- Konu Sahibi NohutluPilav
-
- #33.701
elif senın kzımı erkekmıydı...
erkek dersen saşırmıycam..maşallah bu senede erkek bollugu var..
kız gelsın artık topıke..
fatoş serap eylem bebegım_01 ınşallah sızden bebek haberlerı gelır..sempatiksalakcinni
Canım daha belli diil, son gittiğimizde uyuyodu velet bişeyini göremedik iptal oldu randewuelif senın kzımı erkekmıydı...
fatoş serap eylem bebegım_01 ınşallah sızden bebek haberlerı gelır..sempatiksalakcinni
Ayy bana da kız gibi geliyo erkek derlerse süpris olcaksaol canımm inşallah senide öğreniriz bugün..sankim kız gibi geliyo bana seninki hayırlısı olsun...
tatil yapmışsın ohh ne güzell..
artık başlıcam almaya yavaş yavaş gözüm kalıyodu hep cicilerde:))
elif senın kzımı erkekmıydı...
Kızçeler adet oldum bennn
Ayy bana da kız gibi geliyo erkek derlerse süpris olcak
zaten komşular akrabalar yaşlılar fln göbeğime baktıkça kız göbeği bu fln dediler hep ama bakalım tutçakmı
çindi rustu bütün takwimlerde erkek diyo bi görsem de merakım geçse sempatiksalakcinni
Kullandım canım doğ.kont.hapı değilde adet düzenleyici bi hap dönerek içilen bi türlü adını yapamadım ilacın onu içtim pazartesi bitti bugünde adet oldum yarında gidicem inş.iyi bişiler der sen napıyon kuşum
Kızçeler adet oldum bennn
allah gönlüne göre versin elifçim sağlıkla gelsin inşallah biran önce belli olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?