Çıtırlar,anne olacağız diyoruz, başka bir şey demiyoruz.Sorular,sıkıntılar,sevinçler

HoŞbulduk patİkcİĞİm nasılsın canım bİttİ artık İŞlerİn İnŞ.

evet serapımmm bitti sonundaa bende bittim aamaa birhaftadır içmiyodum kan şurubunu halsiz düştüm dünden beri kolumu kaldırcak halim yok bgn gene başladımmm hap vermediler bana kusmamm var diee şurup daha kolay karışır dedi drr aama oda yaramıyo mideme çocuk acımaz sana demişti doktorum içmen lazım yoksa yatağa düşersin diee valla dünden beri kafam kalkmıyo haklıymış adam

kızlaaaaaaaar ben 3 gündür kafayı yiycem sanırım kan şekerim düşüyor. evelki gün akşam canım acayip baklava istedi. öyle istedi istedi ama eşime söylemedim. dün gündüz imamoğluya gittim dut falan demiştim sağolsun getirtmiş bi sürü yedim. akşam yine canım baklava istedi arkadaşıma uğramıştım dur dedi tatlı vardı dedi aaa bi baktım baklava bi sürü yedim. bugünde şimdi canım istiyor ama müşteriye çıkacam. yoldada tatlı satılan yer yok yaaa. bu ne yaaa arada geliyorlar bana.

Aman patıĞım dıkkat et canım ıÇ ılaÇlarınıı hoŞ sana dıyom folbıol verdı doktor ıÇ dıye bende ıÇmıyomm

inşallah öyle olur patık benım eşimde çok sabırlıdır ama ben taşırdım artık....
o kadar vahim yani dururmum...
böyle devam ederse çok huysuz bi prenses gelicek bana yoksa..hani hamılelık ne kadar rahat geçerse çocukda o kadar rahat edermiş yaa...bende çok huysuzummm

tatlı isteği bende de war kızlar zaten bi tatlı istiyo canım dondurma pasta fln istiyo
dün idare ediim diye ekler aldım bayatmış kesmedi beğenmedim özsüte gitmek istiyorum çok sewiyorum özsütün pastalarını cokacimcoook

bende öleyim cnmm eşimde diyo çocuğumu şimdiden sinirli edıcennn die

OHOOOOOOOOOOO KIZ BENDE BİŞİYCİK YOKKK AMA NE ALINGANLIK ŞU DOKTORA GİTTİĞİMDEN BERİİ Bİ GÖRSENN SABIR TAŞI OLSA ÇATLAR BAZEN HOMUR HOMUR HOMURDANIYOM EŞİM CEVAP VERMİYO SİNİR OLUCAM DİYEE ZATİ SAÇMA BİŞEYİ UZATIYOM BİDE SESSİZ KALIYO DİYE KIZIYOM HAKLIYSAN KIZSANA DİYEEE BEN ÇOK DAHA VAHİMİM:roflol::roflol::roflol:

özsütte çok pahalı yaaa elüfff gerçi verdiğin paraya değiyo amaa ben paso dondurma yiyom bu araa dün bi kornet bide mağnum yidimmmm dolaba stok yapıyoz

evet özsütün pastalar çok lezzetlii bende hiç tatlı istemiyorum daha çok ekşileri istiyo canım sankii

framgırtlaklı olanı çok güzellll ohhhhh bendemi alsam bugün aceppp adetim yakınladı kozlarda elimdeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…