- Konu Sahibi NohutluPilav
-
- #3.101
ağzından bal damlıyoo valla ablacımmm inşallahh bende öle düşünüyorumm yarını atlarsamm inşallahhh artık kesin var olduğuna inanırımm
gögüslerimde sızı başladıı dünden berii başkada belirtim yok pazarteside misafirim var ama çok yormıycam kendimiibencede canım hayırlısı buymuş demekkı sen dıkkat et ama yınede bu sure zarfında kendınee:lepi:
evet cnmminş..gülüm ya serapında o gün film çekimi varr dimii ayy
ınşallah suprız olcek datlummm
yok kıııı bek tatlu nikin var yiyesim geliyo seni görüncekaydirigubbakcemile3
saol bbemm o senın nıckının tadlılıgınaniknaniknaniknanik
tv dekı dızılerdekı gacılardan ne farkımız var dımı amaaaakaydirigubbakcemile3
gögüslerimde sızı başladıı dünden berii başkada belirtim yok pazarteside misafirim var ama çok yormıycam kendimii
iyi oldu tam aşk bebeği olcak valla görev gibi olmadıı sizinkiikıss tv.deki diziler dedin ya biz ilk aylarda çalışıyoduk olmuyoduu hep eşime diyodumkii ben bunları anlamıyomm anam bi gece birlikte oluyolar pat hemen hamile nasıl kalıyolar anlamıyom diyodumm büyük konuştum herhal ahamda başıma geldii gerçiçokda iyi oldu kaydirigubbakcemile3
senin çalışmalar nasıl gidiyo pelinim gün aşırı dimii
yarencım sezen dogru soyluyo bende katılıyorum ona kesın var bısey yaaa benımde ıcıme ole doguyo
sorma kıss hemencık hamıle kalıyolarrkaydirigubbakcemile3valla ya canım ailemdede bu hafta seyhan hamile kaldıı anlamıyorumki bi 2 ay uğraştıkk onlar tek seferde başarıyoo ay bu filmler hiç gerçekçi değill valla
ıyı yapmışsın tatlımm bıraktıgın yerdeyız :hulya:hoşbuldum canım geçmişi okumaya çalıştım ama çok hızlı ilerliyonuz yaww,misafir gelmedi bakim dedim napiisiniz diye..
gögüslerimde sızı başladıı dünden berii başkada belirtim yok pazarteside misafirim var ama çok yormıycam kendimii
gülüm ben geçen hafta 3 tane idrar testi yaptımm ama kan testine bugün gittim oda olmadı salı muayneye gidicem kısmetsesezencım ben kacırmısım orayı sen ılkmı gıttın daha doktora daha once ıdrar veya kan testı yaptında pozıtıf cıktı bugunmu gıttın doktora
iyi oldu tam aşk bebeği olcak valla görev gibi olmadıı sizinkii
yumurtlama günün bu hafta değilmi kuzuu farketmez bu haftayı kaçırma yeterrrevet canım gün aşırı devam ediyo ama haftaya cümartesi anneme gitcem calışmalar yarıda kalcakkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
kız olursa aşkk erkek olursa aşk böcüğübenimkinın ismide aşk böcüğü olur artıkınn
canım arkadaşımm benimm inşallahhhh rabbimmm inşallahhhhh vardır ve sağlıklı sorunsuz yolunda giden bi hamilelik geçiririmm darısıda canım arkadaşlarıma tabikiiii
benimkinın ismide aşk böcüğü olur artıkınn
ha ha ha tanıyamadınmı :roflol::roflol:sorma kıss hemencık hamıle kalıyolarrkaydirigubbakcemile3
ıyı yapmışsın tatlımm bıraktıgın yerdeyız :hulya:
ayy benımde gögüzlerim hassaslaştı artık uçları öyle bı kalınlaşmış kı .....bakınca tanyamadım bunlar benım mı dıyeekaydirigubbakcemile3
olur valla kısssopuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?