- Konu Sahibi NohutluPilav
-
- #3.041
bende yeni deldim sayılır satenn canımmmm yine kaynatıyosss ama sende deldin ne güsel olduuu canımmm[/QUOTEbende hemencik aranıza katılmak için çabucak yaptım yememi ee bide biraz işler vardı onları halletim geldimmm:1hug:
sorma canım yaa pc bakmakdan galıba bıde ılaç ıçıyorum ya onun yan etkısııı:)
valla yaren ne yalan söylıyım tatlım ben hiç belirtilere takılmıyorum...belkı bende de olmuştur ama hiç hatırlamıyorum belırtılere sende ço takılma tatlım boşver olmuşsa olmuştur zaten...kafamıza çok şeyı takıyoruz bazem bıras koy vermek ıyı bance yaa:lepi::lepi:
Kızlar ben çıkıyorum eşim geldi onunla ilgileneyim zaten istediğine ulaşamıyor sitres içinde bali ilgileneyim sizlere iyi akşamlar.
bende yeni deldim sayılır satenn canımmmm yine kaynatıyosss ama sende deldin ne güsel olduuu canımmm[/QUOTEbende hemencik aranıza katılmak için çabucak yaptım yememi ee bide biraz işler vardı onları halletim geldimmm:1hug:
ne yemek yaptınn bakemmmm aklinialirimsmile
iyi akşamlar fıstıklar nasilsiniz
ne yemek yaptınn bakemmmm aklinialirimsmile
nohutlu pilavkaydirigubbakcemile3
görüşürüz canım ıyı akşamlarrrr....Kızlar ben çıkıyorum eşim geldi onunla ilgileneyim zaten istediğine ulaşamıyor sitres içinde bali ilgileneyim sizlere iyi akşamlar.
tamam ceylanımmm sildimm kafamdan belirti falan yok artıkınn ben rahatımm sakinimmm kafamı böle şeylere takmıcammmm
hoşgeldinn canımmm iyiyizz sen nasılsınn???????
iyi akşamlar fıstıklar nasilsiniz
hoşgeldın tatlımmm nasılsınnn...üç gun önce bı geldın bıdaha görene aşk olsun:)iyi akşamlar fıstıklar nasilsiniz
nohutlu pilavkaydirigubbakcemile3
kız bna mı soruyon ne yemek yaptın dıeee:uhm:
ooo hoş geldinnn fıstık profile bakılırsa asıl fıstık belli canm hoşgeldinolumunekankayizsmile
pazartesı yasagmız bıtebılır canım artık leke gelmedıgı ıçın dr leke geldıgı için yasaklamıştı ....yanı eşim kendını o gune çok adete ettı bılmıyorum artık eger dr yıne yasaklarsaa vay eşimin halıne eyvahedigeldismile
hoşgeldın tatlımmm nasılsınnn...üç gun önce bı geldın bıdaha görene aşk olsun:)
emoşa sormuştumm ama sende söle bakemm sende ne yemek var
geç dollenme olabılır tatlım..bende öyle olmuştu...iyiim cok sukur ya kizlar normalde bugun benim regl olmam lazimdi ama hala olmadim test de yaptim ama negatifti
slmmmmm kızlarrr
hoşgeldın tatlımmm nasılsınnn...üç gun önce bı geldın bıdaha görene aşk olsun:)
yok kuzu nohutlu pilav yaptım hakketten canımı çektirdin yawww napimkaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?