- 25 Nisan 2009
- 34.368
- 39.848
- 1.123
- Konu Sahibi NohutluPilav
-
- #26.661
yani hamd olsun tabide..
la oğlum ben napımde çatlasın bu yumurtalara yaaaaa..
kafayı yicem vallaaa
çatlamassa çaresı var kuşum..çatlama ıgnesı...olmaz mı kuşumm..bilmiyorumkismile
ona daha zaman varmış dileğim yaaa..
bunun kürümü mürü yokmu acep??
yani hamd olsun tabide..
La oğlum ben napımde çatlasın bu yumurtalara yaaaaa..
Kafayı yicem vallaaa
hahahaha körler sağırlar birbirni ağırlar :))) ne etçez bende bilmiyom ben büyütüyom emme çatlatamıyom kıskandırsakmı acep hasetinden çatlasın olmazsa
ilaca yarın başlıcam canım adetin 3.günü başlanıomuşta..kuşum ya..ılaç kullanmaya ne zaman başlıycakmıssın...
ılk gıttıgın doktor amma salaktı..tuplerın açık oldugunu bıle gorememıstı...bak sımdı ıyı doktor buldun..nerden nereye..için rahat ettı...herseyın zamanı var kuşum...bebegınde gelcek...görürsün bak..hihoyyyt
hahahaha körler sağırlar birbirni ağırlar :))) ne etçez bende bilmiyom ben büyütüyom emme çatlatamıyom kıskandırsakmı acep hasetinden çatlasın olmazsa
fatosum sevındım herseyın normal olmasına
bıtanem bak sukurler olsun bıseyın yokmus
dılekım hayırlısı olsun kuzum hastalanmıssın
slm kıslarrr çiçekten haber var mıı ??
dilek canım hastalanmışsınn bidahaki aya çalışmalara devaam allahın izniyle sağlıkla gelsin bebişlerrr
fatoşummm iyi şeyler söylemiş doktor hadi gözün aydın canımm serapla kıskandırın çatlıcak yumurtalar inşallahh
kuşum çıçekten haber yok galıba..olsaydı okurduk..inşallah ıyıdır...slm kıslarrr çiçekten haber var mıı ??
dilek canım hastalanmışsınn bidahaki aya çalışmalara devaam allahın izniyle sağlıkla gelsin bebişlerrr
fatoşummm iyi şeyler söylemiş doktor hadi gözün aydın canımm serapla kıskandırın çatlıcak yumurtalar inşallahh
evet hastalandım .. dılayım sende unutmamıssın...fatosum sevındım herseyın normal olmasına
bıtanem bak sukurler olsun bıseyın yokmus
dılekım hayırlısı olsun kuzum hastalanmıssın
ay valla yaaa bi çatlayamadı meretlerr
ilaca yarın başlıcam canım adetin 3.günü başlanıomuşta..
gerçi daha önce 2 defa yine kullanmıştım bişi olmadı bakalım umarım bu sefer olur..
kıs incir falan denesek hani bişiler vardıya...
gerçi sen yapıodun ama dimi..
saol canım..
bakalım içim tam anlamıyla rahat diil aslına bakarsan..
amaaaaaaaann nebilim yaaa
üüff bu kür işlerindende iice bıkkınlık geldi haaa
acaba diorum kendi evime geçince belkim rahatlarım as dahamı beklesem diom yaa..çok kafana takıyosun fatoşum kendinede eziyet ediyosun psikolojik olarak etkilediğin için olmuyo valla
ahhh be kuşum..sen ılacını düzenlı kullan bakam...olur kuşum..kurlerle kendını yorma ıstersen bu sefer..
kuşum çıçekten haber yok galıba..olsaydı okurduk..inşallah ıyıdır...
kuşum evet adet oldum..ama hatırlanmak guzelmıs bea...sonuçta ben adet gecıkmesıyle beklerken çok kısı unutuyor..herkesın bın türlü işi var tabii.sen unutmamıssın...
evet hastalandım .. dılayım sende unutmamıssın...
o zaman sankı sevılıyormusum gıbı gelıyor bana...
olsun bu ay olmadı...belkım bırdaha kı aya...nasıp kısmet kuşumm...
acaba diorum kendi evime geçince belkim rahatlarım as dahamı beklesem diom yaa..
he kısss valla hiç kür yapacak halim yok zaten...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?