- 19 Ekim 2007
- 4.312
- 16
- 683
- 46
- Konu Sahibi NohutluPilav
-
- #29.021
ANAAA KIZ MÜSHİL HAPI İÇSEN DAHA İYİYMİŞkafamçokkarıştıkafamçokkarıştıkafamçokkarıştıkafamçokkarıştıkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
4 ay önce bebeğimin kalp atışları durması sebebiyle kürtaj oldum malesef(
4 aydır beklemedeydik rahim düzelsin diye kısmetse önümüzdeki aylarda bir bebiş istiyoruz hayırlısıyla :))
bu kadar etkili olacağı hiiç aklıma gelmemişti yaaa. Evini tam yerleştirdinmi kuşummm. Opuyorumnanaktan :1hug:
geçmiş olsun canım allahım sabır versin hadi hayırlısı inş.bu aydan sonra hamiş kalırsın canım sağlıklı güzel bi bebiş dünyaya getirirsin
gel canım hoşgeldin.
hoş bulduk s&u
4 ay önce bebeğimin kalp atışları durması sebebiyle kürtaj oldum malesef(
4 aydır beklemedeydik rahim düzelsin diye kısmetse önümüzdeki aylarda bir bebiş istiyoruz hayırlısıyla :))
YOK ANAM YAAA OLSA TÜKAN SENİN BU ATEŞLE OLSA OLSA ÜŞÜTMÜŞ OLURUM kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
kuşum şimdi sen söyle benim ateşle ilgili fikrini. gece donarak ölçtüğüm 36,4 mü sabah aynı saatte ölçtüğüm 36,8 mi
günaydın herkese :))
ben de topiğinize katılabilir miyim ??
heee kız yerleşti oturmaya gelinn :)
Sultan gııı akıntı devammı
hoş bulduk s&u
canım bende 2 düşük yaptım ama sen bana bakma. çok kişi tanıyorum düşük yapıp sağlıklı bebişleri olan. seninde olacak inşallah
canım benim olur inşallah. dua edecez bol bol. biz biraz delüyüz ama haberin olsun canımmm. belli oluyordur zatenn
inş canım çok tşk ederim :))
hiç sorun değil canım o delilik bende de var birazcık :))
günaydın canım,hoşgeldin buyrunnnnnnnnn
canım bende 2 düşük yaptım ama sen bana bakma. çok kişi tanıyorum düşük yapıp sağlıklı bebişleri olan. seninde olacak inşallah
ayyy Allahım güzel günler yaşamanızı huzur içinde oturmanızı orda sağlıklı bi ömür geçirip sağlıklı hayırlı bebişler dünyaya getirmenizi nasip etsin canımmmm
yok yaaa o kadar fazla değil bende zati. krem gibi az az sendede öyle canım
aminnnnnnnnnnnnn kuşummmm
ben wcye gidiyom ıslaklık var deyeee adet oldum sanıyom ama akıntı oluyoo ama bugün karın ağrım var galiba adet olucam laelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelülülülülülü
tşk ederim cnm :))
haziran da çalışmalara başlamayı düşünüyoruz...
güzel dileklerin için çok tşk ederim :))
canım benim olur inşallah. dua edecez bol bol. biz biraz delüyüz ama haberin olsun canımmm. belli oluyordur zatenn
inş canım çok tşk ederim :))
hiç sorun değil canım o delilik bende de var birazcık :))
ii o zaman tam yerine geldin. sende sağol canım benim. inşallah seninde güzel haberlerini alırız burdan
sen çok ateşlisin aklinialirimsmileaklinialirimsmile bende sümsük sümsük ateş tablosu yapıyom bide nekaaann ayıpppp
yok kııız. sanmıyorum. kız gece dondum sabah kalktım sımsıcaktım haaa. fazla örtmüş olabilirmiyim acaba ondan böyle yükselmiş olabilermi ki kıı. bana bak senin sümsük ateş tablonu yerim ben ne ateşi düşükler hamile kaldı benim hatırlarsan adetim 6 gün gecikti ateşimde nasıl yüksektide ne oldu adet oldum. yaneee hepsi boooş
BU TOPİC ÇOK BEREKETLİ CANIM ALLAHIN İZNİYLE HAMİŞ OLURSUN :)) TABİ BİKAÇTANE DEMİRBAŞ VAR EN BAŞTA BEN:lepi: SEN BİZE BAKMAolumunekankayizsmileolumunekankayizsmile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?