- 18 Mayıs 2009
- 9.147
- 3
- 156
- 41
- Konu Sahibi NohutluPilav
-
- #26.681
bencde ole ama cok fazla baskı uyguluyosun kendıne kızma kusum ama bazen takıntı haline getıriyosun uzuluyorum valla kendını yıpratıyosun bak yenı evini tasıyosun esınle ılk defa bas basa kalıcagınız bı evın olucak bıraz evının keyfını cıkar ve akısına bırak bazı seylerı bunu sadece sana degıl bole yapan butun kızlara soluyorum bak hamıle kalınca ne evının nede kocanın keyfını suremıyosun kusum kısıtlamalar oluyodelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden
ala ala zoru neki adamın yaa takılmasın bizim arkadaşımızaa
başka bişeye bozulmuş sizden çıkarıyodur fatoşş boşver takmaa adı patron işte
Kız fatoŞ gebertÇem senı ne bu Şıtres aaaaa dur dahaaa
valla serabım bende merak edıyorum yaaaa
selam kızlar nasılsınız cicekten haber yok dimi cok merak ediyorum yaa fatoşcum doktora gitmişsin bişey cıkmamasına sevindim canım dilek adet olmuşsun üzülme canım bidaha ki ay olur inşallah güldeşeker dilay serap sizler nasılsınız canlarım
yaa bende anlamıom ki yaaa..
barut fıçısı gibi hissediom kendimi..
heran kavgaya hazırım ben ablam beee
kendi kendime ağlıo..
bi saçma salak hareketler yapıom yaaa...
ayy deliriomuyum acaba..
pcikolocik bunalımdamym yoosaaam
merhabalar kızlar nasılsınız
kızlar ayşegülü bende merak ediom..şimdiye gelmiş olması gerekmezmydi..
valla ben kızıyorum artık fatosa haaa fazla buyutuyo bıraz akısına bırakmıyo kafasına takmıcak bukadar yaa ben 1.5 yıl ugrastıktan sonra kaldım hamıle ne bı doktora gıttım ne bısey tedavı ıcın sadece esım gıttı sperm testı ıcın okadar oda kendınden suphelendıği için gıttı hıc doktora falan gıtmedım bu kadar takmadıgım halde kalamadım dsun sen okadar cok takıyosunkı olcagı varsa bıle olmuyo yane benımsadece doktora gıttıgım sey cok sancılı adet olunca gıttım oda kıstteenmıs onuda sallamadım sonrada hamıle kalmısım zaten
HEEEE DEPRASYONDASIN DE GÜTTTT ATTIRMA TEPEMİ GELERİM BAK ORAYAklava: CANIM BENİM OLMUYO DİYE ŞİTRES YAPIYOZDA SAĞLIK OLSUN OLUCAK GERİLME OHHH BAK BANA Bİ GENİŞLİK GELDİ NERDEN ANLAMIYOM AMA SENDE BOŞVER OLURSADA ALLAHTAN OLMASADA SAĞLIK SORUNUMUZ VARMI YOGGGGGG ŞÜKÜR OLUCAK GERİLME BİDE YAŞIN BİZDEN KÜÇÜK CANIM GEÇTE KALMADIN YA HAMİŞ KALMAYA
saol canım iyiyim sen nasılsınselam kızlar nasılsınız cicekten haber yok dimi cok merak ediyorum yaa fatoşcum doktora gitmişsin bişey cıkmamasına sevindim canım dilek adet olmuşsun üzülme canım bidaha ki ay olur inşallah güldeşeker dilay serap sizler nasılsınız canlarım
olmazsa iş çıkışı ceylanı ararım sorarım şincik tükanda arayamam kalabalık
merhaba fatoşum nasılsın canım , ayşegül daha kendini toparlamamış olabilir canım bende iki kez kurtaj olmak zorunda kalmıştım narkozun etkisinden 3-4 saatte anca kendini toparlayabiliyorsun ne kadar agrı kesici vursalarda vucudunda büyük kırgınlıklar oluyor helede o masaya uzanınca piskolojik olarak çöküyorsun Allahım düşmanıma yaşatmasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?