Çıtırlar,anne olacağız diyoruz, başka bir şey demiyoruz.Sorular,sıkıntılar,sevinçler

Canım sen nasıl olsa yumoŞları bÜyÜtmek ıÇın ılaÇ kullanıcan bence pekte bıŞı yapma ters etkı edebılıyo bende ters tepmıŞtı klomen kullanırken bal tarÇın ÇÖrek otu kullanmıŞtı adet erken gelmıŞtı

haklısın gülüm valla..
bana ne desen haklısın...

Kız fatoŞ gebertÇem senı ne bu Şıtres aaaaa dur dahaaa

yaa bende anlamıom ki yaaa..
barut fıçısı gibi hissediom kendimi..
heran kavgaya hazırım ben ablam beee
kendi kendime ağlıo..
bi saçma salak hareketler yapıom yaaa...
ayy deliriomuyum acaba..
pcikolocik bunalımdamym yoosaaam

selam kızlar nasılsınız cicekten haber yok dimi cok merak ediyorum yaa fatoşcum doktora gitmişsin bişey cıkmamasına sevindim canım dilek adet olmuşsun üzülme canım bidaha ki ay olur inşallah güldeşeker dilay serap sizler nasılsınız canlarım

hoşgeldin canım..
ayşegülden hala haber yok bizde beklioz bitanemm..
bende gittim doktora okudukların gibi herşey canım..
bekleyek bakalım nolacasaa

valla ben kızıyorum artık fatosa haaa fazla buyutuyo bıraz akısına bırakmıyo kafasına takmıcak bukadar yaa ben 1.5 yıl ugrastıktan sonra kaldım hamıle ne bı doktora gıttım ne bısey tedavı ıcın sadece esım gıttı sperm testı ıcın okadar oda kendınden suphelendıği için gıttı hıc doktora falan gıtmedım bu kadar takmadıgım halde kalamadım dsun sen okadar cok takıyosunkı olcagı varsa bıle olmuyo yane benımsadece doktora gıttıgım sey cok sancılı adet olunca gıttım oda kıstteenmıs onuda sallamadım sonrada hamıle kalmısım zaten

HEEEE DEPRASYONDASIN DE GÜTTTT ATTIRMA TEPEMİ GELERİM BAK ORAYA klava: CANIM BENİM OLMUYO DİYE ŞİTRES YAPIYOZDA SAĞLIK OLSUN OLUCAK GERİLME OHHH BAK BANA Bİ GENİŞLİK GELDİ NERDEN ANLAMIYOM AMA SENDE BOŞVER OLURSADA ALLAHTAN OLMASADA SAĞLIK SORUNUMUZ VARMI YOGGGGGG ŞÜKÜR OLUCAK GERİLME BİDE YAŞIN BİZDEN KÜÇÜK CANIM GEÇTE KALMADIN YA HAMİŞ KALMAYA

kızlar ayşegülü bende merak ediom..şimdiye gelmiş olması gerekmezmydi..

merhaba fatoşum nasılsın canım , ayşegül daha kendini toparlamamış olabilir canım bende iki kez kurtaj olmak zorunda kalmıştım narkozun etkisinden 3-4 saatte anca kendini toparlayabiliyorsun ne kadar agrı kesici vursalarda vucudunda büyük kırgınlıklar oluyor helede o masaya uzanınca piskolojik olarak çöküyorsun Allahım düşmanıma yaşatmasın

ahanda sustum..
yoosam dayak yicem sizden haaa

saol canım iyiyim sen nasılsın

olmazsa iş çıkışı ceylanı ararım sorarım şincik tükanda arayamam kalabalık

tamam kusum

ayyyyy çok üzüldüm yaaaa..
bunlar nekadar yıpratıcı şeyler öleee..
üff allah hepimizn yardımcısı olsun..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…