- Konu Sahibi NohutluPilav
-
- #33.681
selam kızlarr..merak eden arkadaşlarr ben iyiyim şükür canlarım.....görümcemın nişanı olacak garip bi yogunlukdur almış başını gidiyo....benlık bişi yok gerçi ama :))
fatoşş işemi girdin yoksam kuzuu....eger öyleyse çok sevındırık olcam haa....
güldecim sende iyisindir inşallah...erkekımız gelıyomuşşş rabbim hayırlı saglıklı evlat nasıp etsın ınşallah kuzucum....
sultişim sende bol bol dinlenmeye devam 3 ayı bi geçir sonrası huzur mutluluk ınşallahh...
pelıncım kuzum sen nasılsınn...artık çok denk gelemıyoruz kı muhabbetlerımızı sohbelerımızı özledım ınanın yaaa....
bebegim 1 arkadaşım rabbim senın de gnlune göre versın umarım tutar aşılaman ve saglıklı bi bebişe kavuşursun.......
kızımla öpüyoruz hepınzı çokk çokkk...
patıkımm bu arada senınle denk gelememek çok kötüü yaaa...benden nde gidiyosun ve her aşamanı merak ediyorum
pelinn h.g kuzummmm biz iyiz şükür inş. herkes iyidir nohut gelmiyo kaçgündür nedense
güldecim seninde oglun oluyomuş allahım hayırlısıyla kucagına almayı nasip etsin canım....darısı başımıza :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
hehe ben kızımıı kımselere yarr etmicem bikeree(
kıyamam kı vermeyee
aminnn canımcımm herzaman dualarımdasınız..alacam topikteki tüm kızları oğluma patikle bölüşürüz artıkk ee nede olsa o bizden büyük :))
dogru cnm....herşeyin hayılısı hakkımızdan....amann büyüyüp evlenmek istedklerinde bizimi dinlicekler sankı hıhh hi sanmıyorum valla...ben dinlememiştim çünkii:))ah canıımmmm bizide kıyamıyolardı vermeye ama bak hepimiz ailemizden uzaktayız..
allah inşallah mutlu günlerinide hayırlısıyla gösterir bize..
allah razı olsun canım hamilelerin duaları kabul olurmuş inşallah bende müjdeli haberi veririm size bu ay :Saruboceq::Saruboceq:
kızlar tekrar merhaba.çok moralim bozuk.aşılamamı bülent bey yapmadı esra hasnımda yapmadı daha önce hiç görmedigim tanımadıgım biri yaptı.hemşireye söyledim bülent bey izinliymiş esra hanımıda istedigimi önceden söylemem gerekiyormuş.böyle umursamazlık olurmuyaa.
biz oraya uzman dr. diye gidiyoruz daha dün gelen bizim aşılamamızı yapıyor.çokk moralim bozuk çokk
birde çok zorlandı benide çok zorladı aşılama yaparken.rahmimi öne ald salak adam şekli bozukmuş okadar canım yandıki.ilk aşılamamı hapan dr. beni üzmemişti yumurtalıların arkada dedi sadece.
birde kızlar benim bayakanamam oldu aşılamadan sonra ve halende oluyor çok moralim bozuk.
sizdede böyle oldumu hiç.
Selam kızlaar bi haftadır yazlıktaydım yeni geldim denize girmek çok iyi geldi baya spor yaptık
Geçen hafta gittik doktora bebişim uyuyodu göstermedi kendini. Yarına ertelendi randewu tekrar gidicez bakalım
Şekercim gözün aydın oğluşun kesinleşmiş maviler başlar yavaş yavaş
elif senın kzımı erkekmıydı...
erkek dersen saşırmıycam..maşallah bu senede erkek bollugu var..
kız gelsın artık topıke..
fatoş serap eylem bebegım_01 ınşallah sızden bebek haberlerı gelır..sempatiksalakcinni
Selam kızlaar bi haftadır yazlıktaydım yeni geldim denize girmek çok iyi geldi baya spor yaptık
Geçen hafta gittik doktora bebişim uyuyodu göstermedi kendini. Yarına ertelendi randewu tekrar gidicez bakalım
Şekercim gözün aydın oğluşun kesinleşmiş maviler başlar yavaş yavaş
kızlar tekrar merhaba.çok moralim bozuk.aşılamamı bülent bey yapmadı esra hasnımda yapmadı daha önce hiç görmedigim tanımadıgım biri yaptı.hemşireye söyledim bülent bey izinliymiş esra hanımıda istedigimi önceden söylemem gerekiyormuş.böyle umursamazlık olurmuyaa.
biz oraya uzman dr. diye gidiyoruz daha dün gelen bizim aşılamamızı yapıyor.çokk moralim bozuk çokk
birde çok zorlandı benide çok zorladı aşılama yaparken.rahmimi öne ald salak adam şekli bozukmuş okadar canım yandıki.ilk aşılamamı hapan dr. beni üzmemişti yumurtalıların arkada dedi sadece.
birde kızlar benim bayakanamam oldu aşılamadan sonra ve halende oluyor çok moralim bozuk.
sizdede böyle oldumu hiç.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?