Çıtırlar,anne olacağız diyoruz, başka bir şey demiyoruz.Sorular,sıkıntılar,sevinçler

Kızlar ben çıkıyorum eşim geldi onunla ilgileneyim zaten istediğine ulaşamıyor sitres içinde bali ilgileneyim sizlere iyi akşamlar.

tamam ceylanımmm sildimm kafamdan belirti falan yok artıkınn ben rahatımm sakinimmm kafamı böle şeylere takmıcammmm

Kızlar ben çıkıyorum eşim geldi onunla ilgileneyim zaten istediğine ulaşamıyor sitres içinde bali ilgileneyim sizlere iyi akşamlar.
görüşürüz canım ıyı akşamlarrrr....
tamam ceylanımmm sildimm kafamdan belirti falan yok artıkınn ben rahatımm sakinimmm kafamı böle şeylere takmıcammmm

en ıyısını yaparsın tatlım yaaa...
ınsan ne kadar kafaya taksa o kadar sorun oluyo...
düşüncelerımızı kendı halıne bırakalım bıras...
bu arada yaren sızde benım gıbımısınız ya ben burda eglendıgım güldügüm üzüldügüm şeylerı eşime anlatıyorumm sizde anlatıyomuzunuz kıslarr yoksa tek delüü benmıyımm....kafamçokkarıştı

ayyy şimdii pazartesiyi iple çekerr ama doktorr yine yok derseee ne hayal kırıklığı olurr yazıkk beaa onlaradaa zavallılarrr benimkide kürtaj sonrası öleydiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…