Çıtırlar,anne olacağız diyoruz, başka bir şey demiyoruz.Sorular,sıkıntılar,sevinçler

Aradım bugün ilk dedim yarın gel dedüde sizede soram dedim koca tam saat hesabı yapınca kafa karıştı 15.30 adet olduysan 2.gün gel dediyse yarın 15.30 da 24 saat olurmuş hehehehehehe

Aradım bugün ilk dedim yarın gel dedüde sizede soram dedim koca tam saat hesabı yapınca kafa karıştı 15.30 adet olduysan 2.gün gel dediyse yarın 15.30 da 24 saat olurmuş hehehehehehe
ah şu kocalar we mantıkları kaydirigubbakcemile3 dooru dio aslında da doktorlar saat hesabı yapmıyolar sanırsam kaydirigubbakcemile3
ayy sabahtan beri çikolata ye nutella ye su iç içim bayıldı yaa bu sefer de uyuyosa artık napiim yane

sağol elifim ben 22 haziranda bıraktım kocacımda 10 gün oldu bırakalı..
serabım amin kuşum hepimizin yüzü gülsün inşallahhhh
kızlar ben komşuya gidiyom ............. yapmış çağırdı ayıp olur şimdi öpüyorum sizi(ne olduğunu hamişlerden dolayı yazmıyom pek güzel bişiy değil ayrıca)

bak merak ettım şimidi neykı aceppbilmiyorumkismile
cokacimcoookserabım kekı yaptım bebem biraz ugraştırdı ama süper oldu tavsıye için merci cnm....

eliff gösterdımı kendını ben ısrarla kız dıyorum hadı hayırlısı bakalım...

eylemcım sonuçlar temız çıkmış gözünüz aydın bebemm....

mrb bal tarçın çörek otunu denedinizmi

mrb bal tarçın çörek otunu denedinizmi

canım ben hamileyim darısı sana olsun inşallaaaaaaah. aşılamayla kaldım.
kızlaaaaaaar herkes nasıl ohhh kızlar erkekler herkes gelin damat olayına girmiş maşallahç eee hadi bakalım banada bi tahmin yapınnnn benim tahminlerim tuttu. bakalım siz ne tahmin edeceksinizzz. hadi iyi gecelerrr. tabi önce kalp atışları değilmiii

dilekcim tahminim dogru çıkmış oglun oluyormus tatlımm..çok sevindim sağlıklı olmasına..hayırlı olsun canımm..
evet canım..dogru tahmın...
bu aykı kontrolde yıne sorcam..belkı yanlıs gormustur..belkı bu kez kız der..kaydirigubbakcemile3

eylem...gecer kuşum...dogum kontrol hapını nıye verdı..kanamanın kesılmesı ıçın mı acep..sempatiksalakcinni

kromozom sonuçlarımız çıkmış eşiminde benimde normalmiş kızlar..öpüyorum sizlerii..
ohh..sevındım...çok sukurr..

kızlaaaaar kalp atışları için doktora gidiyorummm. inşallah duyarım yaaa. kız dilek Allahım korusun ilerden başlayınca senin bebeiş hemen büyüdü sanki yaaa. maşallahhhhh.

kızlaaaaar kalp atışları için doktora gidiyorummm. inşallah duyarım yaaa. kız dilek Allahım korusun ilerden başlayınca senin bebeiş hemen büyüdü sanki yaaa. maşallahhhhh.

sultaaaannnn
hadı gıt gel...
bıze bebişini anlattt...
bız hemen buyuyuverdık demı kuşum..allah kucagımıza aldıgımız gunlerıde gosterır ınsallah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…