- Konu Sahibi NohutluPilav
-
- #26.941
kızlar okuyacak kişilerin ismini sildim.çünkü her hafta okumayan birileri olabılıyo okuyn arkadaşlarımız allah rızası için listede yazılan kişilere dualarını ederler....:Saruboceq:selam anne olmak isteyen çıtırlar....bu topıc de HEP beraber sıkıntınızı sitresinizi atmak istermisiniz.....eee ne duruyosunuzzzzz buyrun bakalımmmmmm gülerek eglenere sıkıntılara meydan okuyalımmmmm:lepi:
DÜZENLI OKUMAYAN ARKADAŞLAR LİSTEDEN SİLİNMİŞTİR BİLGİNİZE...
arkadaşlar perşembe gecesi yasin okuyacak olanlar ve dua etmemızı ısteyen kişiler isimlerini ve dualarını özelime mesaj atabılırlerr....arkadaşlar yasin i şerif i perşembe gecesi saat 22:00 da hep beraber okursak daha faydalı olacagına inanıyorum..şimdiden teşekkürler agzınıza sağlık....
YASİN İ ŞERİF OKUDUKTAN SONRA DUA EDECEGIMIZ ARKADAŞLARIMIZIN İSİMLERİ VE DUALARI:Saruboceq:
CEYLAN: "bu kez bebegını saglıklı bır şekilde kucagına almak istiyor ve kayınvalıdesı için şifa duası istiyor":Saruboceq:
AYŞEGÜL:" bebeğini saglıkla kucagına almak istiyor":Saruboceq:
FATMA: ''sağlıklı ve hayırlı bi oğlu olsun istiyor'':Saruboceq:
SERAP: " Allahdan hayırlı bır sonuç ve bebişinın tez zamanda gelmesını istiyor":Saruboceq:
TUBA: "bekar oldugu için rabbim karşısına hayırlı bır insan çıkarsın inş ailesi için de hidayet istiyor.":Saruboceq:
PELİN: "saglıklı bir bebiş istiyor":Saruboceq:
DİLAY: " bebegını aklı bedenı saglıklı bı sekılde kucagına almak ıstıyor annesı için acil şifa istiyor ":Saruboceq:
MİHRİBAN: "saglıklı ve hayırlı bir bebiş istiyor":Saruboceq:
EYLEM:"bebegini sağlıkl kucagına almak istiyor":Saruboceq:
DİRİM: "dogal yollardan sorunsuz bır hamılelık hayırlı ve saglıklı bır bebiş istiyor":Saruboceq:
YASEMIN: "kolayca hamile kalıp rahat bir hamilelik geçirip,hayırlı ,akli ve bedeni sağlıklı bİr bebiş kcagına almak istiyor":Saruboceq:
ÖZNUR: "eşi için hidayet ve oglu için hayırlı bı gelecek istiyor":Saruboceq:
S&U: "Tez zaman da saglıklı bır bebiş ve bu süreçde sabır ve dayanma gücü istiyor":Saruboceq:
ELİF: "hamiş kalıp hayırlı ve saglıklı bır bebiş istiyor":Saruboceq:
DİLEK:" Allah'tan doğal yollarla en kısa zamanda hamile kalıp sağlıklı bir evlat istiyor":Saruboceq:
ASNİL: "saglıkla gelecek hayırlı bır evlat istiyor" :Saruboceq:
OAYDINER:"Rabbim,den sağlıklı ve ömürlü bir bebek nasip etmesini istiyor":Saruboceq:
GÜLDEŞEKER:" hayırlı sağlıklı bi bebiş istiyor":Saruboceq:
napıcaksınn cnmm mecburrr yapıyosunnn ileri doğru hiç yapamammmm
hoşgeldin canım gecmiş olsun benimde başım agrıyo ya hap iccem şimdi....
hoşbuldum kuzularrr.....dun çok yorucu bi gündü yaa eşiml bagkuru açtırmaya gittik..dolan dolan sersem oldum..türkiyede işlem yapmak ne kadar zor bu herşey için böyle yaa canından bezdırıylar neysekı hallettık....akşam da dr gitmeyı düşünüyorum en son bı hafta once gıtmıştım...ultrasona gırıp içimi rahatlatmak istiyorum..kızlar ben dün kızçemın tekmesını yedım sanırım yaa...artık içimde bişeylerin oynadıgını hissediyorum dr da normal demişti gerçi
selam arkadaşlar..
inşallah herkes çok iidir.
bende bugün bi baş ağrisi başladi akıllara zarar bilmiyorumkismile
yapcak kimse yok mu başka anne kardeş akraba kuzen filan?
yorma kendini boolur..üzüldüm bak şimdi böle büyük işe kalkişmana
inşallah cnm yaa Şenizceylannn çokk sevindim canım yaa ayy ne güzeldir bizimkilerde büyüsede bizde yesek tekmelerii :)))
nohutttt senmi bağkurlusun kızzz kendine mi açtırdın ya siz özel dr yemi gidiyonuz böle kalp atışlarına baktırmaya ben ayda bir gidiyorumm
:roflol::roflol:elüfümmm sende hoşgeldin cnmm amanında amannn bu hamileymişte başımııı dönermişşşşşşşş o başını döndüreni yirim ben bitmedii kızzz temizlikkkkk
ohh patıgım evının işi az kaldı..ne kadar yorulma desemde boş iş yoruyo valla...neyse işin bittikden sonra artık ogluşunu bekleyıp göbüşü büyütürsün iyicene..
herkez uzakta cnmm ist dan yiğenim geldi dün mutfak dolaplarımı sildii herkesin kendi işi varr annem yaşlı zatenn bide hasta kadın dün hastaneden çıktı zatenn kayınvalideyle kayınpeder yapıyo badanayı ama dağınıklığı toplamak silmek bana aitt
inşallah cnm yaa Şeniz
evet cnm özele gidiyoduk..şimdi açtırdık bagkurru testler falan çok pahalı oluyo yaa geçen detaylı ultrsona 200 verdım içim acıdı açtırdık şimdi rahat ederız inşallah
oy oy oyyyyy yerim ben onun tekme atan ayağını oynayan yerlerini ay içim bi tuhaf oldu duygulandım kız. anam ben çok ağlak oldum yaaa.
canım sinüzitmi vardı doktoru ara büyük ihtimal minoset iç der ama sen sor. durma öyle. geçmiş olsun canım.
sinüzitim filanda yok ama normalmiş galiba baktim netten bi kaç yerden
kiyamam yaa..walla yakin olsan yardima gelesim war yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?