Çıtırlar,anne olacağız diyoruz, başka bir şey demiyoruz.Sorular,sıkıntılar,sevinçler

:roflol::roflol: benimkiler zati büyüktü noolcem doğuma kadar bilmiyim
ama aynı benimkiler büyüme başlamadı daha sadece uçlarda gerginlik acı fln war

şu çizelgelerdekı bezelye nin içinde ki bebegee bayılıyorum...yirim ben o bezelyeyi..delikafadulden

elifim canımm ..
dikkat et kendine bitanemm..
çok yalnız kalmamaya çalış allah korusun başın dönüomuş falanya..
kıs bulantın vaymı??
saol canım benim bulantım fln yok ama yemek kokusunda yada kötü kokularda fena oluyorum içim kalkıyo
ama çıkarmalar başlamadı neyseki
yattım zaten dün çoğunlukla

kuşum iş yapma o zaman..baş donmesı eskı türk fılmlerınde bılem vardı...hamılelık belırtısı ışte kuzum..
ay ewet sahi o filmlerde başı döner we midesi bulanırsa hemen hamileydiler kaydirigubbakcemile3
artık baş dönmesini pek katmıyolar dizilere bi mide bulantısıyla hamiş olunuyo

kızlaaaaaaar ben geldim sabahtan müşteriye gittim. herkes iyimi ayşegülüm tatilde inşallah çok iyi gelir.

Saol canım sanada kolay gele
seni de son günlerde psikolojik olaraktan daha bi rahat görüyorum sanki
böyle dewam edersen yakında gelir inşallah bebiş

sende sagol canım
evet canım bu ay gercekten cok rahatım allahım ne zaman nasip ederse o zaman olsun diyorum:Saruboceq:
amin canım inşallah saglıkla gelsinde acelesi yok opuyorumnanaktan

cokacimcoook
saol canım benim bulantım fln yok ama yemek kokusunda yada kötü kokularda fena oluyorum içim kalkıyo
ama çıkarmalar başlamadı neyseki
yattım zaten dün çoğunlukla

yat kuzu ...annen yakındı demı sana..sen gıdersın ,o sana gelır...yemek yaparlar sana.. cokacimcoook

evet canım ya bende imkanım olsa bebişim olsada istiyom imkanım olsa keşke okadar

ay ewet sahi o filmlerde başı döner we midesi bulanırsa hemen hamileydiler kaydirigubbakcemile3
artık baş dönmesini pek katmıyolar dizilere bi mide bulantısıyla hamiş olunuyo
evet..zatten lavaboya koşar..yada elıyle agzını tutar.midesi bulanır...
dızılerde hemen tehşis koyuyorum..ahada hamıle gacı dıyerekten..:roflol:

slm kızlar benım net de anlayamaıgım bı sorun var yaaa yazamıyorum dunden ber.
bazen bendede oluyor...
hoşgelmışsen ...nassınn..

kızlaaaaaaar ben geldim sabahtan müşteriye gittim. herkes iyimi ayşegülüm tatilde inşallah çok iyi gelir.
oooooooooooooo...hoşceldün..nassın bakam..
sende sagol canım
evet canım bu ay gercekten cok rahatım allahım ne zaman nasip ederse o zaman olsun diyorum:Saruboceq:
amin canım inşallah saglıkla gelsinde acelesi yok opuyorumnanaktan
:Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:
ay ewet bana da çok sewimli geldi canım
zaten benimkide bezelye kadar bişiydir muhtemelen hadi büyümüşse en fasla çiğ nohuttur kaydirigubbakcemile3

evet evet...
ne zaman dohtura gıtcen yıne kuzu..ne zaman gel dedı..sengözlerimebaksanab

cokacimcoook

yat kuzu ...annen yakındı demı sana..sen gıdersın ,o sana gelır...yemek yaparlar sana.. cokacimcoook
yok be güzelim ben çorluda annem istanbulda kaynana da pek yakın sayılmaz
h.içi kardeşim bende kalıyo hsonu da kocam ewde sıkıntı olmuyo o nedenle
kardeş idare etçek kadar bi mamalar ayarlıyo sağolsun
sen de adetlenmişsin canım bidahaki aya rastgele sempatiksalakcinni

slm kızlar benım net de anlayamaıgım bı sorun var yaaa yazamıyorum dunden ber.

hoşgeldin ceylanım nasılsın bende nerde bu kız diyorum merak ettim canım seni

hoşgeldin canım nasılsın benim biraz başım agrıyo onun haricinde iyiyimopuyorumnanaktan

evet kuzu maleseff..bır daha kı aya ınşallah..nasıp kısmettt...

dilekim 15 mayıs ctesi gitçem doktora kalp atışları we bebişin kendisini görmek içün kısmetse
ayyy ne guzelll..

kıslar ben çıktım....kendınıze ıyı bakın..herkesı öperim...muccukk..Şeniz

hoşbulduk canım bebiş sağolsun çok ağrı yapıyo yaa seninde kasık ağrıların oluyomu canım
dün bide bi baş dönmesi başladı korktum devam etmes inşallah
oluyo arada canım ama çok rahatsız etmiyo benii ani kalkışlarda oksürmelerdde oluyo bende sadece baş dönmesi falan başlamadı henüz inşallah böyle rahat devam eder dikkat et canım sende baş dönmesi baya zorlar insanı
gülşen sende ne gibi değişiklikler var canımm?

bebem bende henüz bi değişiklik yok sadece memeler büyüdü ve çok acıyolarr arada kasık ağrıları oluyo midem falan şu anda iyi bulantı yaşamadım hiç ama uykuya eğilim var biraz akşamları çabuk uykum geliyoo bukadarcıkk :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…