- 25 Nisan 2009
- 34.368
- 39.847
- 1.123
- Konu Sahibi NohutluPilav
-
- #33.761
günaydın iyi hafta sonları kızlar..
gunaydın...guzel gunler dılıyorum hepınıze...
günaydın iyi hafta sonları kızlar..
evettttttttttttt
bugunde kımseler yokkkkkkkkkkkkkkkkkkhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
nıettünüz
nerdesınız bakam ya..
cıcek nohut serap fatoş dılay eylem gulsen elıf pelın tuba asnıl nırdelerrrrrrrrrrrrrrrrrrr akannehir akannehir akannehir
Ben burdayım canım kaşınıp duruyorum siwri sinekler yidi beni
napıyosun nasılsın oğluşunu hissetmeye başladınmı?
aay ay yarın yada çarşamba misafirim gelcek ewi temizlemem mamalar yapmam lasım
yarın da doktora uğriicam tekrar bakçak bugün de sağlık ocağına gidip şu aşı olayı için konuşsam ii olcek
uff çok işim war ama yapçak azim yok sempatiksalakcinni
iş yapabıldıgın kadar yap..fazla yorma kendını...
aşı ıçın doktorun la konus..ne zaman yapılması gerekıyorsa yaptır kuşum...
ben oglumu hıssetmeye basladım canım...
5-6 ayda sureklı hıssedılıyor hareketlerı..
onun gıbı degıl sımdı benım hıssettıklerım..sadece yatıca hıssedıyorum..oda sureklı olmuyor..kısa donmeler hgıssedıyorum sankı...buyuyorlar galıba ..hıssettıgımıze gore..
sen hıssetmeye başladınmı...
canım..aynısı oluyor evet..evet canım bende gece yatınca hissediyorum bazen ama hergece olmuyo
ve dediğin gibi tekme şeklinde youn değil, hafif değişik bişiy ama o bile mutlu ediyo insanı
Doktora son gittiğimde 19 cm 230 gr kadar olmuştu büyüyolar sanırım :CüvCüv:
canım.yktun çok zamandır..sen ugra yıne mesaj bırak arada..senın bebış erkekmıydı kızmı..sen ne ısım koyucan bebişine..kimsecikler yok..uzun zamandir yoktum ist.da
ösledim hepinisi..ama rastlaşmak pek mümkün diiil saniyorum..
canım.9 gun kalmıs test yapmana..tekrar merhaba kızlar.hepinizden ayrı ayrı Allah razı olsun.ben bu ay aşılama yaptırdım ve 11 inde test yapacam.sizilerden benim için dua etmenizi istiyorum insaallah ogün bebegimin haberini almak nasip olur.rabbim kimsenin kucagını boş bırakmasın hepimizede nasip etsin.
canım..aynısı oluyor evet..
ne kadarrrr buyumus senınkı..
ben doktoruma sormayı unuttum..hiç bılmıyorum..en son sanırım ılk doktora gıttıgımde ogrenmıstım..10+2 de..o zaman bırkaç santımdı.gram soylemıyorkı doktor..çok küçük..
daha sonrakı kontrollerdede ben sormadım..doktorda soylemedı.hem ultrason kagıdıda vermedı..unuttu.bende ıastemeyı unuttum..
20 gun sonra kontrolum var.inşallah o zaman sorucam ne kadar olmus boyu falan..
çok optum canım..sen ne ısım duusundun bebişine...
canım.yktun çok zamandır..sen ugra yıne mesaj bırak arada..senın bebış erkekmıydı kızmı..sen ne ısım koyucan bebişine..
canım.9 gun kalmıs test yapmana..
inşallah bebeişin gelmıstır gobegıne canım..
ınşallah sevınırız burda..oynar halay teperız..
ınşallah bu ay baska arkadaslarımızdanda guzel haberler gelır ..:Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:
kızlar sizin tecrübelerinize sıgınıyorum ewet bugun aşılamamın 6.günündeyim ve çok heyecanlıyım.aşılama veya tüp bebek yaptıran arkadaşlar varsa akıntıları nezaman başladı onu söylerlerse beni çok mutlu ederler.
çünkü bende halen akıntı yokküzülmelimiyim bilemiyorum.akıntı sonramı başlar onuda bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?