- Konu Sahibi NohutluPilav
-
- #28.961
amin cnm inşallahopuyorumnanaktanhepsi cok güzel ceylanım kız şeyleri cok cicili bicili oluyo ya allahım saglıkla kullanmak nasip etsin tatlım
annemlerın orda var kumaşcı gıttıgımde bakarım ben cnm ....eee biz sizden büyüküzzz teyzesiii ondan biizmkiler çuk olsun sizinde zamanla çoğalcak bende ilk başta senın gibiydim tek tek alıyodum cinsiyetini öğrenene kadr bişi almadım zaten tek bi yeşil tulum almıştım sende yap cnmm çok güzel oluyolar kumaşçıdan metreyle alıyosun annen bilir adını bende sorarım kayınvalideye bi metreden 4 tane çıkıyo rengarenk kenarlarını battımm
kızzz dur hele biz oyuncaklara gelene kadarrrrrrrr...dün eşimle mısır çarşısına gittik 20 tl ye bi bebekler vardı aman alahım yaniii çok güzeldii ama eşim asla aldrmazdı sadece baktım o yuzden adam elbise neym alınnca bile erken diyookaydirigubbakcemile3ay bizde biz ctesi gecesii oyuncak aldıkkk bizimkine müzikli ışıklı bi kamyonn pilli çok şiirn bişii bide çıngırak aldım kipa da oyuncak mağazası varyaa ordaoyuncaklar indirime girmişşş ceylan çok güzel bebişlerde var
saol teyzesi teşekkür ederizzzopuyorumnanaktanbenim midem kötü patikcim konuşmuyorum ama zevkle takip ediyorum yazdıklarınızı ee tecrube edinelim bizde sizlerden dimi :):))2 hurc yapmışsın sende paşamıza maşallah
hele ceylanın converslere bayıldım yaa güzel günlerde giyerler bebişler inşallah aldıklarınızı
ay camlarımm rezill oldu yaaaa yeni silmiştimmmm öffffffffffffffffffffffffffff
kahvee içmeeeeeeeeeeeeeeeeeeee zararlııı gerçi ben arada kaçamak yapıyom çok canım çekince sütlü yapiiimmm
benım de babam uzakdan kumandalı bı araba almıştı geçen yıl..ama kız olacagı için sandıka durmaya devam edicek:))
aklıma vodafon reklamı geldı şafak sezerr:))
dün emınönunun ünlü kahvecisi mehmetefendi den kayfe aldık süper bişi yaa...
kız ben bayılmıştım yaa dr kendını kötu hissetiginde bi fincn türk kahvesi iç dedi..ayrandan daha etkılı dedı şaşırdım yaa
ne yemek yapcaksınız... benım kociş sıkı rejime girdi pilav flan yapmak yasak bana işim zorlaştı ne yapsam bılmıyom hafif ve vitamınlı şeyler istiyomuş beyimiz....bakalım düşünem biraz ne yapsam diye
onları çıkartacagın zaman da gelır ınşallah cnm..biz ikinciyi anca digeri okula gidince yaparık heralde düşünüyoruz.gerçi eşim degil ben öyle düşünüyorum eşime kalse ara vermeden yola devam:))ayy benimm bir sürü pembeli giysimm kaldıı ablamlar almanyadan getirmiş meraklanmış meraklanmış almış kendimin aldıkları vardıı benmkilerde sndıktaaa şimdiii cinsiyeti belli dğeilken çıkardıydımmm erkek olduğunu öğrendik sandığa geri dönüş yaptılar bayanssulusmile
allh allh ama türk kahvesi demişşş nezkafede kafein var dıyolaryaaa ama gazlı içecek içiyomm aradaaa dayanamıyom çocuğa ne gibi zararı olur acaba gazlımı olur
cnm msn de görüşüyoduk benım msn bişelr oldu yukleyemıyorum da sinir oldum yaa..şimdi nasıl hiç bilmiyom olmasza arıcam yaa...nohutumm çiçeklee görüşüyomusun nasıl iyimiii toparlamışmı biraz kendinii özledimmm onuu çukk
ben taze fasulye pişiricem cnmm çıkardım difreezden şimdi
bende ist a alışverişe gelmek istiyorum ama bakalım benmkini ne zaman kandırıcam mevlüt şekerleri için bakımmm bebeğe bakarım kendimee
onları çıkartacagın zaman da gelır ınşallah cnm..biz ikinciyi anca digeri okula gidince yaparık heralde düşünüyoruz.gerçi eşim degil ben öyle düşünüyorum eşime kalse ara vermeden yola devam:))
evet bebek gazlı olur diyolar:))
bende arada içiyorum...
kahvede mutlaka içersem türk kahvesi nescafe içmiyom zaten cnm...
cnm msn de görüşüyoduk benım msn bişelr oldu yukleyemıyorum da sinir oldum yaa..şimdi nasıl hiç bilmiyom olmasza arıcam yaa...
onu cumartesı yemıştık cnm..afiyet olsun size datlumm
ayy gelın valla fırsat olunca hatta görüşebilirsek çok mutlu olurum valla yaaa
aynen yaa..hayırlısı ne zamansa o zaman nasıp etsın ınşallah rabbım....bütün erkekler aynı dimekk nasıl olsa sen alıştınnn ara vermeden ikinci yi yapalımmm beraber büyüsünlerrr diyo benimki oldu diyom varmı başka sıkıntınnn benm hamileliğim çok zor geçıyoo yaa bilmım ne zaman cesaret ederim ama çok ara vermemm ikinciyi yaparsamm hane millet 10 sene sonra falan yapıyoyaa öle zor olurrr çok alahım ne zaman kısmet ederse bunu sağ salim bi doğurayımda rabbimden bide kız istimmm merakım var çokk
bizde dün hep dışardaydık yemek derdim yoktu bugun düşünüyom kara karaara bakalımda bizedee haber ver çokta slmımı söleee he dhaa yeni yemişsiniz siz biz dün dışarda yedik yemek derdimiz yuktu bende fasulye yapam didimm et yıyemıyom ben çok sevmımm azcık kıyma koyarım içine bebişede faydası olsn diee
bellımı olur gelırsen görüşrüz belkı nsıp cnmevet çok güzel olur aslında eşimin kuzeni var yenibosnada biz ist bilmikk o götürür heraldee yada benim yiğenim var sultançiftliğinde oturuyo yada ona giderim diyom
bademimi yidimmm sende yiyonmu kız nohut ceviz bademm ii geliyomuşya bebişe
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?