Çıtırlar,anne olacağız diyoruz, başka bir şey demiyoruz.Sorular,sıkıntılar,sevinçler

kızlar okuyacak kişilerin ismini sildim.çünkü her hafta okumayan birileri olabılıyo okuyn arkadaşlarımız allah rızası için listede yazılan kişilere dualarını ederler....:Saruboceq:

nohutttt senmi bağkurlusun kızzz kendine mi açtırdın ya siz özel dr yemi gidiyonuz böle kalp atışlarına baktırmaya ben ayda bir gidiyorumm

tosti çiçeği sormuşsun dün operasyonu bitmiş bugünde eşiyle tatile çıkacaklardı bende geçmişten okudumm pazartesi dönecek allahın izniylee

ohh patıgım evının işi az kaldı..ne kadar yorulma desemde boş iş yoruyo valla...neyse işin bittikden sonra artık ogluşunu bekleyıp göbüşü büyütürsün iyicene..

oy oy oyyyyy yerim ben onun tekme atan ayağını oynayan yerlerini ay içim bi tuhaf oldu duygulandım kız. anam ben çok ağlak oldum yaaa.

selam arkadaşlar..
inşallah herkes çok iidir.
bende bugün bi baş ağrisi başladi akıllara zarar bilmiyorumkismile

canım sinüzitmi vardı doktoru ara büyük ihtimal minoset iç der ama sen sor. durma öyle. geçmiş olsun canım.

birsen canım benim dikkat et yaa çok iş yapma . korkuyorum Allah korusun. elifimmmm maşallah başınmı dönüyor dönsün dönsün

yapcak kimse yok mu başka anne kardeş akraba kuzen filan?
yorma kendini boolur..üzüldüm bak şimdi böle büyük işe kalkişmana

herkez uzakta cnmm ist dan yiğenim geldi dün mutfak dolaplarımı sildii herkesin kendi işi varr annem yaşlı zatenn bide hasta kadın dün hastaneden çıktı zatenn kayınvalideyle kayınpeder yapıyo badanayı ama dağınıklığı toplamak silmek bana aitt

ceylannn çokk sevindim canım yaa ayy ne güzeldir bizimkilerde büyüsede bizde yesek tekmelerii :)))
inşallah cnm yaa Şeniz
nohutttt senmi bağkurlusun kızzz kendine mi açtırdın ya siz özel dr yemi gidiyonuz böle kalp atışlarına baktırmaya ben ayda bir gidiyorumm

evet cnm özele gidiyoduk..şimdi açtırdık bagkurru testler falan çok pahalı oluyo yaa geçen detaylı ultrsona 200 verdım içim acıdı açtırdık şimdi rahat ederız inşallah

bende hissedince çok garıp oluyorum sultancım yaa....ayy ben zaten sulu göz aglamaya bahane arıyorum hepp....

çiçegemde tatile gittti ohhhh iyicene dinlensın kafasını toparlasında gelsın ınşallah...

ohh patıgım evının işi az kaldı..ne kadar yorulma desemde boş iş yoruyo valla...neyse işin bittikden sonra artık ogluşunu bekleyıp göbüşü büyütürsün iyicene..

ay az kaldıda bende bittim vallaa evet bende onu düşünp moral verıyom kendimee yatıcam bol bol die ama sonada kayınvalidenin badanası başlar bana rahat yuk anam kızz benimkii nasılll dekmelyo bi görsenn çok mannag bı duyguu içimde bol bol balon patlıyo sanki

kiyamam yaa..walla yakin olsan yardima gelesim war yani

Ceylan bayaĞı pahalıymıŞ ozman bende detaylı usg mıydı neydı onu yaptırdım ya kıst ıÇın 40 tl aldılar tabı sende baŞka Şeylerde vardır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…