- 18 Mayıs 2009
- 9.147
- 3
- 156
- 41
- Konu Sahibi NohutluPilav
-
- #32.741
benim işler ve patron olmasa sohbetin belini kırarımda yokkiii olmuyoooo
Canım kİst devamlı oluyo ya ondan amelİyat dedİ ama geÇmezse dedİ bakalım ne olucakkk zaten kocayada kÜstÜm bugÜn moralİm Çok bozukkkk
hmm haı bakalımm pazartesı gösterır inşallah nazlı şey kendını:))göstermedi canım yaaa ne kadar uğraşsamda olmadi..
ama p.tesi randevum war yine,ama başka bir doktorla..
belki şansimiz yawer gider bu defa.
hiç çalişasim yok..bunaldim resmen.ewimde olmak istiyorum..mirmirmirmir
benim işler ve patron olmasa sohbetin belini kırarımda yokkiii olmuyoooo
hmm anladım cnm inşallah sogan suyu işe yarar..bana kalsa ilaçı kullan derim biliyosun gerçi ama.....
kocaya nıye küstün kuzu yaaa
benimde keşke 2 hafta olsa bari iznim 1 hafta kullanıyorum hepp
sogan kürü bide incir kürümü yapıcan şimdii.yok canım doğ.kontrol hapını içmiyeceğim başka bişi versin tamamda
oh az kalmış cnm yaa dişini sık biraz daha:))temmuzda yillik iznim war zaten 3 hafta.
ağustosta bir ay daha çalişicam..sonra bitti Allahin izniyle.
benimde keşke 2 hafta olsa bari iznim 1 hafta kullanıyorum hepp
napıyosnuz bakalım arkadaşlar uzun zamandır boşladık buraları ıkı muhabbet edelım yahuuu...
serabımmm adet olmuşsun kuzuu şükür..sen yıne kürlere takmışın bebemmm:))
çiçegemm senı burda görmekk nii güzelll..saatlerr olsun bakemmm...
patıkımm nasılsın tadlumm çok özlettın kendını yaa annen daha iyidir inşallah cnm..
sultışş tatlımm şafakk kaççç
dilekk 10 haftalık hamışmiş çok şaşrdım ama ne guzel bi durum yaa bırden büyümüş olarak ögrenmesi:)
öğrendim benim de bir kızım olacak
kızlarr dun çok kötü bi geceydii belkı patık de de olyodur bu durum gece uyku arasında sag bacagıma kramp girdi tarifi yokk o kadar çok agladım kı çünkü ciddi anlamda çok canım yandı eşim masj falan yaptı magnezyum ilacımı falan içtim biraz agrısı dındı ama rabbim bi daha yaşatmasınn çok çok kötüydüü yaa çocuk gibi salya sümük agladım..eşim de çok kötü oldu...sabah da afedersınız o kadar koyu kıvamda sarımsı bi akıntım oldukı ama birden ..ayakdaydım tmm dedım adet oldum aynı o hisde yanii...inşallah normal şeylerdır bunlarr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?