- 25 Nisan 2009
- 34.368
- 39.847
- 1.123
- Konu Sahibi NohutluPilav
-
- #33.741
sultan güzel haberlerle gel canım inşallahh
dilekcim gülşen benim adım
heh tamam...dogruya unutmusum ya..kusura bakma gulsencımm..opuyorumnanaktan
sağol canımmmdualarım seninle su.gelince hemen yaz
sultaaaannnn
hadı gıt gel...
bıze bebişini anlattt...
bız hemen buyuyuverdık demı kuşum..allah kucagımıza aldıgımız gunlerıde gosterır ınsallah...
sultan güzel haberlerle gel canım inşallahh
dilekcim gülşen benim adım
Evet yaa baya nazlı çıktı bebiş bakalım kızsa bende hiç şaşırmiicam
geçen hafta kardeşimle eşim yanımdaydı göstermedi, dedim teyzesinden utandı
bu hafta teyzeyi götürmedik babasıyla gittik yine göstermedi dedim babadan utanıyo heralde
haftaya da yalnız gitçem bu sefer de göstermesse bana yada doktora inat yapıyo demek naapças bilmem kaydirigubbakcemile3
kızlar hayırlı cumalar hepinize
akşam Yasinlerimizi okuduk Allah kabul etsin
geçen gün dr a gittim bebişim gayet iyi 1065 gr olmuş yalnız yüzünü göremedik dr çok uğraştı bi fotoğraf almak istiyorum diye ama yüzünü göstermedi
ben geldim kızlaaaaaaar. bebeişi vee kalp atışlarını gördük teyzeleriiii. Allahıma ş
ükürler olsun yaaa. bu nasıl bi duyguymuş hala gözümün önünde yaa. Allahım inananıyorum. çoooook sağolun kızlar hepiniz.
elüf senin kızın olacak bencede
sultişşş geldin mi canımmm yaaa maşallahhh
allahım sağlıkla kucağına almayıda nasip etsin hepimizede inşallah
hadi gözümüz aydın canım inşallah kucağımızda da görmek nasip olur
herkes kız diyo zaten erkek olursa süpris olcak
eliff aşını yaptırdın mı canım
yok canım bi oraya bi buraya gezerken daha sağlık ocağına gitmeye fırsatım olmadı
nezamana kadar yaptırılıyodu o? sen yaptırdın mı?
canım pazartesi yaptıracam ben erken oluyo benimki biraz sağlık ocağından öyle dedilerdi..
dr uma sordum oda 20 .ci hafta olur seni erken çağırmışlar biraz ama zararı olmaz yaptırabilirsin dedi..
azcık daha zamanın var sanırım canım patike sormuştum ben oda 5 ci ayımda oldum demişti..
kızlarrben buay aşılama yaptırdım.12.gün test yaptıracam saglık ocagında degerler söylenirmiksasadece negatif pozitifi mi söylüyorlar bana akıl verirmisiniz
Allah razı olsun kızlarrr aminnn amin inşallah sağlıkla kucaklarımızada alırız. darısı serapıma ayşegülüme fatmama eylemime pelinime olsun innnnşallahhhhhhhhh
selam anne olmak isteyen çıtırlar....bu topıc de HEP beraber sıkıntınızı sitresinizi atmak istermisiniz.....eee ne duruyosunuzzzzz buyrun bakalımmmmmm gülerek eglenere sıkıntılara meydan okuyalımmmmm:lepi:
DÜZENLI OKUMAYAN ARKADAŞLAR LıSTEDEN SıLıNMıŞTıR BıLGıNıZE...
arkadaşlar perşembe gecesi yasin okuyacak olanlar ve dua etmemızı ısteyen kişiler isimlerini ve dualarını özelime mesaj atabılırlerr....arkadaşlar yasin i şerif i perşembe gecesi saat 22:00 da hep beraber okursak daha faydalı olacagına inanıyorum..şimdiden teşekkürler agzınıza sağlık....
YASıN ı ŞERıF OKUDUKTAN SONRA DUA EDECEGIMIZ ARKADAŞLARIMIZIN ıSıMLERı VE DUALARI:Saruboceq:
CEYLAN: "bu kez bebegını saglıklı bır şekilde kucagına almak istiyor ve kayınvalıdesı için şifa duası istiyor":Saruboceq:
AYŞEGÜL:" saglıklı sıhhatli bir bebiş ve hayırlı bir gelecek istiyor":Saruboceq:
FATMA: ''sağlıklı ve hayırlı bi oğlu olsun istiyor'':Saruboceq:
SERAP: " Allahdan hayırlı bır sonuç ve bebişinın tez zamanda gelmesını istiyor":Saruboceq:
TUBA: "bekar oldugu için rabbim karşısına hayırlı bır insan çıkarsın inş ailesi için de hidayet istiyor.":Saruboceq:
PELıN: "saglıklı bir bebiş istiyor":Saruboceq:
DıLAY: " bebegını aklı bedenı saglıklı bı sekılde kucagına almak ıstıyor annesı için acil şifa istiyor ":Saruboceq:
EYLEM:"sağlıklı bir bebek sorunsuz bir hamilelik istiyor :Saruboceq:
YASEMIN: "kolayca hamile kalıp rahat bir hamilelik geçirip,hayırlı ,akli ve bedeni sağlıklı bır bebiş kcagına almak istiyor":Saruboceq:
S&U: "saglıkla bebeğini kucagına almak istiyor":Saruboceq:
ELıF: "hamiş kalıp hayırlı ve saglıklı bır bebiş istiyor":Saruboceq:
DıLEK:" Allah'tan doğal yollarla en kısa zamanda hamile kalıp sağlıklı bir evlat istiyor":Saruboceq:
ASNıL: "saglıkla gelecek hayırlı bır evlat istiyor" :Saruboceq:
OAYDINER:"Rabbim,den sağlıklı ve ömürlü bir bebek nasip etmesini istiyor":Saruboceq:
GÜLDEŞEKER:" hayırlı sağlıklı bi bebiş istiyor":Saruboceq:
TOSTı:"hayırlı bir evlat sorunsuz bir hamileleik istiyor":Saruboceq:
MELTEM:"rabbimden huzur, hayırlı ve sağlıklı bebekler istiyor":Saruboceq:
EDA:" sağlıklı bir şekilde hamile kalmak ve mutluluğunun hiç bozulmamasını istiyor":Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?