- Konu Sahibi NohutluPilav
-
- #3.021
Ewet canım ya.YARENCİK kendi derdime düştüm senin durumunu sormayı unuttum ama galiba müjdeli haberi vereceksin herkese yazılan yorumlardan bunu anladım.Varmı belirtiler canım?
canım kendını en ıyı sen bılırsın eger oyleyse problem yok kesın hamılesın sen kusum yaaaaaa
emos hoşgeldın canım...
demekkı baya yogun bi çalışma gunu geçirmişsiniz bebemm bı gunde göl mayalandıysaa:kedi:
hoşbuldummm cnm gelir gelmez yazdıklarınıza bakıyodummm baya bişiler kaçırmışım ama baya yazmışınız yawwww nese sora bakarım artıkınnn herkese çok selammmmm canlarımmmmopuyorumnanaktan
hoşgeldinn canımcımmm
şuan eşim o durumda blmıyom napıcammmm:lepi:kısss eşim ne zamandırrr yapmıyoduu zavallım benimmm eee dolmuş dolmuşş valla diyokii bu spermle üçüz bile tutmuştur diyooo kaydirigubbakcemile3
kısss eşim ne zamandırrr yapmıyoduu zavallım benimmm eee dolmuş dolmuşş valla diyokii bu spermle üçüz bile tutmuştur diyooo kaydirigubbakcemile3
hoşbuldukk tatlişkom naptınız bakem ben yokken
:1hug:
kısss eşim ne zamandırrr yapmıyoduu zavallım benimmm eee dolmuş dolmuşş valla diyokii bu spermle üçüz bile tutmuştur diyooo kaydirigubbakcemile3
şuan eşim o durumda blmıyom napıcammmm:lepi:
kaydirigubbakcemile3aklinialirimsmilekaydirigubbakcemile3Aman canım inşallah hamilesindirde sağlıklı bir hamilelik geçiresin bellimi olur belkide 2zde olur 3üzde Allah yazdıysa.
sorma canım yaa pc bakmakdan galıba bıde ılaç ıçıyorum ya onun yan etkısııı:)canm senin hala başın dönüyo galibakafamçokkarıştı
ceylanım ya bu karıncalanmada belirti olabilermii sadece dün akşam yattığımda oldu ama baya bi hissettim
eger hamıleysen bravo dıycem valla bu seferde esının dedıgı gıbı 3 uz tuttuysa bılmem artık allah bellımı olur dılıne uğrar falan kaydirigubbakcemile3
ay cnm inşallah allah iyilinizi versin bide bebişler versin size bol bol emiiiiiiiikaydirigubbakcemile3
bayanssulusmile üç ayı tamamlayıncaa kimse kurtaramaz seni elinden heee :kedi:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?