Çıtırlar,anne olacağız diyoruz, başka bir şey demiyoruz.Sorular,sıkıntılar,sevinçler

valla varsa ole bı ımkanın degerlendır kuzum ısten cıkmasanda ızıne ayrıl

VAR İMKANIMDA YAZA GELSİN DİYE SABREDİYOM BİDAHAKİ AY ÇIKICAZ İNŞ.BEN İŞTEN ÇIKMAZSAM OZMANA KADAR:roflol::mymeka:

ÇIKALIM KUŞUM YA VALLA PARAM YOK AMA KRİZDEYİM BİŞİYLER ALMAM LAZIM BU AKŞAM KOÇİŞİ KANDIRIRSAM İKEAYA GİTÇEMM ORAYA GÖTÜRMEZSE KENDİME BİŞİYLER ALCAMM

ÇIKALIM KUŞUM YA VALLA PARAM YOK AMA KRİZDEYİM BİŞİYLER ALMAM LAZIM BU AKŞAM KOÇİŞİ KANDIRIRSAM İKEAYA GİTÇEMM ORAYA GÖTÜRMEZSE KENDİME BİŞİYLER ALCAMM

benım de çok param oldugundan degil insana pazarı gezmek bile iyi geliyo valla....
ikeadan ne alcan kii..çok pahalı orasıda yaa

tv sehpası gördüm belkim onu alırım deyomm
anladım cnm
elif serap huşgeldinizzzz nohut burdayım sor bakem
sıkı dur soruyorum...
patık duygusal açıdan nasılsın sen..ben çok kötüyüm çok alıngan çok mızmız bişey oldum ve eşimle çok tartışmaya başladım..napıcak bılmıyoum kendımı çok çaresizmiş gibi hissediyoum yaa psikolojim berbat yaniii merak ettım sende de varmı aynı şeyler yoksa benım uyuzlugumdn mı kaynaklanıyor diyekaydirigubbakcemile3

cnm benimmmmmm hamileliklten oo bendee aynıyımm aslında normaldede öleydımdee şimdi dahada kötüyümm bereket benmki çok sabırlııı endişe edicek b işi yokk kuşummmm ilerledikçe hafifliyo merak etme benim baştaki kadar şiddetli değill

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…