Çıtırlar,anne olacağız diyoruz, başka bir şey demiyoruz.Sorular,sıkıntılar,sevinçler

şu anda işteyim akşama yemekte düşünmedim görümceme ne zamandır gitmiyorum aklımdan oraya kapak atmak geçiyor bakalım olmazssa eve gidip kızartma yaparım artık

kızlarr dun çok kötü bi geceydii belkı patık de de olyodur bu durum gece uyku arasında sag bacagıma kramp girdi tarifi yokk o kadar çok agladım kı çünkü ciddi anlamda çok canım yandı eşim masj falan yaptı magnezyum ilacımı falan içtim biraz agrısı dındı ama rabbim bi daha yaşatmasınn çok çok kötüydüü yaa çocuk gibi salya sümük agladım..eşim de çok kötü oldu...sabah da afedersınız o kadar koyu kıvamda sarımsı bi akıntım oldukı ama birden ..ayakdaydım tmm dedım adet oldum aynı o hisde yanii...inşallah normal şeylerdır bunlarr

geçmiş olsun canım benimde sol bacağıma kramp girdi 2 gün çektim uyutmuyordu magnezyum daha önce içtiğimde alerji yaptı. ama ağrıya dayanamayınca yarım magnezyum içtim rahatladım çok şükür.

saol kuşum ama ben uğruom hergün boshayallersmile
ben pek giremedim ya bu ara kuzu kaçırıyom herkezii sonra çamur atıyom bölee:)) kendımı aklamak için
Kızzz ceylan adet olduk ama kİst var sÖkÜlemİyorum gelmİyoo
sogan çok söktürüyodu dimii...başlıcakmışın zaten bugun..onu kullanmaya başladıkdan ne kadar sonra çogaltıyoo
öğrendim benim de bir kızım olacak
aaa öylemii..çok sevındım cnmm rabbim kucagına almayı nasıp etsın prensesıı...
:roflol:
gitsinde gilirim
yemek yaparım sizle beraber
menülerde ne var
tememm...
menu de ne varrr..

taze fasulye zeytınyaglı
bulgur pılavı
cacık

Yoktur kız bİŞİ artık kramplar baŞladı he kuzum
bende bişey oldugunu sanmıyorum zten cnm da..kramplar fena yaaa

ay ama ne geri çekebılıyorum ne ileri eşim masaj yaptı adam ovacak ama diyokı o kadar kasılmışkii dokunamıyorum o kadar vahımdı daha öncede kramp girdi ama hiç bu kadar vahim degildi...
bende hemen magnezyum içtim cnm valla yoksaa ayaga kalkamazdım

selam kizlaarrrr..
inşallah hepinis çok iisinizdir..

son zamanlarda giremedim pek...baktiimda da pek kimse yoktu ortalikta..

Canım kıst devamlı oluyo ya ondan amelıyat dedı ama geÇmezse dedı bakalım ne olucakkk zaten kocayada kÜstÜm bugÜn moralım Çok bozukkkk

özlem selma cnm iyi olmaya çalışıyoruzz..yaz geldı sanırım topıcler o nedenle bu kaar boşş:))
sen nasılsın bbiş nasıl cinsiyet göstermedi bıcırık dimii....

özlem selma cnm iyi olmaya çalışıyoruzz..yaz geldı sanırım topıcler o nedenle bu kaar boşş:))
sen nasılsın bbiş nasıl cinsiyet göstermedi bıcırık dimii....

göstermedi canım yaaa ne kadar uğraşsamda olmadi..

ama p.tesi randevum war yine,ama başka bir doktorla..
belki şansimiz yawer gider bu defa.

hiç çalişasim yok..bunaldim resmen.ewimde olmak istiyorum..mirmirmirmir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…