Çıtırlar,anne olacağız diyoruz, başka bir şey demiyoruz.Sorular,sıkıntılar,sevinçler

benim canım iki gündür bişiy çekiyo anneme dedim yap yolla diye
öyle kolay yapılmaz o sonra yapar gönderirim avucunu yala şimdilik dedi merakla bekliyorum
kayınvaldem de sorup duruyo canın bişey istiyomu die ona söylemedim kadının işi başından aşkın diye
bakalım annem yapmassa ona pasliicam

çok yeme kııız şişman kızın olmasın. sen meyve ye biz serapnan yerik tatlıları pastaları spor yapar zayıflarık

evet özsütün pastalar çok lezzetlii bende hiç tatlı istemiyorum daha çok ekşileri istiyo canım sankii

gülde seninde oğlanmı olck acabaa ben hep ekşli yemiştimmm normaldede ekşşyi çok severdim ama hep ekşi şeyler aş erdiydimm çikolayı hiç yememiştyim ilk zamanlarr limonu kesip kabuğuyla yiyodum eşimm zavallı çocuğum ekşi suratlı bişi oolck diyodu

özsütte çok pahalı yaaa elüfff gerçi verdiğin paraya değiyo amaa ben paso dondurma yiyom bu araa dün bi kornet bide mağnum yidimmmm dolaba stok yapıyoz
ewet canım baya tuzlu ama değiyo çok lezzetli eski müşterimdi reklam ajansında
orda beleş pastalar gelirdi sürekli çeşit çeşit ordan alıştım hala hastasıyım
mado da güzel de fabrikanın tanıtımını islemiştim sahibi her ürünüme kendimden bişeyler katıyorum demişti iğrendim ordan :roflol:

kısslarr bu arada çiçekten haber var mı ben hiç rastlayamadımmm
cnm kendını toplayana kadar girmeyecek çiçek....
bende öleyim cnmm eşimde diyo çocuğumu şimdiden sinirli edıcennn die
allah yardımcımız olsun...

daha vahım degılsın aynı ben işe..adam cevap varıyo dırdır yapıyom vermıyo dırdır yapıyom kendımı bile çekemıyorum artık yaa...adam da totosunu çevirip yatıyo artık haklı ama ....bugune kadar hiç bibirimizi öpmeden işe falan gitmezdi bugun beni öpmeden gitti çok zoruma gitti sabahdan beri aglıyorum sırf o yüzden.....çocuk dogana kadar tırlatmasam iyi valla

kendınden ne katıyomuş merak ettım:roflol:

ay kızlar yaa aburda bi şehit cenazesi daha var..
tören yapıolar..
işyerimin penceresinden görünüo..
üff ne fena yaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…