Çıtırlar,anne olacağız diyoruz, başka bir şey demiyoruz.Sorular,sıkıntılar,sevinçler

ya kızlar bide nette okudum bu yumurtlama kanamsının oldugu günlerde ilişkiye girilmesi gerekiomuş..
özellikle o günlerde hemde..
çok iğrenç dimi yaaaa
doktorlar diomuş bide...

slm kızlaarr geçmişi okuyamadım noldu çiçeğimize yaaa
yazılanlardan anladığım kadarıyla bebeğinimi kaybettii
çokk üzüldümm yaaaa:çok üzgünüm:

evet canım ölee..
kime sorduysam yumurtlama kanaması dio..
ama öle az buz diilki bendeki baya bildiğn adet kanamsı gibi..
bakalım doktor amca inşalalh ii bişiler söler...

inşallah güzel şeylerdir bunlar canım. olacaksa ne yapacan canım ne iğrenç şeyler yapıyoruz o kadar doktorun oraya gittiğimizde adetli oluyoruz öyle değilmi

merhaba kizlar..
herkese hayirli günler diliorum.
umarim hepiniz iisinizdir..

hoşgeldin canım

slm kızlaarr geçmişi okuyamadım noldu çiçeğimize yaaa
yazılanlardan anladığım kadarıyla bebeğinimi kaybettii
çokk üzüldümm yaaaa:çok üzgünüm:

evet canım kalbi durdu bebişin. bugün alınacak 1 de. keşke bi mucize olsa yaa

evet gülşencim maalesef kötü bi olay yaşadık..
ayşegül dünden beri çok kötü.
canım benim nası olmasınki...
ama geçicek bunların hepsi geçicek...

ayy canımm yaaa ben dün öğlenden sonra girmedim o yüzden bilmiyoduumm çook üzüldüm yaaa allahım sabır versin tekrarını yaşatmasınn inş.

gunaydın arkadaşlar...keşke hergün açtıgım kadar pozitif açabılseydım yıne topıc ı..ama inanıyoru kı ok mutlu şekılde açtıgımız günlerde gelicek yineee....
çiçegem le konuştum şimdi hepınıze çok selamı vardı..eger erken hazırlanabılırsem girerim yine dedi.....canım arkadaşımmm çokk sevıyorum senıı inan şuan yanında olmay o kadar çok isterdimkiii.....

pöff benmde hazırlanmam lazım 1 de eşimle bagkura gidecegiz....fatoşum sende doktora gidecekmişsin cnm iyi haberlerle gel inşallahh....
kızlar nolur rabbimden herşeyin hayırlısını isteyin hamıle kalmayı takıntı halıne getırmeyelım..kendımızı ve psikolojimizi daha rahat bırakalım artıkk..

evet canımmm bizde senin gibi yeni öğrendim daha benn söyleyecek söz bulamıyorummm allahım çiçeğimize bol bol sabır versinde çabuk atlatsın bu günlerii

içini ferah tut cnm sakın aklına kötü şeyler getırme olurmu..sadece hayırlısını iste rabbımden

Allah herşeyn hayirlisini wersin hepimize inşallah.
şu an bi sıkıntım yok Allah şükür kasık ağrılarından başka
down sendromu için test yapilcak c.tesi..meraktayim
troidlerimde normal çikti Allaha şükürler olsun.

çiçeğimmm bitanemmm yeni öğrendim daha söyleyecek söz yok teselli için canım biliyorumm rabbim sana çok sabır versinnn tekrarını bidaha yaşatmasın kuzummm çok üzüldümmm ama elden bişey gelmiyoo çokk seviyoruz seni unutma canımm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…