- 25 Nisan 2009
- 34.368
- 39.848
- 1.123
- Konu Sahibi NohutluPilav
-
- #26.901
:roflol::roflol: benimkiler zati büyüktü noolcem doğuma kadar bilmiyim
ama aynı benimkiler büyüme başlamadı daha sadece uçlarda gerginlik acı fln war
memnunuz zati :roflol::roflol:bereketli olur boşverr kızzz azcukta tomacan olsun ohhh çok süt olsun
saol canım benim bulantım fln yok ama yemek kokusunda yada kötü kokularda fena oluyorum içim kalkıyoelifim canımm ..
dikkat et kendine bitanemm..
çok yalnız kalmamaya çalış allah korusun başın dönüomuş falanya..
kıs bulantın vaymı??
ay ewet sahi o filmlerde başı döner we midesi bulanırsa hemen hamileydiler kaydirigubbakcemile3kuşum iş yapma o zaman..baş donmesı eskı türk fılmlerınde bılem vardı...hamılelık belırtısı ışte kuzum..
Saol canım sanada kolay gele
seni de son günlerde psikolojik olaraktan daha bi rahat görüyorum sanki
böyle dewam edersen yakında gelir inşallah bebiş
ay ewet bana da çok sewimli geldi canımşu çizelgelerdekı bezelye nin içinde ki bebegee bayılıyorum...yirim ben o bezelyeyi..delikafadulden
saol canım benim bulantım fln yok ama yemek kokusunda yada kötü kokularda fena oluyorum içim kalkıyo
ama çıkarmalar başlamadı neyseki
yattım zaten dün çoğunlukla
ayy kız ben görümcem psikolog belediyenin çocuk esirgeme kurumunda çalışıyo
bizim de çocuk çabalarında olduumuzu bilmeden geçen gün şey diyodu
o kadar tatlı we sewgiye muhtaç çocuklar war yuwalarda yıllarca çocuu olmayanlar neden ewlat edinmezler anlamıyorum diyodu
bazen anlatıyo o çocukları fln içim acıyo
evet..zatten lavaboya koşar..yada elıyle agzını tutar.midesi bulanır...ay ewet sahi o filmlerde başı döner we midesi bulanırsa hemen hamileydiler kaydirigubbakcemile3
artık baş dönmesini pek katmıyolar dizilere bi mide bulantısıyla hamiş olunuyo
bazen bendede oluyor...slm kızlar benım net de anlayamaıgım bı sorun var yaaa yazamıyorum dunden ber.
oooooooooooooo...hoşceldün..nassın bakam..kızlaaaaaaar ben geldim sabahtan müşteriye gittim. herkes iyimi ayşegülüm tatilde inşallah çok iyi gelir.
:Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:sende sagol canım
evet canım bu ay gercekten cok rahatım allahım ne zaman nasip ederse o zaman olsun diyorum:Saruboceq:
amin canım inşallah saglıkla gelsinde acelesi yokopuyorumnanaktan
ay ewet bana da çok sewimli geldi canım
zaten benimkide bezelye kadar bişiydir muhtemelen hadi büyümüşse en fasla çiğ nohuttur kaydirigubbakcemile3
yok be güzelim ben çorluda annem istanbulda kaynana da pek yakın sayılmazcokacimcoook
yat kuzu ...annen yakındı demı sana..sen gıdersın ,o sana gelır...yemek yaparlar sana.. cokacimcoook
slm kızlar benım net de anlayamaıgım bı sorun var yaaa yazamıyorum dunden ber.
kızlaaaaaaar ben geldim sabahtan müşteriye gittim. herkes iyimi ayşegülüm tatilde inşallah çok iyi gelir.
evet kuzu maleseff..bır daha kı aya ınşallah..nasıp kısmettt...yok be güzelim ben çorluda annem istanbulda kaynana da pek yakın sayılmaz
h.içi kardeşim bende kalıyo hsonu da kocam ewde sıkıntı olmuyo o nedenle
kardeş idare etçek kadar bi mamalar ayarlıyo sağolsun
sen de adetlenmişsin canım bidahaki aya rastgele sempatiksalakcinni
ayyy ne guzelll..dilekim 15 mayıs ctesi gitçem doktora kalp atışları we bebişin kendisini görmek içün kısmetse
oluyo arada canım ama çok rahatsız etmiyo benii ani kalkışlarda oksürmelerdde oluyo bende sadece baş dönmesi falan başlamadı henüz inşallah böyle rahat devam eder dikkat et canım sende baş dönmesi baya zorlar insanıhoşbulduk canım bebiş sağolsun çok ağrı yapıyo yaa seninde kasık ağrıların oluyomu canım
dün bide bi baş dönmesi başladı korktum devam etmes inşallah
gülşen sende ne gibi değişiklikler var canımm?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?