- Konu Sahibi NohutluPilav
-
- #3.061
slmmmmm kızlarrr
sinir oldum cnmm gittim evettgeç dollenme olabılır tatlım..bende öyle olmuştu...
hoş geldın... ee dr gıttın mıı:uhm:
hoşbulduk yarenim gelen giden yok dimiihoşgeldin ablacımmm
görüşürüz canım ıyı akşamlarrrr....
en ıyısını yaparsın tatlım yaaa...
ınsan ne kadar kafaya taksa o kadar sorun oluyo...
düşüncelerımızı kendı halıne bırakalım bıras...
bu arada yaren sızde benım gıbımısınız ya ben burda eglendıgım güldügüm üzüldügüm şeylerı eşime anlatıyorumm sizde anlatıyomuzunuz kıslarr yoksa tek delüü benmıyımm....kafamçokkarıştı
pelınnn nereye kayboldun kuzuuuuuuuuuuuuuuu
iyiim cok sukur ya kizlar normalde bugun benim regl olmam lazimdi ama hala olmadim test de yaptim ama negatifti
bende ondan korkuyom valla yaa.....ayyy şimdii pazartesiyi iple çekerr ama doktorr yine yok derseee ne hayal kırıklığı olurr yazıkk beaa onlaradaa zavallılarrr benimkide kürtaj sonrası öleydiii
saoll bebemmm ....begendıgıne sevındım:kedi:nohutlu pilav nickin ne guzel kiz ole
hoşgeldın tatlımmm nasılsınnn...üç gun önce bı geldın bıdaha görene aşk olsun:)
emoşa sormuştumm ama sende söle bakemm sende ne yemek var
ayy annemde oldugum için mutfak yuzu görmüyom bebem ösledm yemek yapmayı valla...annemde ne yaptı hiç bilmiyomm yaa..
sordum
bezelye
şehrıyelı pılav
salata
cokacimcoook
hoşgeldın tatlımmm nasılsınnn...üç gun önce bı geldın bıdaha görene aşk olsun:)
emoşa sormuştumm ama sende söle bakemm sende ne yemek var
yok kızzz bence nohutlu pilav diyince bizim nohutlu pilav üstüne aldııı ama benim yaptığım nohutlu pilav onun kadar tatlı olkaydirigubbakcemile3madı yaaaa
hoşbulduk yarenim gelen giden yok dimii
olmıycann bence cnmm ya beraber hamişiz sende kasım annesisin bencebenimde bugun günümdü bende olmadımm testte yapamadımm bekliyorummm senin içinde hayırlısı olsun canımm
slmmmmm kızlarrr
benimde bugun günümdü bende olmadımm testte yapamadımm bekliyorummm senin içinde hayırlısı olsun canımm
iyiyim pelincimm sen nasılsın ?hoşgeldin sezencim nasılsın
yok kızzz bence nohutlu pilav diyince bizim nohutlu pilav üstüne aldııı ama benim yaptığım nohutlu pilav onun kadar tatlı olkaydirigubbakcemile3madı yaaaa
:roflol:
hmm anladım canımm bende ne yemek yaptın dıye sordun sandım kısss afıyet olsun canımcokacimcoookhoşgeldın tatlımmm nasılsınnn...üç gun önce bı geldın bıdaha görene aşk olsun:)
yok kuzu nohutlu pilav yaptım hakketten canımı çektirdin yawww napimkaydirigubbakcemile3
neden canım....sinir oldum cnmm gittim evett
aynen kuzu yaaaakaydirigubbakcemile5bende öleyimm valla oda diyoo iyiki buldun orayıı yoksa evde çok canın sıkılıyodu diyip duruyo valla iyiki varsınızzz
hmm anlaşıldıı şincikkkkkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3geldim bebem annemle konuşuyodum canımcım
olmıycann bence cnmm ya beraber hamişiz sende kasım annesisin bence
iyiyim pelincimm sen nasılsın ?
:roflol:allah sızın varyaaaakaydirigubbakcemile3yok kızzz bence nohutlu pilav diyince bizim nohutlu pilav üstüne aldııı ama benim yaptığım nohutlu pilav onun kadar tatlı olkaydirigubbakcemile3madı yaaaa
ya ceylannnn sana bişey sorucam nerdesin gıııı
burdayım tatlımmmyerimsenibenyerimseniben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?