- Konu Sahibi NohutluPilav
-
- #3.001
aamin aminnn yarında gelmesse bidahada gelmess heraldeee kaydirigubbakcemile2
tamamm kuzuuu sen hamişsinnn bu saadden snra bekleme kuzuummmm ayyy yerımm ben senı yaaaa:lepi::lepi::lepi:
hiç i bilgim yok canım yaa bu konuda...oo senın kocen 10 gunde o hale geldıyse serapla benım kocee ıntarr etsın artıkkkkaydirigubbakcemile3
valla nebılım canım bencede temız gıtmen en mantıklısı net sonuc alabılmek ıcın ne zman cektırcektın kı sen
yarennnn kıss sızın aslında bu ay da korunmanız gerekıyodu dımı canımm...
sizi kaçaklar siziiii:icecream:
off yaren yaa çantamda bı tane test varr duruyoo ışe bak yaa o test şimi sende olmalıydı yaaaa.....:bbo:
heeee kaydirigubbakcemile3 çaktırmadan göle bi maya çalalım bakem tutcakmı dedikk oda tuttu herhalll alkisalkisalkis :dance:
welcom cum saglıgımız ıçın bazı zorluklara gögüs germemiz gerekıyor işte.....
sormaaa hemenn yapardımm ama sonuçç pozitiff çıkcakkk ben inanıyorummmm sanki yapmış gibiyimm ne rahatımm hemiii
Canım pazartesi veyada salı gideceğim hangi gün derse ozaman gittiğim gün bile çektiririm.Bitsiz gitsin yaaa.Bazende düşünüyorum ya korkma korkacak bişey yok.1sene öncesi sağ kasığımda çok ağrıoluyor diye kolonoskopi çektirmiştim en zor filim uyuşturulsa bile çok ağrı çekiyorsun bunu hayli hayli çektiririm.
canım yaa eger baska bı problem yoksa gelmez benım mesela bu ay 5 gun gecıktı sonra geldı ama benımkı hem kıstten hemde psıkolojık sen psıkolojık olarak stres yapmadıysan kalmıssındır bana hamıssın gıbı gelıyo vaala ıcıme ole doguyo ama sen yınede her duruma hazırlıklı ol canım cok kaptırma ii bılıyosun cok uzuluyo ınsan sonunda
hoşbuldummm bidenemmmmmmmm opuyorumnanaktan
bişey olmaz kuzu yaa benım dr o eskıden dı 3 ay verıyolardı falan demişti 1 ay yeter dedı e zaten kürtaj kanaması normal adet falan derken bı 50 gun geçiyoo yaaa:ecrin_bebek::ecrin_bebek:
inşallah hamişimdir ama canımm normalde hiç adetim gecikmez iki kez gecikti ikisindede hamileydimmm bu ay hiç stres yapmadım çünkü sadece bi kez oldu hani olursa olur olmazsa olmas demiştik çünkü kürtaj sonrası hala korunmam gerekiyoduu ama biss dayanamadık iştee kaydirigubbakcemile3
inşallah hamişimdir ama canımm normalde hiç adetim gecikmez iki kez gecikti ikisindede hamileydimmm bu ay hiç stres yapmadım çünkü sadece bi kez oldu hani olursa olur olmazsa olmas demiştik çünkü kürtaj sonrası hala korunmam gerekiyoduu ama biss dayanamadık iştee kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?