Çıtırlar,anne olacağız diyoruz, başka bir şey demiyoruz.Sorular,sıkıntılar,sevinçler

benim kanamam bitti kızlar.dr.aşılama günü ve ertesi ilişki önemli dedi bizde öyle yapacagız bakalım kısmet birazda elimizden geleni yapacagız gerisini Allah ın takdirine bırakacagız.ben ilk aşılamamda çok dikkat etmiştim 1 hafta yatmıştım.bunda öyle yapmayacam.
dikkat edecem kendime agır işler yapmayacam sadece.15 güne kadar adet olmassam dr.gidip test yapacam.insaallah Allah nasip ederde bu ay tedaviden olumlu sonuç alırız.hepinize çok teşşekkürler.

iyi dileklerin için çok teşşekkürler cnm Allah hepinizden razı olsun.bana karşılıksız dualar ediyorsunuz.Allah insaallah bütün isteyen kullarına nasip etsin.
insaallah güzel haberi alır almaz ilk size haber verecezz

Canım daha belli diil, son gittiğimizde uyuyodu velet bişeyini göremedik iptal oldu randewu
bu akşam tekrar gitçes bakalım artık öğrenirim umarım herkes çok merakta

Ayy bana da kız gibi geliyo erkek derlerse süpris olcak
zaten komşular akrabalar yaşlılar fln göbeğime baktıkça kız göbeği bu fln dediler hep ama bakalım tutçakmı
çindi rustu bütün takwimlerde erkek diyo bi görsem de merakım geçse sempatiksalakcinni

ah dileğim ya inşallah ama şuan moralim çok bozuk bitürlü normale dönemedim kanamam bitmek bilmiyor 2-3 gün duruyor sonra yine başlıyor.ayın 8 inde histeroskopi oldum pedle kardeş oldum ya.doktorumla görüştüm doğum kontrol hapına başla dedi gineraya başlıycam yarın bakalım offffff offfffffffffffffffffffmafoldumben

Kullandım canım doğ.kont.hapı değilde adet düzenleyici bi hap dönerek içilen bi türlü adını yapamadım ilacın onu içtim pazartesi bitti bugünde adet oldum yarında gidicem inş.iyi bişiler der sen napıyon kuşum

allah gönlüne göre versin elifçim sağlıkla gelsin inşallah biran önce belli olur

cyclo prognovamı ne öle bişeymi içiyon canım inşallah işe yarar kuzucum onu kullanırken yumurtlama testi yap bakalım yumurtluyonmu o günleri değerlendirirsen ihtimal yükselir bence

Evet canım o ilaç geçen ay bi kere yaptım canım çıktı şansa ama tutmadı ossun artık bu ay inş.herşey iyi olr

17. günmü? acaba o ilaç hormon ilacı diyemi 17 gün bile 2 çizik çıktı sen baştan başla bu ay bakam nolcek..bende kan kaybından ölmezsem herşey güzel olcak inşallah ama bilmiyorum bu genç yaşta bebek diye diye ölcem kanımca

Aman kız allah korusun yaa bende kanama olmuyo diye isyanda sizde kanama var diye isyan allahım bi ortasını buldur yarabbim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…