- Konu Sahibi NohutluPilav
-
- #32.721
kızlarr dun çok kötü bi geceydii belkı patık de de olyodur bu durum gece uyku arasında sag bacagıma kramp girdi tarifi yokk o kadar çok agladım kı çünkü ciddi anlamda çok canım yandı eşim masj falan yaptı magnezyum ilacımı falan içtim biraz agrısı dındı ama rabbim bi daha yaşatmasınn çok çok kötüydüü yaa çocuk gibi salya sümük agladım..eşim de çok kötü oldu...sabah da afedersınız o kadar koyu kıvamda sarımsı bi akıntım oldukı ama birden ..ayakdaydım tmm dedım adet oldum aynı o hisde yanii...inşallah normal şeylerdır bunlarr
ben pek giremedim ya bu ara kuzu kaçırıyom herkezii sonra çamur atıyom bölee:)) kendımı aklamak içinsaol kuşum ama ben uğruom hergün boshayallersmile
sogan çok söktürüyodu dimii...başlıcakmışın zaten bugun..onu kullanmaya başladıkdan ne kadar sonra çogaltıyooKızzz ceylan adet olduk ama kİst var sÖkÜlemİyorum gelmİyoo
aaa öylemii..çok sevındım cnmm rabbim kucagına almayı nasıp etsın prensesıı...öğrendim benim de bir kızım olacak
tememm...:roflol:
gitsinde gilirim
yemek yaparım sizle beraber
menülerde ne var
aaa öylemii..çok sevındım cnmm rabbim kucagına almayı nasıp etsın prensesıı...
[B
bende bişey oldugunu sanmıyorum zten cnm da..kramplar fena yaaaYoktur kız bİŞİ artık kramplar baŞladı he kuzum
geçmiş olsun canım benimde sol bacağıma kramp girdi 2 gün çektim uyutmuyordu magnezyum daha önce içtiğimde alerji yaptı. ama ağrıya dayanamayınca yarım magnezyum içtim rahatladım çok şükür.
Canım kİst devamlı oluyo ya ondan amelİyat dedİ ama geÇmezse dedİ bakalım ne olucakkk zaten kocayada kÜstÜm bugÜn moralİm Çok bozukkkk
selam kizlaarrrr..
inşallah hepinis çok iisinizdir..
son zamanlarda giremedim pek...baktiimda da pek kimse yoktu ortalikta..
özlem selma cnm iyi olmaya çalışıyoruzz..yaz geldı sanırım topıcler o nedenle bu kaar boşş:))
sen nasılsın bbiş nasıl cinsiyet göstermedi bıcırık dimii....
iyiyiz canım sen nasılsınn bakemmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?