- Konu Sahibi NohutluPilav
-
- #27.821
tatlı isteği bende de war kızlar zaten bi tatlı istiyo canım dondurma pasta fln istiyo
dün idare ediim diye ekler aldım bayatmış kesmedi beğenmedim özsüte gitmek istiyorum çok sewiyorum özsütün pastalarını cokacimcoook
evet özsütün pastalar çok lezzetlii bende hiç tatlı istemiyorum daha çok ekşileri istiyo canım sankii
ewet canım baya tuzlu ama değiyo çok lezzetli eski müşterimdi reklam ajansındaözsütte çok pahalı yaaa elüfff gerçi verdiğin paraya değiyo amaa ben paso dondurma yiyom bu araa dün bi kornet bide mağnum yidimmmm dolaba stok yapıyoz
çok yeme kııız şişman kızın olmasın. Sen meyve ye biz serapnan yerik tatlıları pastaları spor yapar zayıflarık
cnm kendını toplayana kadar girmeyecek çiçek....kısslarr bu arada çiçekten haber var mı ben hiç rastlayamadımmm
allah yardımcımız olsun...bende öleyim cnmm eşimde diyo çocuğumu şimdiden sinirli edıcennn die
OHOOOOOOOOOOO KIZ BENDE BİŞİYCİK YOKKK AMA NE ALINGANLIK ŞU DOKTORA GİTTİĞİMDEN BERİİ Bİ GÖRSENN SABIR TAŞI OLSA ÇATLAR BAZEN HOMUR HOMUR HOMURDANIYOM EŞİM CEVAP VERMİYO SİNİR OLUCAM DİYEE ZATİ SAÇMA BİŞEYİ UZATIYOM BİDE SESSİZ KALIYO DİYE KIZIYOM HAKLIYSAN KIZSANA DİYEEE BEN ÇOK DAHA VAHİMİM:roflol::roflol::roflol:
heee zati zayıflamışım bu ara pantollar düşüyooo
bende zayıfladım sanıyorum hep ama aynı kilo geliyorum yaa
ewet canım baya tuzlu ama değiyo çok lezzetli eski müşterimdi reklam ajansında
orda beleş pastalar gelirdi sürekli çeşit çeşit ordan alıştım hala hastasıyım
mado da güzel de fabrikanın tanıtımını islemiştim sahibi her ürünüme kendimden bişeyler katıyorum demişti iğrendim ordan :roflol:
canlar siz hala oyunuzu kullanmadınız mı ? delikafadulden
sohbete 5 dk ara gelin yarısması için oylamaya hihoyyyt
http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?p=13154691&posted=1#post13154691
bu ne yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?