- 3 Mart 2009
- 2.344
- 269
- 123
- 39
- Konu Sahibi NohutluPilav
-
- #33.781
nbrr fıstıklar nasılsınızzz bennn gün sayıyorumm 9 a girdimm erken doğum riskim falan yok ama belli olmazz gece sancılarım başladı artıkk allh hepimizin yardımcısı olsn
nbrr fıstıklar nasılsınızzz bennn gün sayıyorumm 9 a girdimm erken doğum riskim falan yok ama belli olmazz gece sancılarım başladı artıkk allh hepimizin yardımcısı olsn
anaaaa kız bebiş geliyor haaa ilk bebeğimiz doğuyor maşallah. Allahım br seste kurtarsın canmmm. kolay doğum nasip etsin inşallahnbrr fıstıklar nasılsınızzz bennn gün sayıyorumm 9 a girdimm erken doğum riskim falan yok ama belli olmazz gece sancılarım başladı artıkk allh hepimizin yardımcısı olsn
ahh patıgım..az kalmıs canım..hayırlısıyla dogum yap kuşumm...isim ne koycen ogluna sempatiksalakcinni
anaaaa kız bebiş geliyor haaa ilk bebeğimiz doğuyor maşallah. Allahım br seste kurtarsın canmmm. kolay doğum nasip etsin inşallah
yavas yavas başlar heyecan..nasılsın..heyecan varmı..akannehir
evet cnmmm bu ay içinde olck bişilerrr çok sağolll utku koycaz bitanem babası öyle istiyo bende eymen istiyorum belki iki isim olabilr bilmimmmm bakalım senin hamişlik nasıl gidiyo oğlun olucakmış seninde hayırlısı olsnnn allh uzun hayırlı ömürler yazsın tüm evlatlara
heyacan korkuuuu hepsi varr her gece bu gece olurmu acaba diyorum korkuyorumm ağrılar başladıı
anaaaa kız bebiş geliyor haaa ilk bebeğimiz doğuyor maşallah. Allahım br seste kurtarsın canmmm. kolay doğum nasip etsin inşallah
korkma canım yaww..
normal dogum yapcan demı..korkma..korkuyla yaklasırsan..sezeryana kayar aklın vallah..
belli değill cnm daha ben normla istiyorum ama bebişin şuanki yatışı çok ters bi şekilde son zamanlarda dönerse normal dönmesse sezaryan didi dr
kız diye biize seslendiii şekerimm
elif ne yaptı acabaa dr ye gidicekti bgn
kız insan ister istemez korkuyoo seyrettım bne n ormal doğumuu bide görümcemin yanında kalmıştım sezaryan ayrı dert normal ayrııı allhım hakkımda hangisi hayırlısıysa onu nasip kılsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?