Çıtırlar,anne olacağız diyoruz, başka bir şey demiyoruz.Sorular,sıkıntılar,sevinçler

günaydınnn kızlar ben temizlkteyımmm giremıyorum o yüzdenn elifimmm o ağrılar normal cnm bendede olduyduu çokk serapım sağoll kuşum merak ettmişsin elifle biziii dün yiğenim geldi mutfağı hallettik bgnde misafir salonu boyanıcakkk öfff yaa bitmedi şu işlerrr gebericem yorgunluktannn

Ceylan sultan hoŞgeldİnİz kızlar nasılsınız bakemmm

sultan,seylan hoşgeldiniiizz

hoşgeldin ceylanım nasılsın bende nerde bu kız diyorum merak ettim canım seni

hoşgeldin canım nasılsın benim biraz başım agrıyo onun haricinde iyiyimopuyorumnanaktan

hoşbulduk kızlaar çok şükür iyiyim sizler nasılsınız. maşallah hamişlerimize iyiler iyilerrrr.

selam arkadaşlar..
inşallah herkes çok iidir.
bende bugün bi baş ağrisi başladi akıllara zarar bilmiyorumkismile

fatoş sende üzme kendini cnmm ay bende kullanılmayı hiç sevmıyorum ilk iki sene yedik birbirimizi benmkinle ama artık anladı neyın ne olduğunu seninki anlar kuzum meraklanma

hoşbuldum kuzularrr.....dun çok yorucu bi gündü yaa eşiml bagkuru açtırmaya gittik..dolan dolan sersem oldum..türkiyede işlem yapmak ne kadar zor bu herşey için böyle yaa canından bezdırıylar neysekı hallettık....akşam da dr gitmeyı düşünüyorum en son bı hafta once gıtmıştım...ultrasona gırıp içimi rahatlatmak istiyorum..kızlar ben dün kızçemın tekmesını yedım sanırım yaa...artık içimde bişeylerin oynadıgını hissediyorum dr da normal demişti gerçi

maşallah yaa hamile halinle neler yapiosun kiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…