Çıtırlar,anne olacağız diyoruz, başka bir şey demiyoruz.Sorular,sıkıntılar,sevinçler

ewet sabrediyorum zaten bugun 7. günü çok heyeccanlıyım.kızlar progesteron jel vajinanızda kuruluk yaptımı bende yanmada oluyor ilişkiden sonra.idrara çıkıncada idrar yollarım yanıyor.sizdede oldumu böyle bişey

nbrr fıstıklar nasılsınızzz bennn gün sayıyorumm 9 a girdimm erken doğum riskim falan yok ama belli olmazz gece sancılarım başladı artıkk allh hepimizin yardımcısı olsn

nbrr fıstıklar nasılsınızzz bennn gün sayıyorumm 9 a girdimm erken doğum riskim falan yok ama belli olmazz gece sancılarım başladı artıkk allh hepimizin yardımcısı olsn

ahh patıgım..az kalmıs canım..hayırlısıyla dogum yap kuşumm...isim ne koycen ogluna sempatiksalakcinni

anaaaa kız bebiş geliyor haaa ilk bebeğimiz doğuyor maşallah. Allahım br seste kurtarsın canmmm. kolay doğum nasip etsin inşallah

ahh patıgım..az kalmıs canım..hayırlısıyla dogum yap kuşumm...isim ne koycen ogluna sempatiksalakcinni

evet cnmmm bu ay içinde olck bişilerrr çok sağolll utku koycaz bitanem babası öyle istiyo bende eymen istiyorum belki iki isim olabilr bilmimmmm bakalım senin hamişlik nasıl gidiyo oğlun olucakmış seninde hayırlısı olsnnn allh uzun hayırlı ömürler yazsın tüm evlatlara

canım benım saol kuşum...
benım hamılelıkte ıyı gıdıyor...
senın oglunun ıkı adı olsun o zaman uttku eymen..
kız kardesımın bebegı erkek aramızda 10 gun var..oda eymen koyucakmıs oglunun adını..
olur olur..15 gun gecsın daha da belırgın olur dogum zamanı ve heyecanı
ben emırı 38 haftada dogıırmıstımm..
hayırlısıyla bır avazda çıksın eymen utku dısarı..kucagında fotografıyla gorelım..opuyorumnanaktan

belli değill cnm daha ben normla istiyorum ama bebişin şuanki yatışı çok ters bi şekilde son zamanlarda dönerse normal dönmesse sezaryan didi dr

hadı hayırlısı olsun o zaman..ne korkusu bu kuşum pekı...
normal dogum yapmazsan sezeryan yaparsın..korkma beaa..

kız insan ister istemez korkuyoo seyrettım bne n ormal doğumuu bide görümcemin yanında kalmıştım sezaryan ayrı dert normal ayrııı allhım hakkımda hangisi hayırlısıysa onu nasip kılsın

kız insan ister istemez korkuyoo seyrettım bne n ormal doğumuu bide görümcemin yanında kalmıştım sezaryan ayrı dert normal ayrııı allhım hakkımda hangisi hayırlısıysa onu nasip kılsın

ay kuşum..seyredılırmı..
ben asla seyretmem..ne normalı ne sezeryanı..ödüm patlar..çok korkarımmmmmmmm..aanneeeeeeeeeeeeee akannehir akannehir akannehir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…