vardı çok tutmadı ama 58 tl. olsunda canım aşılamayla olsun daha iyi eşimde dedi böyle daha iyi diye. bide araştırma hastanesi ya o yüzden istedim asıl

gerçekten çok iyiymiş
allah yardımcınız olsun
gönlünce olur inşallaaahhh bitanem

teşekkür ederim birsenim

genel anestezi olcak gidene kadar hiç bişi yememem gerekio
dünden beri midem boş zaten iyice dermanımı kaybetmeden yıkansam iyi olcak

ayyyy kıyamam sanaa bennnnn keşke akşam bişiler yeseydın ama moral bozukluğundan gözü görmemiştirr ama çiçeğim unutma hayat devam edıyo ve eşinle sen birlktesinizzz bi dahakınee o dediğin yöntemleee denersinizzz sağlıklı olurlar inşş

ayşegulum allah kolaylık versın kuzum anlıyorum hıc kolay degıl canım ama patıgın dedıgı gıbı sukurler olsunkı esın yanıbasında hersey olur zaanla allah sabrımızı sınıyo kusum senı coook sevıyorum

gerçekten çok iyiymiş
allah yardımcınız olsun
gönlünce olur inşallaaahhh bitanem

inşallah bizede iyi gelir canım yaa. şimdi senin miden tutulmuştur canım ama ne olur bişeyler ye hasta olursun Allah korusun canım. bişeyler ye sonra banyoya gir biraz dinlen çok zor canım inan çok zor biliyorum ama sabır Allahım sabır versin İnşallah keşke yanında olsam sana sarılsam bişeyler yapabilsem

günaydın kızlar aysegülüm allah kolaylık versin canım üzülme tamammı biz her zaman yanındayız inşallah dedigin yöntemle sende bebişini kucagına alcaksın canım allaha emanet ol cok öpüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…