Çıtırlar,anne olacağız diyoruz, başka bir şey demiyoruz.Sorular,sıkıntılar,sevinçler

ne bilim ya hiç sevmiyom ben bademı eşim elazılı onların bademde çok olurmuş ki (ben hiç getiren oldugunu grmedim daha:))
cevizde sevmiyom da mecburıyetden iştee

inş olur bakalım ne işine geldide sildinki sen msniii delü kızz ya sana bişi sorcam sen sağlık ocağına kayıt oldunmu tetonoz aşın var unutmaaa benim ikincisi yarınn

ya açılmıyodu bende sıldım yenı yukledım meger se wındows lıme de sorun varmış yine açılmadıgına göre öyle düşünüyorum yani..
cnm ben saglık ocagına kayıt yaptırdım daha aramadılar 5 .ayın içinde ararlar heralde...

sana aşı kartı vermedilermii cnmm bana aşı kartı verdiler hangi günler geleceğime dairr

güldem güle güle kuşummm sultanımmmmmmmm aynen öle bitanem hep iyi düşünücezzzz bide duyucazki sultişş hamileymişşşşşşşş

ayyy canım inşallah yaaaaa. o günleride görecez inşallah

Kızlar sÜt beyazı akıntı ne oluyo acep ben yumoŞ yapmadımda yenİmİ olayoo

nasıl süt beyazı canım krem gibimi kuşum bendede var ama çok koyu. değişik. başka bişeyler varmı kuşum.

kılzar dr geldim bebeğimin kalp atımını alamadı dr harekette etmıyordu
yarın bir daha bakacak aynıysa alacaklar

yok öyle değil süt beyazı krem gibi galiba adet olucam ozman

benimde öyle kız. ama benim bayağı koyu yaaa. bendemi adet olacam o zaman. idrarım çok koyu sanırım suyu az içtiğim için
kılzar dr geldim bebeğimin kalp atımını alamadı dr harekette etmıyordu
yarın bir daha bakacak aynıysa alacaklar

canımmmmmmmmmm ciddimisin. lütfen şaka de yalan de. ne olursun. inanmıyorum bak kötü oldum haaa. işyerinde olmasan ağlıycam şimdi ne olur canımsın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…