Çıtırlar,anne olacağız diyoruz, başka bir şey demiyoruz.Sorular,sıkıntılar,sevinçler

yarencım sezen dogru soyluyo bende katılıyorum ona kesın var bısey yaaa benımde ıcıme ole doguyo

tv dekı dızılerdekı gacılardan ne farkımız var dımı amaaaakaydirigubbakcemile3

kıss tv.deki diziler dedin ya biz ilk aylarda çalışıyoduk olmuyoduu hep eşime diyodumkii ben bunları anlamıyomm anam bi gece birlikte oluyolar pat hemen hamile nasıl kalıyolar anlamıyom diyodumm büyük konuştum herhal ahamda başıma geldii gerçiçokda iyi oldu kaydirigubbakcemile3

gögüslerimde sızı başladıı dünden berii başkada belirtim yok pazarteside misafirim var ama çok yormıycam kendimii

sezencım ben kacırmısım orayı sen ılkmı gıttın daha doktora daha once ıdrar veya kan testı yaptında pozıtıf cıktı bugunmu gıttın doktora

iyi oldu tam aşk bebeği olcak valla görev gibi olmadıı sizinkii

valla ya canım ailemdede bu hafta seyhan hamile kaldıı anlamıyorumki bi 2 ay uğraştıkk onlar tek seferde başarıyoo ay bu filmler hiç gerçekçi değill valla
sorma kıss hemencık hamıle kalıyolarrkaydirigubbakcemile3
hoşbuldum canım geçmişi okumaya çalıştım ama çok hızlı ilerliyonuz yaww,misafir gelmedi bakim dedim napiisiniz diye..
ıyı yapmışsın tatlımm bıraktıgın yerdeyız :hulya:
gögüslerimde sızı başladıı dünden berii başkada belirtim yok pazarteside misafirim var ama çok yormıycam kendimii

ayy benımde gögüzlerim hassaslaştı artık uçları öyle bı kalınlaşmış kı .....bakınca tanyamadım bunlar benım mı dıyeekaydirigubbakcemile3

canım arkadaşımm benimm inşallahhhh rabbimmm inşallahhhhh vardır ve sağlıklı sorunsuz yolunda giden bi hamilelik geçiririmm darısıda canım arkadaşlarıma tabikiiii

inş. canım eger varsa sorunsuz problemsız saglıklı bı sekılde kucagına almayı nasıp etsın rabbım

ha ha ha tanıyamadınmı :roflol::roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…