- 25 Nisan 2009
- 34.368
- 39.847
- 1.123
- Konu Sahibi NohutluPilav
-
- #33.801
nohutum napıyo acabaa hiç denk gelemıyozz o beni merak edyo ben onuu çok telaşlı oluyo son zamanlarr
hıç habarım yok...
yarın gelır ..guzel haberler getırır...
patık...obur topıkte melegım vardı..noldu acaba o...hamıle kaldımı acap...
hıç bakmadım o topıge cokk oldu..sen naptın.. :asigim:
ay kuşum..seyredılırmı..
ben asla seyretmem..ne normalı ne sezeryanı..ödüm patlar..çok korkarımmmmmmmm..aanneeeeeeeeeeeeee akannehir akannehir akannehir
eşi askere gitmişşş bebişş yoktu bildiğimmm
ehehehe ben birazzz uyuz seyrederim cnmm daha bebek istemıyoduk o zaman izledıydımm 15 gün kendime gelememiştimm lülülülülülü
heee millet tatılde ben bebiş beklıyom nere gidemm :d benmde almanyadan ablm geldi köye falan gidiyorumm ama rahat edemıyoki insan hep bi korku içinde
yapma ya..o kadar korkunçmu yanı..aneyuyyyyyyyyy...
normal dogum yaptım..ama kendımı bılem gormek ıstemem..nede baskasının dogumunu..
bak sen 15 gun etkısınden kurtulamamıssın..
inşan çok sey bılınce olmuyor..hıç bılmemek daha ıyı sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni akannehir akannehir
yok kuşum..korkma o kadar..dogum dedıgın anıden olmaz...
benım gece 4 basladı sancılar..hafıften..yattım sabah 7 de kocısı kaldırdım..
ada annesını uyandırdı..
kaynanam kahvaltı yaptırdı bıze zorla..
sonra zorla ılık dusa soktu...
hazırlandık cıktık...
hastanede yatırdılar gııdınce..ama dogum aksam 8 de gerçeklestı
yanı tv lerde dızılerdekı gıbı 10 dakkada anıden fenaşlasıp dogurmuyorsun kuşum..
çok nadıır 1-2 saat ıcınde dogum yapan..çok az...sempatiksalakcinni
valla bu konuda haklısın herşeyi çok bilmiyceksin ben buurda öğrenıyom herşeyi dr ye gidince adamın kafasını şişiriiyomm adam diyoo herşey yolunda gidiyo sen nasıl sorular soruyosunn eşimde diyo o neti kapatıcm ben -tatlicadiarzu-
ooooooooooooo anam ne kadr zaman geçmiş öleee valla acemi oılunca böle oluyo cnm ilk doğumya sen tecrübelisin tabi bizden
patikk allah yardımcın olsun canım gece sancılanırsan 112 yi ara çorlu 11 den eylemin arkadaşıyım de telefondakilere doğum başladı diye salla gelir bizimkiler yada belki benözel devlet farketmez biliyosun ücretsiz,istediğin yere getiririz seni kuzum..
biliyorum kız ben brsene dedim kız diye kaydirigubbakcemile3 deneyimli bacım desteklerini ve deneyimlerini eksik etme bizdensultanım..patıgın oglu olcek ya..unuttunmu kusumm.. kaydirigubbakcemile5
sultişşş sen bu saaatte ne arıyon burda evde net varmı seninnn
canım evet var evdeyim ben zaten 2 hafta oldu nerdeyse izinliyim yani. evden çalışıyorum bi nevi canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?