- 19 Ekim 2007
- 4.312
- 16
- 683
- 46
- Konu Sahibi NohutluPilav
-
- #33.821
hee anladımm ne kadann güzelmişşşş ohh hem dinlen hem çalışşş hem bebişteee iyi yerleşsin bak dikkat et kendinee sakın yormaaa
sağol canım benim bişey yapmıyorum zaten canım. daha doğrusu istesemde yapamıyorum kolumu kaldıracak halim olmuyor çoğunlukla
ilk zamanlar olurr öle kanın düşükmü çıktıı ben kan şurubu içiyorum hep bi gece içmim ertesi gün komalık yatıyorummm
öffff diğerleride gelse toplansak
biliyorum kız ben brsene dedim kız diye kaydirigubbakcemile3 deneyimli bacım desteklerini ve deneyimlerini eksik etme bizden
biliyorum kız ben brsene dedim kız diye kaydirigubbakcemile3 deneyimli bacım desteklerini ve deneyimlerini eksik etme bizden
Günaydın kızlarrr patikim gelmişş allah yardımcın olsun kuzum tek nefeste kurtulursun inşallah..
Nohut geip yazmıştı bi ara nişanı varmış bi yakınının görümcesiydi sanırım yogunum diyodu
ama çiçek uzun zamandır gelmedi hiç rastlamadım ben
Günaydın kızlarrr patikim gelmişş allah yardımcın olsun kuzum tek nefeste kurtulursun inşallah..
Nohut geip yazmıştı bi ara nişanı varmış bi yakınının görümcesiydi sanırım yogunum diyodu
ama çiçek uzun zamandır gelmedi hiç rastlamadım ben
günaydın kızlar patik canım allah yardımcın olsun az kalmış stres yapma bir nefeste kurtulursun inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?