Çıtırlar,anne olacağız diyoruz, başka bir şey demiyoruz.Sorular,sıkıntılar,sevinçler

iyi sonular alırsın ınşallah cnm
kızlar hepinize teşekkür ederim
daha iyiyim merak etmeyin
mutlaka buda geçecek yapacak bişeyim yok

buda geçicek tabıkı tatlım...yenı umutlarA yol alıcaksınnn....
hem teyzesii önce beraber benımkını buyutelım o bir yaşını bı atlatsın sonra sen yappp...yoksa nohut tek başına nasıl baksın bebegee....olarrmı tatımm..

kızlar bnde çıkıyorum artık çiçegim dr gitti sanırm...rabbım kolaylık versın ınşallahhhhhhhh.....
beterın beterınden korusun hepımızı....
görüşürüz arkadaşlar....

kızlar merhaba bende geldim doktordan..
doktor daha önce çektirdiğim hsg filmlerime baktı ve filmler gayet normal dedi.
tüpleriniz kapalı diil dedi..
yani bunu size söyleyen doktor hangi akla hizmet böle bişi sölemiş merak ettim dedi...
yanlış çekimden kaynaklanan bi sıkıntı var ama sıvı tüplerde dolaşım sağlamış dedi..
bu güzel bi haber..
kötü olan ise yumurtlamam maalesef yine yok..
yumurta varda gerekli çatlama olmuomuş..
5 gün sonra adet olmam içinse yumurtlama olmadıgı için kanam olmuş dedi..
endişe edicek biş yok...
serophone verdi..
gelecek perşembe yine gtcm kontorole..
.........

kuşum bırseyın olmamasına çok sevındım...
çatlama ıgnesı olursun..hemen hamıle kalırsın ınşallah bebeemm

Yok canım zatı tıcker tarıhıde deĞıŞtırdım kıst kanamasını adetten saydım o yÜzden fatoŞada sordum adet kanaması saydımı dıye 17.de tekrar kanamam baŞlamıŞtı o gÜnden saydım artık 19.gÜndeyım Şıtres yok hehehehehe adete Çok var daha

Sen adet olmuŞsun kuŞum saĞlık olsun bıdahakı aya bırlıkte hamıŞ kalırız fatoŞ sen ben hepsıcazımm

o zaman yumurtlaman bıttı...haydı hayırlısı kuşum...hihoyyyt

o zaman yumurtlaman bıttı...haydı hayırlısı kuşum...hihoyyyt

yok be kuşum ateş ölçüyom ya oradakiler yumoş yok diyolar yada çatlamadı diyolar aman bidahaki aya artık bu ay keyfi çalışayım demüüü bidahaki aya birlikte hamiş kalırız hayırlısıyla

FatoŞ adettenmİ saydı tekrar kanamayı canım
evet canım norlaml adetten saydı.
anlıcan yeni adet oldum ve bgn 2.günümdeyim...

kuşum bırseyın olmamasına çok sevındım...
çatlama ıgnesı olursun..hemen hamıle kalırsın ınşallah bebeemm

doktorda öle dedi canım bi kaçdefa ilaçla deneyelim olmazsa iğne tedavisine başlıcaz..

Heeeeeeeeee benım kıst kanamasıda adetten saymam doĞru ozaman geÇmıŞ olsun canım bı problem yokmuŞ Çok ŞÜkÜr

yok be kuşum ateş ölçüyom ya oradakiler yumoş yok diyolar yada çatlamadı diyolar aman bidahaki aya artık bu ay keyfi çalışayım demüüü bidahaki aya birlikte hamiş kalırız hayırlısıyla
hadı serap bırdahakı aya çok çalısalım taaam mı???

evet canım norlaml adetten saydı.
anlıcan yeni adet oldum ve bgn 2.günümdeyim...

doktorda öle dedi canım bi kaçdefa ilaçla deneyelim olmazsa iğne tedavisine başlıcaz..
oleyyy...yakında sende hamıle olursun ınşallah...

Heeeeeeeeee benİm kİst kanamasıda adetten saymam doĞru ozaman geÇmİŞ olsun canım bİ problem yokmuŞ Çok ŞÜkÜr
çok sükür..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…