Çıtırlar,anne olacağız diyoruz, başka bir şey demiyoruz.Sorular,sıkıntılar,sevinçler

kızlar merhaba hepinizi çok özledim hemde çok. ama bugünlerde işler bayağı yoğun hep dışarıdayım o yüzden yazamadım hiç.eşimle aramız düzeldi gibi ama beynim allak bullak işte. bu arada dün sabah adet oldum keşke tahlil yaptırmasaymışım dedim. tedaviyide bıraktım işte. öncelikle önemli başka şeyler var çünkü. hepinize yanımda olduğunuz için çok çok çok teşekkür ederim. iyiki varsınız kızlar. sizi çok seviyorum. bu arada pazar günü sabah erken kalktım kur'an okudum hepinize dua ettim iyiki etmişim bugün adetim hem kandil hem dua günü ama kısmet artık ne diyelim. fırsat buldukça gelirim yine kızlar. bebek olayından vazgeçtim ama sizden vaz geçememmmmmmmmmmmmmm

sultişim iyi olmana çok sevindim
canım sen okuyamasanda dualarımdasınız
bebekten önce yoluna girmesi gereken şeyler varsa elbette beklemelisin
ama asla vazgeçmicez kuşum
hepimiz için umudum var

canım benimm..
bizde senden vazgeçmeyiz..
bu gece rabbim nasip ederse hepiniz için dua edicem...

sultişim iyi olmana çok sevindim
canım sen okuyamasanda dualarımdasınız
bebekten önce yoluna girmesi gereken şeyler varsa elbette beklemelisin
ama asla vazgeçmicez kuşum
hepimiz için umudum var

sultann canım iyi olmana çokk sevindimm
bebişte olacak tabiki ama zamanı var demekkii

canım benimm..
bizde senden vazgeçmeyiz..
bu gece rabbim nasip ederse hepiniz için dua edicem...

canım benimmm çok sağolunnn iyiki varsınızzzz Allahım razı olsun hepinizden. sizi yanımda hissetmek çok güzel. inanın hissediyorum desteğinizi dualarınızı. Rabbim hepimizin dualarını kabul etsin inşallah. kandilimiz mübarek olsun kızlar. kimin gönlünde ne varsa Rabbim olur kılsın. evlerinizden huzuru bedenlerinizden sağlığı yüzlerinizden gülümsemeyi içinizden mutluluğu eksik etmesin. eşlerinizle evlatlarınızla ve ailenizle çok güzel uzun sağlıklı mutlu bi ömür nasip etsin. hepinizi çok seviyorum. hemde çoooooooook :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :1hug: a.s. opuyorumnanaktan

kızlar hepimizin kandili mübarek olsun bu gece nihayet gönül rahatlıyla bende edicem dualarımı kanamam kesildi cumadan beri çünkü..allah hepimizin hakkında hayırlısını versin inşallahhh

selam arkadaşlar ertık eskısı kadar sık giremıyorum nete kusura bakmayın....sanırım agırlaşıyorum iyice
sultancım iyi olmana çok sevındım cnm...çocuk fikrinide ertelemekde fayda var cnm eger zamanı olmadıgını düşünüyosan..bizi bırakmayacak olmana çok sevındım kuzu...bu ara çok dagılmış olabılırız ama hepımızın kışın toplanacagı yer yine burası olacak:))

eylemcım nasılsın cnm bi denk gelemedık yaa....sanırım 21 de istanbuldasın hemıde bana çukk yakın biyere geliceksın mutlaka görüşmek istiyorum müsait olursak ikimizde cnm..

eylemcım nasılsın cnm bi denk gelemedık yaa....sanırım 21 de istanbuldasın hemıde bana çukk yakın biyere geliceksın mutlaka görüşmek istiyorum müsait olursak ikimizde cnm..

evet canım inşallah ordayım saat16:30 da randevumuz konuşalım ozaman biraz erken gelelim biz migrosta falan buluşalım olmazmı ayyyy çok sevindim şimdi..

ben dualarımı ettim canlarım allah hepimizin dualarını kabul etsin iyi geceler

günaydın fıstıklarım..
dün gece hepimiz için dua ettim..
gecenin mübarekliğindenmidir nedir..
yine dualrım hıçkırıklarıma ve gözyaşlarıma karıştı..
okadar içten diledimki tüm güzel dilekleri..
rabbim inşallah kabul eder...

aynen fatoşum benimde dualarıma gözyaşlarıma karıştı
zaten çukta duygusalım dün daha bi içlendim kuşum

bu arada foruma gittim geldim hala topikte kimsecikler yuk
yaaa arada uğrayın bariiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii akannehir

canım benimmmm..
rabbim tüm dualrımızı kabul eder inşalalh....
kız valla ben bi kaç gündür baya aktifim kk'da....
ama buraya kimse gelmeeyince tek başıma bişi yapamıoki..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…