- Konu Sahibi NohutluPilav
-
- #27.801
HoŞbulduk patİkcİĞİm nasılsın canım bİttİ artık İŞlerİn İnŞ.
bencede patik çok kötüü banada öncelerden vermişti doktorr ööö hiç sevmemiştimm
ama şimdi kanım iyimişş
Aman patİĞİm dİkkat et canım İÇ İlaÇlarınıı hoŞ sana dİyom folbİol verdİ doktor İÇ dİye bende İÇmİyomm
sultan adetmi lcn cnm ben adetken çok cnm tatlı istiyo
cnm benimmmmmm hamileliklten oo bendee aynıyımm aslında normaldede öleydımdee şimdi dahada kötüyümm bereket benmki çok sabırlııı endişe edicek b işi yokk kuşummmm ilerledikçe hafifliyo merak etme benim baştaki kadar şiddetli değill
inşallah öyle olur patık benım eşimde çok sabırlıdır ama ben taşırdım artık....
o kadar vahim yani dururmum...
böyle devam ederse çok huysuz bi prenses gelicek bana yoksa..hani hamılelık ne kadar rahat geçerse çocukda o kadar rahat edermiş yaa...bende çok huysuzummm
O TATLI KRİZİ BENDE GÜNDE 2 DEFA FALAN OLUYOOO :lepi: HAMİLE OLSAM ZATİ PASTANEDE YATAR KALKARIMMM
inşallah öyle olur patık benım eşimde çok sabırlıdır ama ben taşırdım artık....
o kadar vahim yani dururmum...
böyle devam ederse çok huysuz bi prenses gelicek bana yoksa..hani hamılelık ne kadar rahat geçerse çocukda o kadar rahat edermiş yaa...bende çok huysuzummm
tatlı isteği bende de war kızlar zaten bi tatlı istiyo canım dondurma pasta fln istiyo
dün idare ediim diye ekler aldım bayatmış kesmedi beğenmedim özsüte gitmek istiyorum çok sewiyorum özsütün pastalarını cokacimcoook
tatlı isteği bende de war kızlar zaten bi tatlı istiyo canım dondurma pasta fln istiyo
dün idare ediim diye ekler aldım bayatmış kesmedi beğenmedim özsüte gitmek istiyorum çok sewiyorum özsütün pastalarını cokacimcoook
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?