Çıtırlar,anne olacağız diyoruz, başka bir şey demiyoruz.Sorular,sıkıntılar,sevinçler

nohutum napıyo acabaa hiç denk gelemıyozz o beni merak edyo ben onuu çok telaşlı oluyo son zamanlarr

evet canım..kımseler ugrayamıyor son zamanlardsa..ben nohutla karsılasmayalı rahat 1 ay oldu..çıçekde gorunmuyor..
sıcakya
artık herkes tatıldedır..bıryerlerdedır..
bız kaldık evde.. kaydirigubbakcemile5

heee millet tatılde ben bebiş beklıyom nere gidemm :d benmde almanyadan ablm geldi köye falan gidiyorumm ama rahat edemıyoki insan hep bi korku içinde

ehehehe ben birazzz uyuz seyrederim cnmm daha bebek istemıyoduk o zaman izledıydımm 15 gün kendime gelememiştimm lülülülülülü

yapma ya..o kadar korkunçmu yanı..aneyuyyyyyyyyy...
normal dogum yaptım..ama kendımı bılem gormek ıstemem..nede baskasının dogumunu..
bak sen 15 gun etkısınden kurtulamamıssın..
inşan çok sey bılınce olmuyor..hıç bılmemek daha ıyı sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni akannehir akannehir

heee millet tatılde ben bebiş beklıyom nere gidemm :d benmde almanyadan ablm geldi köye falan gidiyorumm ama rahat edemıyoki insan hep bi korku içinde

yok kuşum..korkma o kadar..dogum dedıgın anıden olmaz...
benım gece 4 basladı sancılar..hafıften..yattım sabah 7 de kocısı kaldırdım..
ada annesını uyandırdı..
kaynanam kahvaltı yaptırdı bıze zorla..
sonra zorla ılık dusa soktu...
hazırlandık cıktık...
hastanede yatırdılar gııdınce..ama dogum aksam 8 de gerçeklestı
yanı tv lerde dızılerdekı gıbı 10 dakkada anıden fenaşlasıp dogurmuyorsun kuşum..
çok nadıır 1-2 saat ıcınde dogum yapan..çok az...sempatiksalakcinni

valla bu konuda haklısın herşeyi çok bilmiyceksin ben buurda öğrenıyom herşeyi dr ye gidince adamın kafasını şişiriiyomm adam diyoo herşey yolunda gidiyo sen nasıl sorular soruyosunn eşimde diyo o neti kapatıcm ben -tatlicadiarzu-

ooooooooooooo anam ne kadr zaman geçmiş öleee valla acemi oılunca böle oluyo cnm ilk doğumya sen tecrübelisin tabi bizden

okuma kuşum..
benımde moralım bozuluyor çok zaman..
ben bıraktım..kotu bır yazı gordummu hemen baska tarafa bakıyorum
yoksa gece de kabus goruyorum..gunduzde etkısınden kurtulamıyorum
kımseyede bırsey dıyemıyorum..
bırkaç yerı oku..onun dısında okuma..guzel sıtelere bak...
kaydirigubbakcemile5

ooooooooooooo anam ne kadr zaman geçmiş öleee valla acemi oılunca böle oluyo cnm ilk doğumya sen tecrübelisin tabi bizden

canım
işts sende yasıyacaksın.tecrubeleneceksın...
goreceksın...
çok guzel bır sey
allahım herkese nasıp etsın..bebek ısteyen herkese...
allah herkese bu duyguyu taddırsın ınşallah...

patıgım ben kaçtım
gorusuruz
bızı haberdar et
meralk edıyorum senı
hergun aklımızdan geçersın
haberın olsun
sancın gelıncede yaz
burda yardım ederız sana..akannehir akannehir akannehir

tamam kuşumm bende uzanayım ufaklık sıkıştııı depiniyooo haberdar etmeye çalışırım olmassa elifff yazar sizee ama daha sizinleyimmm vakit var

patikk allah yardımcın olsun canım gece sancılanırsan 112 yi ara çorlu 11 den eylemin arkadaşıyım de telefondakilere doğum başladı diye salla gelir bizimkiler yada belki ben özel devlet farketmez biliyosun ücretsiz,istediğin yere getiririz seni kuzum..

ayyy cnmm benimmmmmmm çok sağolllll aaaaa ben bilmiyodummm 112 ninnn her hastaneyee götürdüğünüü sen nasılsınnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…