Çıtırlar,anne olacağız diyoruz, başka bir şey demiyoruz.Sorular,sıkıntılar,sevinçler

aamin aminnn yarında gelmesse bidahada gelmess heraldeee kaydirigubbakcemile2

canım yaa eger baska bı problem yoksa gelmez benım mesela bu ay 5 gun gecıktı sonra geldı ama benımkı hem kıstten hemde psıkolojık sen psıkolojık olarak stres yapmadıysan kalmıssındır bana hamıssın gıbı gelıyo vaala ıcıme ole doguyo ama sen yınede her duruma hazırlıklı ol canım cok kaptırma ii bılıyosun cok uzuluyo ınsan sonunda

ayyy inşallah kıssss yiriiimmm o ağzını seninnn bal damlıyoo vallaaaa :1hug:

valla nebılım canım bencede temız gıtmen en mantıklısı net sonuc alabılmek ıcın ne zman cektırcektın kı sen

Canım pazartesi veyada salı gideceğim hangi gün derse ozaman gittiğim gün bile çektiririm.Bitsiz gitsin yaaa.Bazende düşünüyorum ya korkma korkacak bişey yok.1sene öncesi sağ kasığımda çok ağrıoluyor diye kolonoskopi çektirmiştim en zor filim uyuşturulsa bile çok ağrı çekiyorsun bunu hayli hayli çektiririm.

pelınımmm kıss sız akşam yemegı yedınız dımıı yoksa o öglen yemegımıydıı yemek yapcan mı yıne kuzuuu senın yerıne ben stres oldum kıssss:icecream:

heeee kaydirigubbakcemile3 çaktırmadan göle bi maya çalalım bakem tutcakmı dedikk oda tuttu herhalll alkisalkisalkis :dance:

bişey olmaz kuzu yaa benım dr o eskıden dı 3 ay verıyolardı falan demişti 1 ay yeter dedı e zaten kürtaj kanaması normal adet falan derken bı 50 gun geçiyoo yaaa:ecrin_bebek::ecrin_bebek:

işte bole pozıtıf dusun kasma kendını

inşallah hamişimdir ama canımm normalde hiç adetim gecikmez iki kez gecikti ikisindede hamileydimmm bu ay hiç stres yapmadım çünkü sadece bi kez oldu hani olursa olur olmazsa olmas demiştik çünkü kürtaj sonrası hala korunmam gerekiyoduu ama biss dayanamadık iştee kaydirigubbakcemile3

canım kendını en ıyı sen bılırsın eger oyleyse problem yok kesın hamılesın sen kusum yaaaaaa

demekkı baya yogun bi çalışma gunu geçirmişsiniz bebemm bı gunde göl mayalandıysaa:kedi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…