Çıtırlar,anne olacağız diyoruz, başka bir şey demiyoruz.Sorular,sıkıntılar,sevinçler

kandiliniz mubarek olsun kızlarrr

diloşum iyiysen sorun yok canımmm öptüm seniii

kızlar napıyosunuz bakemm hepiniz iyisinizdir inş.

edam msjı aldım musait zamanda yapıcam kuşum

kızlar dün gece rahatsızlandım ateşlendim daha doğrusu tüm vucudum kırılıyodu bi ateş basıyo bi üşüdüm bakalım bu akşamı edebilecemmi çalışmaya çalışıyom :))))))))))))

serap geçmiş olsun şekerimmmm kızlar kandiliniz mubarek olsun allahım kimin ne muradı varsaa nasip eylesinnnnn ben yoktum köydeydım yeni geldim akşamm yiğenlerim bendeee pc onlardan bana pek kalmıycak sanırım hepinizi öpüyoprum

serabım geçmiş olsun
dilay iyi olmana çok sevindim
hepinizin kandili mübarek olsun arkadaşlarımmm,ben nöbetten çıktım çoook uykum var iyi bakın kendinize..

kızlar ben giremiorum nete maalesef o iş olmadı kızlar yaaa..
1 gün çalıştım sdc başkada olmadı giriş çıkış saatlerinde sorun yaşadım firmayla..
1 haftadır evdeyim kafayı sıyırıcam..
bakalım başka iş arıoruz yana yana...
bu arada hepinizin andilii bende kutluorum...

slm kızlarrr,herkesin kandili mubarek olsun

dilayy pelin özlettiniz kendinizi

serap canım çokk geçmiş olsunn allah şifanı versin

fatoşum inş. sende aradığın işi bulursun bian önce

kızlar bu arada dr a gittim bebişim gayet iyi çok şükür 183 gr olmuş
üçlü testimiz için kan verdik geldik perşembeye alıcaz inş. sonuçları
bu arada erkek olduğu kesinleşti bebişimiz

rabbim isteyen herkese nasip etsin

sultişşşşşşşşşşşşşşşşşşim çok tebrik ederimmmm inann çok sevindimmmmm allh sonunuda göstersin

canım benim çok çok çok sağolll. birsenim oğluşun ne zamangeliyor çok az kaldı yaaaa

amin canım Allah razı olsunnnn.

canım yaaa çok sevindim. Allahım sağlıkla gelmesini nasip etsin inşallah. demek oğluşun olacak haaa

sultişim az kaldı cnm benim çuk zor oluyoo artıkkkkk ağustostaa süpriz yapabilir belli olmazzz çarşamba dr ye gidicem bakalım kız seninn aşılamamıydı yoksa kendiliğindenmi kldınn geçenki aşılaman negatifti sankii

amin sultişim hepimizinki evet erkek bebeğim

patiğim allah yardımcın olsun bu sıcaklarda
çok kalamıcam bişi soracam tetanoz aşının ilkini kaçıncı haftada yaptırdığını hatırlıyomusun 18. ci haftada çağırdı sağlık ocağı dr da 20 ci haftadan sonra demişti şaşırdım bende

çok sağol cnmmm seninde erkekin oluyomuş ne kadan güzelll 5 ayda vuruluyo cnmm aşı ilk ben öle vurdurmuştum

Allah yardımcın olsun canım yaaa. aşılama canım. öylesine yaptırdım. hakkım gitmesin die rapor çıkmıştı ama çok şükür Rabbime tuttu

kızlar Allahım dualarımızı kabul etsin İnşallah. bebeklerimizi sağlıkla kucaklarımıza almayı nasip etsin inşallah. serapıma fatmama eylemime ayşegülümede en kısa zamanda hamile kalıp sağlıklı evlatlar sahibi olmayı nasip etsin inşallah. kandilimiz mübarek olsun

kızlarr merhaba öncelikle hepinizin beraat kandili mübarekolsun.bende bugun çatlatma ignemi vurunuyorum
çarşambayada insallah aşılamam olacak.Allah bütün isteyen herkese tatırsın evlat sevgisini banada.insaallahhamileler hayırlısıyla evlatlarına kavusur bebek isteyenlerde bebişlerine.
yürekten diliyorum kızlarr

kızlarrr fatma aradı çok mutlu oldum yaaa. nasıl sevindim bilemezsinizzz. size çook selamı var evdeymiş canım yaaa. inşallah bebeği hemen gelir ve hiiiç sıkılmaz evde

kızlarr çokk heyecanlıyım yarın aşılamam gerçekleşiyor.işim pırpır.ne yapamagımı ne düşünecegimi bilemiyorum ümitleniyorum biryandanda ya olmassa geçiyor içimden Allahım hepimizi yavrularımıza kavuştursun tez zamanda kızlar aşılamam yarın 8 de lütfen dualarınızı eksik etmeyin.

allah yardımcın olsun hayırlısı olsun canım inşallah tutar..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…