Çıtırlar,anne olacağız diyoruz, başka bir şey demiyoruz.Sorular,sıkıntılar,sevinçler

Ayyyyyyyyyyyyyy canım bu ara kaÇ tane oldu sİzİn orada allahım sabır versİn gerİde kalanlara

bende haberlerde izleidmm yaçok üzüldümm allh sabır versin ailesinee 3,şehitymiş kayseride

evet canlarım allah hepsinin ailesine sabırlar versin..
evet bununla beraber 4 diye biliorum bende..
kayserinin bgne kadarda toplam 176 şehidi varmış..
rabbim hepsinin mekanını cennet eylesin..

bide vatandaşların şehitliğe sokulmamasına uyuz olmuştum ben
neymiş efendim milletvekili bakan bilmemne bi kişi gelicek diye
binlerce insan yasını bile tutmaktan mahrum bırakılıyo
memleketimizin hali

hayırlı olsun canım güle güle kirletir inşallah kaydirigubbakcemile3

inşş cnmm yaa o günleride görelimm hayırlısıylaa komşu doğum yaptı 3 gün önce bgn ona geçicez az bişi süt götürelim kimsesi yok burda garibanlar hayır vardırr ay ne anne ne kayınvalidesi var yanındaa komşusu bekledi hastanedee ağrı lılarr çok zor yanlızlıkk

bide vatandaşların şehitliğe sokulmamasına uyuz olmuştum ben
neymiş efendim milletvekili bakan bilmemne bi kişi gelicek diye
binlerce insan yasını bile tutmaktan mahrum bırakılıyo
memleketimizin hali

burdan bahsediosun dimi canım....
belkide sebebi şey olabilir..
şu son şehit cenazelerinden birinde bakana yumruk atılmıştıya..
belkide ona bi önlem falan alıolardır..
çok taşkınlık yapanlar var kızlar..
kendilerinin cenazede oldugunu unutup durumu provoke eden çok insan var...
ona üzülüorum ben..
şehitlerin bile naaşına kimsenin saygısı kalmamış...

ewet canım öyle zor, Allah yalnız koymasın insanı normalde bile zor ki doğumda düşünemiyorum
gidin tabi sevaptır

belkide canım yaaa bende ekşiyi severim normalde tatlıyıda severim ama ne bilem çikolata yemedim hiçç böyle tatlı aklıma gelince midem bulanıyo ekşi gelince canım istiyoo gibi oluyorum bakalım hayırlısıı

ewet canım öyle zor, Allah yalnız koymasın insanı normalde bile zor ki doğumda düşünemiyorum
gidin tabi sevaptır

evet cnm çok zor kadının daha vardı doğumuna doğru dürüst dr ye bile gidemedii bide ansızın tutmuş ağrısıı kocası yenı işe girmiştii para yokmuşş kadın kıvranıyomuşş içrde kocası gitmiş iş yerine para istemeye sonra komşular duymuş sesini gitmişler parayı denklemişler aralarında taksi çağırmışlar götürmüşler hastaneye devlette 450 yemi ne çıkmış doğum sigortaları yokya ayy allahıma çok şükürlerr olsnnn valla şükretmemiz lazım halimizee dün ağladım kadının durumunu anlatınca biz ne istesek alabiliyozz olmıyanlarada versin rabbimmm

offf çok zorr yaaa:a015:
nuhutum sen 4 ayı bitirmişin kuuzmmm ay maşallhhh

evet cnm bugun 17+4 olduk....zaman çabuk geçiyo aslında biz çok sabırsızız sanırım

offf çok zorr yaaa:a015:

evet cnm bugun 17+4 olduk....zaman çabuk geçiyo aslında biz çok sabırsızız sanırım

evet yaa ben bile ne zaman bu kadr oldu diye şaşırıyom kışınn çok hastayken hiç geçmıycek zannediyodum günlerrr ama 6yı doldurcam bendee ay beni korkular sarmaya başladı kızlarr nohuyt doğum fiyatı araştırdınmı kız

Ayy Allah yardımcıları olsun o ağrıyla bide para derdine düşmüş kadıncağız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…