Çıtırlar,anne olacağız diyoruz, başka bir şey demiyoruz.Sorular,sıkıntılar,sevinçler

bu kadar etkili olacağı hiiç aklıma gelmemişti yaaa. evini tam yerleştirdinmi kuşummm. opuyorumnanaktan :1hug:

4 ay önce bebeğimin kalp atışları durması sebebiyle kürtaj oldum malesef (
4 aydır beklemedeydik rahim düzelsin diye kısmetse önümüzdeki aylarda bir bebiş istiyoruz hayırlısıyla :))

geçmiş olsun canım allahım sabır versin hadi hayırlısı inş.bu aydan sonra hamiş kalırsın canım sağlıklı güzel bi bebiş dünyaya getirirsin

geçmiş olsun canım allahım sabır versin hadi hayırlısı inş.bu aydan sonra hamiş kalırsın canım sağlıklı güzel bi bebiş dünyaya getirirsin

tşk ederim cnm :))
haziran da çalışmalara başlamayı düşünüyoruz...
güzel dileklerin için çok tşk ederim :))

4 ay önce bebeğimin kalp atışları durması sebebiyle kürtaj oldum malesef (
4 aydır beklemedeydik rahim düzelsin diye kısmetse önümüzdeki aylarda bir bebiş istiyoruz hayırlısıyla :))

canım benim olur inşallah. dua edecez bol bol. biz biraz delüyüz ama haberin olsun canımmm. belli oluyordur zatenn

heee kız yerleşti oturmaya gelinn :)

ayyy Allahım güzel günler yaşamanızı huzur içinde oturmanızı orda sağlıklı bi ömür geçirip sağlıklı hayırlı bebişler dünyaya getirmenizi nasip etsin canımmmm

Sultan gııı akıntı devammı

yok yaaa o kadar fazla değil bende zati. krem gibi az az sendede öyle canım

sen çok ateşlisin aklinialirimsmileaklinialirimsmile bende sümsük sümsük ateş tablosu yapıyom bide nekaaann ayıpppp

tşk ederim cnm :))
haziran da çalışmalara başlamayı düşünüyoruz...
güzel dileklerin için çok tşk ederim :))

BU TOPİC ÇOK BEREKETLİ CANIM ALLAHIN İZNİYLE HAMİŞ OLURSUN :)) TABİ BİKAÇTANE DEMİRBAŞ VAR EN BAŞTA BEN:lepi: SEN BİZE BAKMAolumunekankayizsmileolumunekankayizsmile

BU TOPİC ÇOK BEREKETLİ CANIM ALLAHIN İZNİYLE HAMİŞ OLURSUN :)) TABİ BİKAÇTANE DEMİRBAŞ VAR EN BAŞTA BEN:lepi: SEN BİZE BAKMAolumunekankayizsmileolumunekankayizsmile

hayıııııııııııır en büyük demirbaş benüüüüüüüüüüüüm. saş olarakta evlülük süresi olaraktaaaa. ama dedim sana bana bakma diyee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…