- Konu Sahibi NohutluPilav
-
- #3.081
ayy hadi inşallah kocişin bi atışta şut ve gooooollll yapmıştırdaa sevinirizzzzinşallah ablammm beraber doğururuz burdanda paylaşırıss resimlerimizii ay hayali bile çook güselll ilk ceylanımın resmini görcess inşallah
hayirlisi tatlim ya insallah gec dollenmedir
senin çalışmalar nasıl gidiyo pelinim gün aşırı dimiiben de iyiyim canımcım
inşallah tatlımmm sonrada sırayla hepınızınn....benım kereta daha dogmadan teyzelerı hedıye falan yollıcaklarını söledı.....şımartıyolar vallaaa....inşallah ablammm beraber doğururuz burdanda paylaşırıss resimlerimizii ay hayali bile çook güselll ilk ceylanımın resmini görcess inşallah
ha burdamısınn gittim hastaneye doktora muayne olmadan gebelik için kan testi yapmıyolarmışş benim doktorumda doğumdaydıı başka doktor vardıı onada olmadımm bende salı günü gidicem artıkk sinir oldum yaa
ayy hadi inşallah kocişin bi atışta şut ve gooooollll yapmıştırdaa sevinirizzzz
:roflol:allah sızın varyaaaakaydirigubbakcemile3
burdayım tatlımmmyerimsenibenyerimseniben
ya varya bi nohutlu pilav yaptım dedim ortalık karıştıııııı zuhahaakaydirigubbakcemile3delikafadulden
ya heveslenmiştim bugünn ama salı daha iyi belkide dedeğin gibi belki kesede görünürrinşallah tatlımmm sonrada sırayla hepınızınn....benım kereta daha dogmadan teyzelerı hedıye falan yollıcaklarını söledı.....şımartıyolar vallaaa....
ıyı yapmışsın tatlım yaa salı gunu hep ultrasyonda da görunur daha ıyı olmuş hiç bozma morlını canım benım:lepi:
inşallah tatlımmm sonrada sırayla hepınızınn....benım kereta daha dogmadan teyzelerı hedıye falan yollıcaklarını söledı.....şımartıyolar vallaaa....
ıyı yapmışsın tatlım yaa salı gunu hep ultrasyonda da görunur daha ıyı olmuş hiç bozma morlını canım benım:lepi:
kuzum zaten tek gecelik iş aslında ama denk getirmek önemli ve o gece senin yumurtlama günündüü ben inanıyorum olduuo kadar ayy çalışıyoduk çalışıyoduk olmuyoduu valla eğer bu ay varsaaa benim için gerçekten büyük bi süprissss olurrr
ınşallah suprız olcek datlummmo kadar ayy çalışıyoduk çalışıyoduk olmuyoduu valla eğer bu ay varsaaa benim için gerçekten büyük bi süprissss olurrr
ya varya bi nohutlu pilav yaptım dedim ortalık karıştıııııı zuhahaakaydirigubbakcemile3delikafadulden
sorma kızz nıckı degışıcem sonunda haaakaydirigubbakcemile3
ya heveslenmiştim bugünn ama salı daha iyi belkide dedeğin gibi belki kesede görünürr
kuzum zaten tek gecelik iş aslında ama denk getirmek önemli ve o gece senin yumurtlama günündüü ben inanıyorum olduu
inş..gülüm ya serapında o gün film çekimi varr dimii ayyçok saçma manaklar muayene olmadan kan testi yapmıyolarmışş boşverr ablacımm hiçç canını sıkmaa senn salı günü inşallah kesesiyle görürüss miniğimizi
kuzum zaten tek gecelik iş aslında ama denk getirmek önemli ve o gece senin yumurtlama günündüü ben inanıyorum olduu
ınşallah suprız olcek datlummm
sorma kızz nıckı degışıcem sonunda haaakaydirigubbakcemile3
yok kıııı bek tatlu nikin var yiyesim geliyo seni görüncekaydirigubbakcemile3
ya heveslenmiştim bugünn ama salı daha iyi belkide dedeğin gibi belki kesede görünürr
inş..gülüm ya serapında o gün film çekimi varr dimii ayy
valla ya canım ailemdede bu hafta seyhan hamile kaldıı anlamıyorumki bi 2 ay uğraştıkk onlar tek seferde başarıyoo ay bu filmler hiç gerçekçi değill vallatv dekı dızılerdekı gacılardan ne farkımız var dımı amaaaakaydirigubbakcemile3
eylemm hoş geldın tatlımmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?