- 18 Mayıs 2009
- 9.147
- 3
- 156
- 41
- Konu Sahibi NohutluPilav
-
- #33.721
aa hade gözümüz aydın çabucak geldi bu ay
benimde kocacık aradı çıkmış işten gelcek doktorazemuszemus
yarın olsa gerek bugün bi bak bakalım tamamen sökülcekmihe kız senle konuşurken gidemedim sonram gi gidem dedüm azcuk azcuk başladı 2.günü yarın oluyo demüü sabahtan gidicem ya erken olmuyo demü
ah şu kocalar we mantıkları kaydirigubbakcemile3 dooru dio aslında da doktorlar saat hesabı yapmıyolar sanırsam kaydirigubbakcemile3Aradım bugün ilk dedim yarın gel dedüde sizede soram dedim koca tam saat hesabı yapınca kafa karıştı 15.30 adet olduysan 2.gün gel dediyse yarın 15.30 da 24 saat olurmuş hehehehehehe
Ayy olsada bende yisemm elifim ya canım çekti şincikk tatluu
adet zamanı normaldir çekerben o kadan çok yidimki böğğ geldi
hadi ben kaçtım kocacık geldi gidiyoz doktora şans dile serabım inşallah gösterir welet
sağol elifim ben 22 haziranda bıraktım kocacımda 10 gün oldu bırakalı..
serabım amin kuşum hepimizin yüzü gülsün inşallahhhh
kızlar ben komşuya gidiyom ............. yapmış çağırdı ayıp olur şimdi öpüyorum sizi(ne olduğunu hamişlerden dolayı yazmıyom pek güzel bişiy değil ayrıca)
bak merak ettım şimidi neykı aceppbilmiyorumkismile
cokacimcoookserabım kekı yaptım bebem biraz ugraştırdı ama süper oldu tavsıye için merci cnm....
eliff gösterdımı kendını ben ısrarla kız dıyorum hadı hayırlısı bakalım...
Aaah ah ceylanım yine göstermedi yaa öyle bi yatmış ki oöurgadan başka bişiy göremedik
tepinip duruyodu ama doktor okadar dürtükledi yarım saat uğraştı pozisyon değiştirmedi velet
haftaya yine gidicem doktor kapısında yatırcak bizi heralde
kızlaaaaaaaaar mahfoldum yaaa. sabah 9dan kpss formu yatırmaya gittim. beynime güneş geçti daha yeni geldim yaaa. bu arada herşeyide açık bırakmışım. burdayımda yazmıyorum sanmayn haaaa. seraaaaaaap kuşum doktora ni zaman gidiyonnn. fatma canım senin dün hamişlik belirtilerin vardı ya. olmayacak adet günün ne zaman. birsennnn oğlun nasıl canım. pelin toktura gittinmi canım kocanlamı gittiniz. ne dedi. hani pazartesi demiştin ya randevu. elüüüüf nerelerdesin kız sennn? bebiş nasıl. eylem doktor buldunmu canım kesinleştirdinmi yani. hani bi doktor demiştin ya onamı gidecen. bide ne zaman gidiyorsun.
mrb bal tarçın çörek otunu denedinizmi
evet canım..dogru tahmın...dilekcim tahminim dogru çıkmış oglun oluyormus tatlımm..çok sevindim sağlıklı olmasına..hayırlı olsun canımm..
eylem...gecer kuşum...dogum kontrol hapını nıye verdı..kanamanın kesılmesı ıçın mı acep..sempatiksalakcinniah dileğim ya inşallah ama şuan moralim çok bozuk bitürlü normale dönemedim kanamam bitmek bilmiyor 2-3 gün duruyor sonra yine başlıyor.ayın 8 inde histeroskopi oldum pedle kardeş oldum ya.doktorumla görüştüm doğum kontrol hapına başla dedi gineraya başlıycam yarın bakalım offffff offfffffffffffffffffffmafoldumben
ohh..sevındım...çok sukurr..kromozom sonuçlarımız çıkmış eşiminde benimde normalmiş kızlar..öpüyorum sizlerii..
ayyy yınemı gostermedı...bak merak ettım şimidi neykı aceppbilmiyorumkismile
cokacimcoookserabım kekı yaptım bebem biraz ugraştırdı ama süper oldu tavsıye için merci cnm....
eliff gösterdımı kendını ben ısrarla kız dıyorum hadı hayırlısı bakalım...
Aaah ah ceylanım yine göstermedi yaa öyle bi yatmış ki oöurgadan başka bişiy göremedik
tepinip duruyodu ama doktor okadar dürtükledi yarım saat uğraştı pozisyon değiştirmedi velet
haftaya yine gidicem doktor kapısında yatırcak bizi heralde
çok naszlı gercekten...kız mı acaba..kaydirigubbakcemile5
naber seker...kız senın gercek adını bılmıyom bennn akannehireylem gözün aydın canım sonuçlar güzel gelmişş,,
elif çok nazlı seninki vallakaydirigubbakcemile3
kızlaaaaar kalp atışları için doktora gidiyorummm. inşallah duyarım yaaa. kız dilek Allahım korusun ilerden başlayınca senin bebeiş hemen büyüdü sanki yaaa. maşallahhhhh.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?