- 18 Mayıs 2009
- 9.147
- 3
- 156
- 41
- Konu Sahibi NohutluPilav
-
- #33.661
sultişşşşşşşşşşşşşşşşşşim çok tebrik ederimmmm inann çok sevindimmmmm allh sonunuda göstersin
serap geçmiş olsun şekerimmmm kızlar kandiliniz mubarek olsun allahım kimin ne muradı varsaa nasip eylesinnnnn ben yoktum köydeydım yeni geldim akşamm yiğenlerim bendeee pc onlardan bana pek kalmıycak sanırım hepinizi öpüyoprum
kızlar bu arada dr a gittim bebişim gayet iyi çok şükür 183 grolmuş
üçlü testimiz için kan verdik geldik perşembeye alıcaz inş. sonuçları
bu arada erkek olduğu kesinleşti bebişimiz
rabbim isteyen herkese nasip etsin
amin sultişim hepimizinki evet erkek bebeğim
patiğim allah yardımcın olsun bu sıcaklarda
çok kalamıcam bişi soracam tetanoz aşının ilkini kaçıncı haftada yaptırdığını hatırlıyomusun 18. ci haftada çağırdı sağlık ocağı dr da 20 ci haftadan sonra demişti şaşırdım bende
sultişim az kaldı cnm benim çuk zor oluyoo artıkkkkk ağustostaa süpriz yapabilir belli olmazzz çarşamba dr ye gidicem bakalım kız seninn aşılamamıydı yoksa kendiliğindenmi kldınn geçenki aşılaman negatifti sankii
kızlarrr fatma aradı çok mutlu oldum yaaa. nasıl sevindim bilemezsinizzz. size çook selamı var evdeymiş canım yaaa. inşallah bebeği hemen gelir ve hiiiç sıkılmaz evde
kızlarr çokk heyecanlıyım yarın aşılamam gerçekleşiyor.işim pırpır.ne yapamagımı ne düşünecegimi bilemiyorum ümitleniyorum biryandanda ya olmassa geçiyor içimden Allahım hepimizi yavrularımıza kavuştursun tez zamanda kızlar aşılamam yarın 8 de lütfen dualarınızı eksik etmeyin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?