- Konu Sahibi NohutluPilav
-
- #29.001
kılzar dr geldim bebeğimin kalp atımını alamadı dr harekette etmıyordu
yarın bir daha bakacak aynıysa alacaklar
yok cnm bişi vermediler sistem farklı işliyo sanırım kadın kartlar bizde kalıyo falan dedisana aşı kartı vermedilermii cnmm bana aşı kartı verdiler hangi günler geleceğime dairr
bende şuan öyle akıntlar var cnmKızlar sÜt beyazı akıntı ne oluyo acep ben yumoŞ yapmadımda yenİmİ olayoo
tostımm ciddimisin yaaaa:uhm: hemen başka dr gitseydin cnm yaakılzar dr geldim bebeğimin kalp atımını alamadı dr harekette etmıyordu
yarın bir daha bakacak aynıysa alacaklar
kızlar etrafta kan akışı var görünüyordu ama bebekte hareket yoktu yarın yıne bakacak aynıysa ben başka bir doktora daha gidicem orda da aynıysa sonlandırıcam
yok cnm bişi vermediler sistem farklı işliyo sanırım kadın kartlar bizde kalıyo falan dedi
bende şuan öyle akıntlar var cnm
[İHİHİHİHİHİHİHİHİH YOKSAM BEN 4 AYLIK HAMİLEMİYİM delikafaduldendelikafaduldendelikafadulden
günaydın kizlar..
3 gündür yoktum umarim herkes iidir.
Tahlil sonuçlarim normal çikti maşallah
ama cinsiyet filan öğrenemedim,sağolsun gittiğim doktor ultrasona filan sokmadi.
ay başina kaldi artik napalim..
GÜNAYDIN KIZÇELER AMN SULTAN DÜŞÜNDÜĞÜN ŞEYE BAK HIHHH BENDE ADET OLUCAM SANIRSAM http://www.fertilityfriend.com/home/2e3071 :lepi:
günaydın kizlar..
3 gündür yoktum umarim herkes iidir.
Tahlil sonuçlarim normal çikti maşallah
ama cinsiyet filan öğrenemedim,sağolsun gittiğim doktor ultrasona filan sokmadi.
ay başina kaldi artik napalim..
kız bişey anlamadım ben bundan. ama hiiç belli olmaz kuşum yaa. bu arada benim midem ağrımın sebebi belli oldu. ishal oldum. akşam eşim rejime girdi salata yaptım ona. kendimede çiğköfte almıştım ama zehir gibiydi. onu yedim bide salata yedim. üstünede kayısı yiyince. ayyyy mahfoldum bennnn
amaan canım sağlıklı olda aybaşında gör. bak kız biz kaç aybaşı geçiriyoruz değil cinsiyetini testte çift çizgiyi bile göremiyoz delüüüüüüü
yok cnm bişi vermediler sistem farklı işliyo sanırım kadın kartlar bizde kalıyo falan dedi
bende şuan öyle akıntlar var cnm
[İHİHİHİHİHİHİHİHİH YOKSAM BEN 4 AYLIK HAMİLEMİYİM delikafaduldendelikafaduldendelikafadulden
heee belkümde hamilesinnn. ne biliyon kııız ama tabe 4 aylık değil. olsa olsa 1 aylıkkk
günaydın herkese :))
ben de topiğinize katılabilir miyim ??
gel canım hoşgeldin.
GÜNAYDIN CANIM TABİKİ KATILABİLİRSİN BİZE KENDİNDEN BAHSEDEREKzemuszemusolumunekankayizsmile
heee belkümde hamilesinnn. ne biliyon kııız ama tabe 4 aylık değil. olsa olsa 1 aylıkkk
gel canım hoşgeldin.
YOK ANAM YAAA OLSA TÜKAN SENİN BU ATEŞLE OLSA OLSA ÜŞÜTMÜŞ OLURUM kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?