Çıtırlar,anne olacağız diyoruz, başka bir şey demiyoruz.Sorular,sıkıntılar,sevinçler

Ewet canım ya.YARENCİK kendi derdime düştüm senin durumunu sormayı unuttum ama galiba müjdeli haberi vereceksin herkese yazılan yorumlardan bunu anladım.Varmı belirtiler canım?

valla canımcım ya iki üç önce baya bi belirtiler vardı ama dün ve bugun hiç bişi yok herşey kesildi sankii bi rahatımm ne gaz problemim kaldıı ne kabızlıkk bi rahatım ki sormayın valla arada belim batıyoo birde dün yattığımda kasıklarımda batma haricinde tatlı bi karıncalanma oldu bbu da belirtimidir bilmiyorumm ama

kısss eşim ne zamandırrr yapmıyoduu zavallım benimmm eee dolmuş dolmuşş valla diyokii bu spermle üçüz bile tutmuştur diyooo kaydirigubbakcemile3

kaydirigubbakcemile3aklinialirimsmilekaydirigubbakcemile3Aman canım inşallah hamilesindirde sağlıklı bir hamilelik geçiresin bellimi olur belkide 2zde olur 3üzde Allah yazdıysa.

kısss eşim ne zamandırrr yapmıyoduu zavallım benimmm eee dolmuş dolmuşş valla diyokii bu spermle üçüz bile tutmuştur diyooo kaydirigubbakcemile3

eger hamıleysen bravo dıycem valla bu seferde esının dedıgı gıbı 3 uz tuttuysa bılmem artık allah bellımı olur dılıne uğrar falan kaydirigubbakcemile3

ay cnm inşallah allah iyilinizi versin bide bebişler versin size bol bol emiiiiiiiikaydirigubbakcemile3

canm senin hala başın dönüyo galibakafamçokkarıştı
sorma canım yaa pc bakmakdan galıba bıde ılaç ıçıyorum ya onun yan etkısııı:)
ceylanım ya bu karıncalanmada belirti olabilermii sadece dün akşam yattığımda oldu ama baya bi hissettim

valla yaren ne yalan söylıyım tatlım ben hiç belirtilere takılmıyorum...belkı bende de olmuştur ama hiç hatırlamıyorum belırtılere sende ço takılma tatlım boşver olmuşsa olmuştur zaten...kafamıza çok şeyı takıyoruz bazem bıras koy vermek ıyı bance yaa:lepi::lepi:

eger hamıleysen bravo dıycem valla bu seferde esının dedıgı gıbı 3 uz tuttuysa bılmem artık allah bellımı olur dılıne uğrar falan kaydirigubbakcemile3

hep takılıyo saten üçüzlerim napıyoo diyeeee bende kısıyommm rabbim sağlıklı versinde bi tane olsunnn diyom amma nasippp

bayanssulusmile üç ayı tamamlayıncaa kimse kurtaramaz seni elinden heee :kedi:

pazartesı yasagmız bıtebılır canım artık leke gelmedıgı ıçın dr leke geldıgı için yasaklamıştı ....yanı eşim kendını o gune çok adete ettı bılmıyorum artık eger dr yıne yasaklarsaa vay eşimin halıne eyvahedigeldismile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…