Çıtırlar,anne olacağız diyoruz, başka bir şey demiyoruz.Sorular,sıkıntılar,sevinçler

hoşbulduk canım geçmişi okuyamadım ama galiba sitres yapmşsın bayagı , en kötüsüde sitres unutma bana doktor ne yaparsan yap ama takıntı haline getirme sitres yapma demişti asıl engel o demişti canım

vallah bende yapmım diom emmeee beceremiomki şu işi yaaaa...

yıycen valla sus kusum bı problem yokmus sonucta bugun olmassa yarın gelıcek bebısın kollarına valla bak kızma sen bole yapınca bende uzuluyorum

canımmm aman kurban olayım siz üzülmeyin..
bakmayın daha ergenlikten çıkamadım ben..
ondan beeleee olumm..
kaydirigubbakcemile3

hoşgeldin canım..
ayşegülden hala haber yok bizde beklioz bitanemm..
bende gittim doktora okudukların gibi herşey canım..
bekleyek bakalım nolacasaa

hoşbulduk tatlım her şeyin hayırlısı olsun o kadar takma kafana bak hamile kalmakla bitmiyo herşey... saglılklı kucagımızada almak önemi allah ne zaman nasip ederse o zaman olsun canım

ayyyyy çok üzüldüm yaaaa..
bunlar nekadar yıpratıcı şeyler öleee..
üff allah hepimizn yardımcısı olsun..
evet canım insan o korkuyu kolay kolay içinden atamıyor , şimdi bile korkuyorum eger hamileysem yine aynı şeyler olurmu diye ama soran kendime yok olmucak bu sefer diyorum elimden başka birşey gelmiyor

PelÜnnnnnnn asnİl hoŞgeldİnİz kızlar

bİz fatoŞu dÖvÜyoz hade gelİn bİrlİkte dÜvelİmm

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

serap kız birde senin dedigin gibi ticerı yaptım aşagıdaki şelik çıktı şimdi bu ne anlama geliyor:kedi:

Kızlar kım ne zaman hamıŞ kalır aceppp ben yakındır dıyom pelÜnn ve fatoŞ ıÇın bıkaÇ ay ıÇınde olur deyommm

iyim pelin çok şükür çiçeğe üzüldük baya sen nasılsın canımmm

kıss fatoşşş dayak arıyon heee serap ben geliyom yardıma sanaa dövelim beraber kaydirigubbakcemile

vallah bende yapmım diom emmeee beceremiomki şu işi yaaaa...

ben bir iki ay önce çok takıyordum fatoşum ama inan bu ay umrumda değil nasıl bu hisse kendimi adapte ettim bilmiyorum , eger adet olursam diyorum diger hafta kuzenlerimle gezmeye gideriz ailecek havalar öyle güzelki ,

heee ben en güücünüz oldugum içüün en çok beni sevionuz dimi....
zemuszemuszemuszemus

ya ben acaip kıllandım şu patrona napsamki olaaa...
çayına tükürsem anlarmı ola??
yoosam rahat etmicek içim..
delikafaduldendelikafadulden
:roflol::roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…